Wie zijn de twee (niet-beroemde) zussen van Jennifer Lopez?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de twee (niet-beroemde) zussen van Jennifer Lopez?
Wie zijn de twee (niet-beroemde) zussen van Jennifer Lopez?
Anonim

Jennifer Lopez , een actrice, zangeres en danseres met drievoudige bedreiging, is al meer dan 20 jaar een Hollywood-icoon. Met een reeks van hitlijsten, hitfilms en immense sterrenkracht achter haar, lijkt Jennifer soms een kracht van een andere planeet. Het is gemakkelijk om te vergeten dat ze een in New York geboren meisje is met een eigen gezin.

Lopez werd geboren in 1969 in Castle Hill, New York, de middelste van drie zussen van David Lopez en Guadalupe Rodriguez - van wie wordt gezegd dat de laatste de relatie van Jennifer met Ben Affleck goedkeurt, met wie ze trouwde in 2022 na een breuk die bijna 20 jaar eerder plaatsvond.

Jennifers oudere zus is Leslie Scholl en haar jongere zus is Lynda Lopez. Hoewel de twee niet zo bekend zijn als hun supersterzus, zijn we erin geslaagd om enkele details over de andere Lopez-meisjes te achterhalen en hoe ze over middelste zus Jen denken.

Wie is Leslie Scholl?

Leslie Scholl deelt Jennifer's talent voor muziek en werkt als muziekleraar op een charterschool in de Bronx.

Grazia meldt dat Leslie liever uit de schijnwerpers blijft, maar af en toe verschijnt ze op foto's met haar kleine supersterzusje. In een bericht dat door de jongste Lopez-zus Lynda op Instagram werd gedeeld, was te zien hoe Leslie haar verjaardagskaarsen uitblaast met Jennifer aan haar zijde.

Volgens Hollywood Life heeft Leslie haar tenen ondergedompeld in de wereld van films en een operazangeres gespeeld in de film The Man in the Attic uit 2021. Ze verscheen ook samen met Jennifer en jongste zus Leslie, en haar kind Brendan, in de 2020 korte Draw With Me.

Leslie heeft twee kinderen, Steven en Brendan, en Jennifer schreeuwt soms naar hen op sociale media. In 2017 prees ze Brendan omdat hij was geselecteerd om hun school te vertegenwoordigen als de Global Young Leaders Conference in Washington D. C.

"Ik kan niet trotser zijn!" Jennifer schreef in het bijschrift van een bericht van Brendan. “Brendan is sterk en slim en liefdevol en duidelijk een leider!! Titi Jenn houdt van je."

Wie is Lynda Lopez?

Lynda Lopez werd geboren in 1971. Net als haar zussen is Lynda getalenteerd in de kunsten en heeft ze gewerkt als journalist, auteur, radiopresentator en producent. Ze heeft de neiging om meer in de schijnwerpers te verschijnen dan haar oudste zus Leslie, en mede-oprichter van Nuyorican Productions, die verantwoordelijk is voor films als Hustlers (met in de hoofdrol Jennifer) en Apocalypse of Ice.

Lynda is vooral bekend door haar optreden als anker en co-anker op Fox 5 Live, ABC en Good Day New York. Net als Jennifer heeft ze ook veel onderscheidingen gewonnen voor haar werk, waaronder een Daytime Emmy Award voor Outstanding Morning News Program in 2001. Ze heeft ook als VJ op MTV gewerkt.

Onlangs heeft Lynda een essaybundel uitgegeven met de naam AOC: The Fearless Rise and Powerful Resonance of Alexandria Ocasio-Cortez, waarin verschillende schrijvers voorkomen.

Af en toe vergezelt Lynda Jennifer naar rode loper-evenementen of op tournee.

Is Jennifer Lopez close met haar zussen?

Hoewel Leslie Lopez de neiging heeft om uit de schijnwerpers te blijven en Lynda Lopez beroemd is door haar eigen verdiensten, hebben de twee af en toe gesproken over Jennifer en hun relatie met haar. Afgaande op hun opmerkingen en op wat Jennifer door de jaren heen heeft gezegd, zijn de drie zussen hecht.

In een interview in 2002 dat Jennifer deed met Oprah, verschenen Leslie en Lynda in beeldmateriaal waarin ze dwepen over hun zus en herinneringen ophaalden aan hun jeugdherinneringen aan haar.

“Als kind was Jen de leider”, herinnert Leslie zich. "Alles wat verzonnen was, was meestal haar idee." De oudste Lopez deelde toen dat ze Jennifer nog steeds als haar "kleine pijn in de kontzus" beschouwt.

“Ze is altijd mijn zus,” zei ze. 'Ze is een beroemde filmster voor jullie allemaal, maar niet voor mij. Ze is nog steeds mijn zus.'

Lynda deelde een soortgelijk gevoel en bekende dat het moeilijk voor haar was om haar hoofd om het sterrendom van haar grote zus te wikkelen.

"Ik weet niet waarom ik er om moet lachen, ik heb zoiets van 'Al deze mensen zijn hier om mijn gekke zus te zien'", herinnert Lynda zich. 'Het is de enige gedachte die door je hoofd gaat. Het is alsof, ik kan niet geloven dat dit mensen zijn die hier zijn om te zien, Jen, mijn gekke zus die in haar ondergoed rondliep in ons huis toen we klein waren.'

Volgens Cheat Sheet bevestigde Jennifer dat ze een goede band heeft met haar zussen in een interview in 2014 met HuffPost Live, maar ze beschouwt Lynda als haar beste vriendin:

“We zijn altijd close geweest. Ik weet het niet, we zijn gewoon altijd een beetje beste vrienden geweest op die manier.”

Jennifer Lopez is erin geslaagd aan de grond te blijven ondanks dat ze een succesvolle megaster was, en de aanwezigheid van haar familie in haar leven zal waarschijnlijk een reden zijn waarom ze nog steeds nuchter is.

Aanbevolen: