Love Is Blind Fans zijn niet geschokt door de scheidingsaanvraag van Iyanna en Jarrette

Inhoudsopgave:

Love Is Blind Fans zijn niet geschokt door de scheidingsaanvraag van Iyanna en Jarrette
Love Is Blind Fans zijn niet geschokt door de scheidingsaanvraag van Iyanna en Jarrette
Anonim

Als je je afvroeg wat er met Iyanna McNeely en Jarrette Jones van Love Is Blind seizoen twee is gebeurd, is het paar gestopt na bijna een jaar van huwelijksgeluk. Fans zijn echter niet geschrokken van het nieuws, als wat op het scherm werd afgebeeld iets te bieden heeft, leken er vanaf het begin problemen te zijn met het brouwen. Ze hadden een moeilijke start; om te beginnen was Iyanna niet de eerste keuze van Jarrette, aangezien hij oorspronkelijk geïnteresseerd was in Mallory Zapata. Ze leken ook wat levensstijlverschillen te hebben.

De exen ontmoetten elkaar in het tweede seizoen van Love Is Blind en werden ongezien verliefd. Ze sloegen schijnbaar de kansen en lieten het werken. Maar volgens de gezamenlijke verklaring die ze over hun splitsing hebben vrijgegeven, gaan hun levens in verschillende richtingen. Ze zijn niet het eerste koppel uit de show dat uit elkaar gaat, maar ze waren de eersten die een scheiding aanvroegen.

Toch is het niet allemaal kommer en kwel, er zijn ook enkele succesverhalen zoals Lauren en Cameron, en Amber en Barnett.

Iyanna en Jarrette probeerden het te laten werken

Love Is Blind seizoen twee had een aantal interessante koppels, evenals fanfavorieten en degenen die als verachtelijke castleden werden beschouwd, wat zorgde voor vermakelijk kijken.

Net als de andere koppels in de show, moesten Jarrette en Iyanna door hun verschillen navigeren om het te laten werken. Ze waren schijnbaar verliefd en deelden vaak schattige paarfoto's op hun respectieve Instagram-accounts tot grote vreugde van hun fans.

Het tweetal had een goed doordacht plan voor hun toekomst, tijdens een interview met PEOPLE onthulde Jarrette: "Het eerste wat op onze agenda staat is om te reizen omdat we daar in de pod zo veel over hadden gesproken, over hoe we gewoon de wereld wilden rondreizen voordat we ons weer zouden settelen en kinderen zouden krijgen."

Hij voegde eraan toe: "Alleen zodat we als getrouwd stel kunnen uitgaan zonder verplichtingen, zonder tralies en gewoon onszelf kunnen zijn en van onze tijd samen kunnen genieten."

Jarrette ging verder met te zeggen: "Het was absoluut [dat] ik kon zien dat we meteen super compatibel zouden zijn. De conversatie verliep zo gemakkelijk. Het voelde alsof, hoewel dit onze eerste date was, ik kende haar al maanden. Het was gewoon zo makkelijk."

Ze spraken lovend over elkaar en leken de formule te hebben gevonden om hun huwelijk te laten werken.

Ze zeggen dat hun leven verschillende kanten op gaat

Na bijna een jaar samen te zijn geweest, stopte het stel ermee. Ze benadrukten hun liefde voor elkaar, maar verklaarden dat hun leven verschillende kanten op gaat.

Natuurlijk zijn er speculaties over waarom Iyanna en Jarrette uit elkaar zijn gegaan, sommige fans hebben hun eigen theorieën. Terwijl sommige kijkers en fans het jammer vinden dat ze uit elkaar gaan, zijn anderen blij met de beslissing en wensen ze het beste.

Het duo bracht een gezamenlijke verklaring uit en zei: "Na lang nadenken, zijn we bedroefd om te delen dat we uit elkaar zijn gegaan en het scheidingsproces zullen beginnen. Terwijl we liefde voor elkaar hebben, gaan onze levens in verschillende richtingen op, en dat is OK. Het was verre van eenvoudig om tot deze beslissing te komen en we zullen elkaar altijd het allerbeste wensen."

De verklaring vervolgde: "We hopen dat jullie ons allemaal wat ruimte zullen geven terwijl we dit hoofdstuk van ons leven afsluiten. Bedankt aan onze goede vrienden en familie om van ons beiden te houden door onze ervaring. Aan de Love Is Blind-familie en Netflix, bedankt voor deze onvergetelijke kans en steun."

Fans zijn niet geschokt door hun scheidingsaanvraag

Iyanna en Jarrette hadden fans die voor hen steunden en hoopten dat ze het zouden halen. Toch was de scheidingsaanvraag niet verrassend, fans zijn niet geschrokken van het nieuws. Misschien is het de basis van de relatie en hoe Jarrette eerst (bijna? soort?) aan Mallory ten huwelijk vroeg, en vervolgens Iyanna koos toen Mallory hem afwees.

Na de aankondiging van de scheidingsaanvraag gingen fans naar sociale media om te wegen. Sommige Redditors spraken hun gebrek aan verbazing uit over het nieuws.

Eén opmerking luidde: "Haha hoe kan iemand hierdoor geschokt zijn? Hij was een man die graag feestte en buiten bleef en ze was erg jaloers en onzeker. Ik vond ze allebei leuk, maar dit was een tikkende tijdbom."

De consensus is dat het paar niet de juiste keuze was en dat Iyanna de tweede keus van Jarrette was. Een andere commentator wees erop dat Jarrette Mallory beter behandelde dan hij Iyanna deed tijdens de show.

"Het is hoe zijn hele gedrag veranderde toen hij te maken had met Mallory en Iyanna. Iyanna hij bracht de strijd, Mallory hij bracht de goede tijden. Als je echt van iemand hield, zou je ze niet verdrinken in slechte tijden. Ik ben blij dat Iyanna dit eindelijk opmerkt."

Aanbevolen: