Wie zijn de broers en zussen van Chris Rock?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de broers en zussen van Chris Rock?
Wie zijn de broers en zussen van Chris Rock?
Anonim

Voor degenen die deze week onder een steen hebben geleefd, ging het internet los toen de 94e Academy Awards zondagavond werden uitgezonden met Chris Rock die een grap maakte over Will Smith's vrouw, Jada Pinkett, die hem uiteindelijk een vervelende klap door de oude acteur. Met een hard bevel van Smith die Chris opdroeg de naam van zijn vrouw uit zijn mond te houden, ging dit moment viraal met duizenden memes, recreaties en reacties die populair waren op sociale media.

Miljoenen mensen zijn verdeeld over de situatie, omdat sommige mensen dachten dat het niet cool is om grappen te maken over de toestand van een vrouw of om Smith te verdedigen omdat hij zijn vrouw beschermt. Beroemdheden die de kant van Smith kiezen, zijn onder meer Tiffany Haddish, Whoopi Goldberg en zijn Fresh Prince-collega Janet Hubert. Degenen die aan de kant van Chris stonden, waren van mening dat Smith op het randje van de controle was en de grap hadden moeten laten liggen, aangezien Chris doet wat hij al vele jaren doet: een komiek. David Spade, Howard Stern en Judd Apatow, die al jarenlang samenwerkten, bleven aan zijn zijde en prezen hem omdat hij professioneel bleef ondanks de verontwaardigde klap van Smith.

Als gevolg van dit incident zijn de shows van Chris uitverkocht en is zijn naam steeds meer bekend geworden. Wat mensen moeten weten die niet bekend zijn met de voormalige SNL-ster, is dat Chris het de eerste jaren van zijn leven nooit gemakkelijk heeft gehad. Hier bekijken we een aspect van zijn jeugd, die opgroeit met zijn broers en zussen. Wie zijn ze en wat doen ze, aangezien Chris de beroemdste broer of zus van allemaal is?

Jongere broers en zussen die een normaal leven leiden

Andre werd in 1967 na Chris geboren en heeft een relatief privéleven geleid, zelfs omdat hij bij naam en verwantschap met de komiek werd geassocieerd. Andre runt naar verluidt een vrachtwagenbedrijf, Julius Rock Trucking Inc. Zijn bedrijf in Brooklyn is vernoemd naar hun vader, die in 1988 overleed na een mislukte maagzweeroperatie. Zelfs als hij de meest ongrijpbare van de Rock-familie is, heeft hij op verschillende manieren succes gevonden. Chris' andere jongere broer Brian is ook iemand die niet in de schijnwerpers staat. Hij heeft geen aanwezigheid op sociale media die vergelijkbaar is met Andre en is naar verluidt een predikant van de kerk.

Als de enige Rock-zus, werd Andi geboren in 1985 en was pas drie toen haar vader stierf. Ze is echter goed terechtgekomen, aangezien ze naar verluidt werkt als een therapeut die gespecialiseerd is in kinderen met autisme. Andi woont in South Carolina en bezoekt af en toe haar familie met een foto die Kenny deelt.

Sommige van zijn broers en zussen hebben moeilijke tijden doorgemaakt

Via zijn moeder Rosalie en vader Julius is Chris de oudste van zeven. Echter, zowel hij als zijn andere broers en zussen hebben een oudere halfbroer genaamd Charles Ledell Rock. Ze delen dezelfde vader en Charles werd geboren in 1953, 12 jaar voordat Chris ter wereld kwam. Charles had een tragisch leven, omdat hij te maken had met alcoholisme en drugsmisbruik. Er is niet veel bekend over de oudste Rock-broer, maar naar verluidt had hij een goede band met Tony. Naast alcohol en drugs, woonde Charles ook in een opvang voor daklozen.

Voordat hij in zo'n toestand belandde, was hij de enige Rock-broer of zus met een MBA. Door zijn drankgebruik liep zijn huwelijk op de klippen en werkte hij als onderhoudsman in een ziekenhuis terwijl hij in een opvang voor daklozen woonde. Charles riskeerde gevangenisstraf voor diefstal en andere kleine misdaden. In 2005 probeerde Chris zijn halfbroer te helpen door zelfs zijn broer te betalen om naar een afkickkliniek te gaan, maar hij verkwanselde dat en daalde tot zijn dood een jaar later als gevolg van een longontsteking.

Rock heeft ook broers en zussen in de entertainmentindustrie

Chris is misschien wel de beroemdste rock, maar sommige van zijn broers en zussen waren ook actief in de entertainmentindustrie. Kenny is een beetje een combinatie van Chris en laten we zeggen Andre. Hij verscheen in films als Vesuvius en Coincidental Killer en verdiende zijn rol als acteur. Ondanks de bekendheid van Chris heeft Kenny zijn oudste broer beschreven als een introverte persoon buiten het werk. Kenny onthulde ook dat hij en Andre op dezelfde verjaardag jarig zijn.

Jordanië, de jongste broer van Chris en de baby van het gezin, geboren in 1991, volgde de voetsporen van zijn broer om acteur en komiek te worden. Hij verscheen onlangs in de film Big Time Adolescence, waar hij samen met Pete Davidson speelt. Sommigen beschouwen hem als de jongere versie van Chris, omdat hun paden enigszins op elkaar lijken, waaronder het voortijdig verlaten van de middelbare school en het nastreven van komedie.

Last, but not least, Tony volgde ook als een entertainer zoals Chris. Hij heeft standup gedaan en heeft rollen in sitcoms, waaronder Living Biblically en All of Us. Hij maakte zelfs een gastoptreden in Everybody Hates Chris als oom Tony, die is gebaseerd op hun werkelijke oom. Met betrekking tot de situatie tussen zijn oudste broer en Smith, heeft Tony zijn eigen verklaring gegeven met betrekking tot Smith's verontschuldiging. Met een simpel "Nee", stond Tony zijn broer bij en maakte duidelijk dat zijn broer beter verdiende dan de verontschuldiging van Smith die hij op Instagram plaatste. Zijn relatie met Chris bewijst hoe hecht ze zijn, zelfs als een familielid wordt bedreigd.

Aanbevolen: