Dancing With The Stars': een kijkje in de relatie van Derek Hough met zijn 4 zussen

Inhoudsopgave:

Dancing With The Stars': een kijkje in de relatie van Derek Hough met zijn 4 zussen
Dancing With The Stars': een kijkje in de relatie van Derek Hough met zijn 4 zussen
Anonim

Derek Hough groeide op in een Mormoons gezin met vier zussen. Zijn jongste, Julianne, is zijn beroemdste broer of zus, maar hij heeft nog drie anderen waar de wereld niet zoveel van weet. De familie is super hecht en ze lijken het allemaal goed met elkaar te kunnen vinden. Hun ouders zijn uiteindelijk gescheiden terwijl ze opgroeiden, dus het gezin heeft ook een aantal stiefbroers en -zussen uit het tweede huwelijk van hun moeder. Tussen zijn moeder en zijn stiefvader had Hough in totaal acht broers en zussen en stiefbroers en zussen.

Hough's bloedverwante zussen zijn onder meer zijn jongste zus, Julianne, zijn oudste zus, Sharee, Marabeth en KatherineElk van zijn zussen is getrouwd en drie van hen hebben kinderen, waardoor Derek een oom is voor veel kleintjes. Laten we een diepe duik nemen in de wereld van de Houghs en een kijkje nemen in de relatie van Derek en vier geweldige, mooie zussen.

8 Derek en Julianne zijn de enige professionele dansers in de familie

Hoewel alle broers en zussen van Hough van muziek en dans houden, gingen er maar twee professioneel dansen. Derek en Julianne gingen allebei als tiener dans studeren in Europa en volgden elkaar daarna op naar Dancing With the Stars. De twee zijn ongelooflijk hecht en ze hebben zelfs samen getoerd en hun liefde en passie voor dans met de wereld gedeeld.

7 Derek heeft elf neven en nichten

Zijn oudste zus, Sharee, heeft in totaal zes kinderen, zijn zus Marabeth heeft er twee en zijn zus Katherine heeft er drie. Dit maakt Derek een oom van elf neven en nichten, die hij aanbidt. Hij heeft video's gedeeld van hem die tijd met hen doorbrengt wanneer hij de kans krijgt om ze te zien en het is duidelijk dat de man geweldig is met kinderen.

6 Zijn relatie met Sharee

Sharee is Dereks oudste zus en heeft het super druk. Terwijl ze zes kinderen opvoedt, is ze ook dansleraar en fitnessinstructeur. Ze is een professioneel opgeleide balletdanseres en is de eigenaar van "Hough Works", waar ze on-demand en live fitnesslessen geeft. Zij en Derek delen duidelijk een liefde voor dans en fitness, aangezien de twee graag hun lichaam bewegen en in vorm blijven. Het mooie van deze twee is dat Derek het ook goed lijkt te kunnen vinden met Sharee's man, aangezien de twee samen bodyrolls aan het doen waren in een video die Sharee op haar Instagram-account plaatste.

5 Zijn relatie met Marabeth

Marabeth is de op één na oudste zus van Derek en moeder van twee kinderen. Ze is een makelaar en gezondheidscoach en deelt een passie voor gezondheid en fitness samen met al haar broers en zussen. Ze is ook singer-songwriter, een talent dat haar zus Julianne deelt. Ze woont in Nashville en Derek heeft zijn waardering voor haar uitgesproken wanneer hij op bezoek gaat. Ze is geweldig in het organiseren van feestjes en brunches voor haar dierbaren en Derek vindt het heerlijk om langs te kunnen komen wanneer hij kan.

4 Zijn relatie met Katherine

Zijn zus Katherine is zijn derde oudste en was degene die vóór hem werd geboren. Ze deelt een liefde voor dans met Derek, aangezien ze een back-updanseres was in Julianne's filmremake van Footloose. Ze is moeder van drie kinderen en is schoonheidsspecialiste met haar eigen spa in Utah. Derek woonde de grootse opening bij van haar spa, die "Skin By Katherine" heet, en bood foto's en handtekeningen aan aan aanwezigen die $ 100 in de spa besteedden.

3 Ze waarderen en waarderen hun tijd samen

The Houghs brengen hun vakantie graag samen door en hebben tijdens vorige vakantiebijeenkomsten dansvideo's gemaakt voor sociale media. Derek lijkt te genieten van het feit dat hij de enige jongen onder zijn broers en zussen is en vindt het heerlijk om tijd met zijn zussen door te brengen, ongeacht hun geslachtsverschil. Wanneer hij een van zijn zussen ziet, plaatst hij vaak berichten over hun tijd samen op sociale media, waarbij hij uitdrukt dat het altijd goed is om ze te zien.

2 Ze houden ervan om samen op vakantie te gaan

Derek en zijn zussen zijn vaak samen op vakantie geweest, zowel in de zomer als tijdens de vakanties. Ze houden ervan om 's zomers bij meren rond te hangen en in de winter op skitochten te gaan. Het is altijd een feestje met hen allemaal samen met de echtgenoten en kinderen van zijn zus. Het is een geweldige tijd voor het hele gezin om samen te komen en wat quality time samen door te brengen terwijl ze een pauze nemen van hun werk en dagelijkse verantwoordelijkheden.

1 Ze delen een liefde voor muziek en dans

van de Hough-zussen delen Dereks liefde voor muziek en dans, met hem en Julianne die liefde delen voor de groep OneRepublic. Ze hebben samen minstens één van hun concerten bijgewoond en dansen op hun muziek gechoreografeerd. Alle zussen van Derek zijn begaafd op de dansafdeling en houden echt van gezondheid en fitness. Ze zijn allemaal superactief en doen het goed in hun carrière. En natuurlijk is het altijd leuk als de bende een video deelt waarin ze samen dansen.

Aanbevolen: