Fans zijn geschokt door de geboorte van de babyjongen van 'Riverdale'-acteur KJ Apa

Inhoudsopgave:

Fans zijn geschokt door de geboorte van de babyjongen van 'Riverdale'-acteur KJ Apa
Fans zijn geschokt door de geboorte van de babyjongen van 'Riverdale'-acteur KJ Apa
Anonim

Fans zijn verbijsterd over het nieuws dat Riverdale-acteur, KJ Apa, zojuist een jongetje ter wereld heeft verwelkomd met zijn vriendin, Clara Berry. Fans hebben het hele deel gemist waar Berry negen maanden zwanger was.

Ze hebben het gevoel dat het alleen KJ en Clara waren en toen boem, waren het plotseling KJ, Clara en een pasgeboren kind.

De zwangerschap werd in mei aangekondigd nadat Apa een spiegelselfie van hem en de babybuil van zijn modelvriendin op Instagram plaatste. Ik denk dat fans helemaal vergeten waren dat de acteur vader zou worden, omdat ze momenteel sprakeloos zijn.

Clara Berry deelde een foto van haar pasgeboren zoon die haar vinger vasthield, waarop ook haar schattige smiley-tatoeage te zien was.

Sasha Apa werd geboren

“Sasha Vai Keneti Apa, geboren op 23 september”, schreef Berry via Instagram. Hij is een perfecte perfectie. Ik heb het geluk dat ik nu twee mannen van mijn leven heb, die mijn hart vullen met deze kosmische gigantische liefde. ️‍?”

Apa's castmates en vrienden leken tenminste niet verrast over het nieuws en ze gingen allemaal snel naar de opmerkingen om hun opwinding te delen.

Lili Reinhart, die Apa's liefdesbelang speelt op Riverdale, Betty Cooper, schreef: "Kan niet wachten om hem te ontmoeten? ♥️ gefeliciteerd ♥️♥️♥️.” Camila Mendes, die Veronica Lodge op de CW-show portretteert, voegde toe: "Wat een mooie naam. gefeliciteerd clara!!”

Madelaine Petsch, bij fans bekend als Cheryl Blossom, voegde toe: "Gefeliciteerd mama!!!!"

Vanessa Morgan, die Toni Topaz speelt, maakt ook deel uit van de Riverdale-ouderclub nadat ze aan het begin van het jaar haar zoon River verwelkomde. Morgan merkte op: "????♥️♥️♥️♥️ River's nieuwe bestie!! jongenmoeder."

Fans zijn zo geschokt

Een fan riep uit: "SINDS WANNEER HEEFT KJ APA EEN KIND !?" terwijl een ander eraan toevoegde: "Ik wist niet eens dat hij een relatie had???"

Een andere fan schreef, "die me ging vertellen dat kj apa een vader is-" met een andere tweet terug, "het spijt me wat-"

Sommige fans wisten niet eens zeker of de aankondiging voor zijn fictieve personage Archie was of voor het echte leven.

Een fan twitterde: "Ik was bang dat ze de baby ergens buiten deze wereld zouden hebben verwelkomd. Bedankt voor het verduidelijken dat het in deze wereld is", terwijl een ander zich afvroeg: "Ik vroeg me even af… Heeft het kind rood haar? En dan herinner ik me dat KJ en Archie niet dezelfde persoon zijn omg."

Gefeliciteerd met het ouderschap KJ en Clara!

Aanbevolen: