Courteney Cox recreëert tien jaar oude snap met haar twee zussen

Inhoudsopgave:

Courteney Cox recreëert tien jaar oude snap met haar twee zussen
Courteney Cox recreëert tien jaar oude snap met haar twee zussen
Anonim

De ' Friends' en 'Cougar Town'-actrice - die de volgende keer de rol van journalist en auteur Gale Weathers op 'Scream' zal hernemen - heeft de verjaardag van haar zus Dottie gevierd door tijd doorbrengen met haar en hun andere zus, Virginia.

Het trio maakte ook een foto van een paar decennia geleden, waarop een jongere Cox te zien is met een kapsel dat zeker lijkt op dat van haar 'Friends'-personage, Monica Geller.

Courteney Cox herschept foto met haar zussen, Dottie en Virginia

"Ik heb dit weekend de BESTE tijd gehad met mijn zussen!" Cox schreef op Instagram en voegde een video toe van haar die poseerde met Virginia en Dottie op precies dezelfde manier waarop ze jaren eerder voor het eerst poseerden.

Virginia zit in een leunstoel, terwijl Courteney en Dottie om haar heen zijn en de drie elkaar schattig vasthouden.

Cox koos ook een zeer toepasselijke soundtrack voor de clip, een onverwachte tijdreis naar het verleden via Instagram. De actrice monteerde de video bij de debuutsingle van de Canadese poppunkband Simple Plan, 'I'm Just a Kid'.

"Dit kostte maar één poging", grapte Cox in haar Instagramverhalen, wat suggereert dat het trio verschillende takes moest doorlopen om de perfecte video te maken.

Virginia McFerrin en Dorothy 'Dottie' Picketts zijn allebei getrouwd en maken geen deel uit van de showbizzwereld. Cox heeft ook een oudere broer, Richard Jr., en negen halfbroers en halfzussen.

Cox keert terug als Gale doorstaat in de vijfde 'Scream'-film

Geregisseerd door Matt Bettinelli-Olpinand Tyler Gillett en geschreven door James Vanderbilt en Guy Busick, zal de nieuwe 'Scream'-film de terugkeer zien van menig bekend gezicht.

De hoofdrolspeler van de saga, het laatste meisje Sidney Prescott (Neve Campbell) keert terug naast Cox's Gale en haar man, sheriff Dewey Riley (Cox's echte ex-man David Arquette). Details van de plot zijn geheim gehouden, maar het lijkt erop dat dit iconische trio met dank aan Ghostface in een ander moordmysterie zal worden gezogen, samen met nieuwe personages.

De nieuwe toevoeging aan de cast ziet You en aanstaande woensdag-ster Jenna Ortega samen met Jack Quaid, te zien in The Boys, en Vida-actrice Melissa Barrera.

Scream zal vanaf 14 januari 2022 in de bioscoop te zien zijn.

Aanbevolen: