8 mensen die in de binnenste cirkel van LeBron James zitten (8 die dat niet zijn)

Inhoudsopgave:

8 mensen die in de binnenste cirkel van LeBron James zitten (8 die dat niet zijn)
8 mensen die in de binnenste cirkel van LeBron James zitten (8 die dat niet zijn)
Anonim

In tegenstelling tot andere atleten heeft LeBron James een behoorlijk grote vriendengroep. Hij is niet alleen een professionele basketbalspeler, maar hij is ook een ondernemer, televisiepresentator en zelfs een toekomstige filmster. Aangezien hij betrokken is bij zoveel verschillende categorieën bedrijven, is hij goede vrienden met veel mensen.

Dat betekent echter niet dat hij iedereen leuk vindt. LeBron spreekt zijn mening en is voor sommigen misschien niet de meest opwindende basketballer. Zoveel mensen vergelijken hem met Michael Jordan en Kobe Bryant, wat ertoe zal leiden dat sommige mensen hem niet mogen. Dus naast de grote groep vrienden die hij heeft, heeft hij ook zijn groep mensen met wie hij geen hechte band heeft.

Er zijn zoveel mensen die op deze lijst zouden kunnen staan dat we het beperken tot acht mensen die in zijn binnenste cirkel zitten en acht die dat niet zijn. Gezien hoe populair hij is, is het een eer voor deze mensen om dicht bij hem te zijn.

16 Inner Circle: Ben Simmons

Sinds het moment dat Ben Simmons de competitie betrad, heeft hij een hechte relatie met LeBron James. Voordat Simmons zelfs maar de NBA-baan aanraakte, trainde hij met James en tekende hij bij zijn zakenpartner, Rich Paul en Klutch Sports. Hoewel er minder over hun vriendschap wordt gesproken, betekent dat niet dat ze nog steeds geen goede vrienden zijn.

15 Niet: J. R. Smith

Niet dat het een garantie is dat de Cavaliers de NBA Finals van 2018 zouden hebben gewonnen, maar ze hadden Game 1 moeten winnen als J. R. Smith beseft dat ze gelijk staan. Het is moeilijk te geloven dat de twee daarna hecht zijn, aangezien James zo boos was dat hij zijn hand erover brak. Smith kan in de nabije toekomst echter een Laker worden.

14 Inner Circle: Maverick Carter

Als je nadenkt over alle zakelijke aangelegenheden waarbij LeBron James betrokken is, dan zul je je realiseren hoe belangrijk Maverick Carter voor hem is. Carter is al enige tijd de zakenpartner van James, wat duidelijk betekent dat hij veel, zo niet alles, weet wat in LeBrons leven komt kijken. Dat betekent ook dat er dagelijks veel druk is op het werk van Carter.

13 Niet: Kawhi Leonard

Oh, wat had er kunnen gebeuren? Tijdens het laagseizoen van 2019 waren er twee prioriteiten voor de Lakers. De ene was om Anthony Davis te verwerven en de andere was om Kawhi Leonard te proberen te contracteren. Nou, ze hebben een van die dingen bereikt, maar Kawhi besloot in het blauw te spelen met de Clippers. Als ze echt zo dichtbij waren, zou het anders zijn gelopen.

12 Binnenste cirkel: Chris Paul

LeBron James heeft gesproken over de drie jongens met wie hij het dichtst bij staat in de NBA, en een van hen was Chris Paul. Welnu, er is misschien een kans voor de twee om misschien binnen het volgende seizoen samen te spelen. Paul werd geruild naar de Thunder in een enorme revisie, en met veel geld dat hem de komende twee seizoenen verschuldigd is, zouden de Lakers een team kunnen zijn om naar te kijken in een ruil.

11 Niet: Charles Barkley

Als er iemand is die geen fan is van LeBron James, dan is dat Charles Barkley. De voormalige NBA-ster heeft zijn tijd op televisie gebruikt om het spel van LeBron echt te bagatelliseren. Barkley ging zelfs zo ver dat hij zei dat hij niet meer naar basketbal zou kijken als LeBron voor de Rockets zou spelen. Met zoveel haat als hij voor LeBron laat zien, zijn ze zeker niet eens vrienden.

10 Inner Circle: Carmelo Anthony

Een andere van die jongens met wie LeBron zei dat hij heel dichtbij was, is Carmelo Anthony. Beide jongens werden samen opgesteld in de NBA Draft van 2003, aangezien LeBron nr. 1 algemeen terwijl Carmelo niet werd opgesteld. 3 algemeen. Sindsdien zijn de twee erg close gebleven omdat ze allebei aan de top van de NBA stonden.

9 Niet: Michael Jordan

Ondanks hoe geweldig deze beide spelers zijn, lijkt het erop dat ze niet eens vrienden zijn. Michael Jordan is erg eigenwijs over zijn spel, net zo zelfverzekerd als LeBron James over zijn spel. De twee worden constant met elkaar vergeleken in bijna elk debat dat de grootsheid van LeBron James bespreekt. Ze hebben waarschijnlijk geen problemen, maar ze zijn niet in de buurt.

8 Binnenste cirkel: Kyle Kuzma

Toen de Lakers een heleboel plectrums en spelers voor Anthony Davis uitlaadden, was Kyle Kuzma de speler waar de Pelicans echt in geïnteresseerd waren. Zelfs deze afgelopen handelsdeadline waren teams geïnteresseerd in Kuzma, maar de Lakers hebben hem niet verplaatst. LeBron wil een kampioenschap winnen, dus hij moet veel potentieel zien in Kuzma om hem veilig te houden.

7 Niet: Steph Curry

Zowel LeBron James als Steph Curry zijn geweldig, en ze kunnen het waarschijnlijk ook goed met elkaar vinden buiten het veld. Er zijn genoeg momenten geweest tijdens de vier NBA Finals die ze tegen elkaar speelden, waarin we ze tegen elkaar uithaalden. Laten we eerlijk zijn, ze bevinden zich allebei op een ander punt in hun carrière en ze strijden consequent tegen elkaar.

6 Inner Circle: Savannah Brinson James

Het is duidelijk dat Savannah Brinson James zich in de binnenste cirkel van LeBron bevindt, maar het is toch de moeite waard om erop te wijzen. Als je iets over LeBron wilt weten, is het goed om te weten hoe belangrijk familie voor hem is. Hij is de grootste supporter van Bronny Jr. en dwingt hem constant om beter te worden. Dat alles zou niet mogelijk zijn zonder dat Savannah het fort sinds de middelbare school thuis vasthoudt.

5 Zijn niet: Dan Gilbert

LeBron James heeft verteld hoe Dan Gilbert in het verleden een goede werkrelatie heeft gehad, maar dat maakt ze niet hecht. Ze hebben allebei al gezegd dat ze geen beste vrienden kunnen zijn tenzij Dan de vader van LeBron was. Denk er ook eens over na, LeBrons problemen in Cleveland waren altijd dat ze niet genoeg talent hadden, wat op Dan v alt.

4 Binnenste cirkel: Dwayne Wade

De laatste van de drie beste vrienden die LeBron noemde, is Dwayne Wade. Wade is misschien wel de beste vriend van LeBron. De twee zijn tijdens hun hele carrière zo hecht geweest, maar hun vriendschap groeide echt toen ze vier seizoenen samen in Miami speelden en daarna zelfs een beetje tijd samen doorbrachten in Cleveland. Samen waren ze iconisch.

3 Zijn niet: Brandon Ingram

Brandon Ingram is een ster, en dat was vorig seizoen al bekend. LeBron en Ingram konden echter gewoon niet samen spelen. Het kon maar een van hen zijn als de ster, dus de Lakers ruilden Ingram. In New Orleans scoort Ingram nu gemiddeld 24,7 punten, 6,3 rebounds en 4,3 assists per wedstrijd. Het verlaten van Los Angeles leidde ertoe dat hij een carrièrejaar had.

2 Inner Circle: Anthony Davis

LeBron James kreeg wat hij wilde, en dat was om Anthony Davis naast zich te hebben als een Laker. De Lakers hebben een revisie ingeruild om de ster te brengen, wat heeft geholpen omdat de Lakers eruitzien als het beste team in de Western Conference. Zelfs buiten het veld lijken de twee erg close, en Davis zal zelfs deel uitmaken van de aankomende Space Jam 2-film waar James de ster van is.

1 Niet: Lonzo Ball

Een van de pronkstukken van elke transactie die de Lakers hadden kunnen maken, zou Lonzo Ball zijn. Ball heeft het potentieel om een ster te worden, maar hij had duidelijk veel werk te doen. Om nog maar te zwijgen, hij droeg veel bagage met zijn vader, LaVar Ball, die constant op de achtergrond sprak. Nou, het is niet allemaal irrelevant, want Ball is er in New Orleans.

Aanbevolen: