Hugh Jackman bracht bijna drie uur per dag door in de sportschool tijdens zijn Wolverine-transformatie

Inhoudsopgave:

Hugh Jackman bracht bijna drie uur per dag door in de sportschool tijdens zijn Wolverine-transformatie
Hugh Jackman bracht bijna drie uur per dag door in de sportschool tijdens zijn Wolverine-transformatie
Anonim

Alsof het acteergedeelte niet stressvol genoeg is, wordt aan bepaalde sterren gevraagd om er op een bepaalde manier uit te zien voor een film. Heck, een scène zonder shirt in Top Gun: Maverick, Miles Teller moest een heel proces achter de schermen ondergaan.

Hetzelfde geldt voor Zac Efron tijdens Baywatch - het dieet en de training waren zo zwaar dat de acteur zwoer dat hij er nooit meer zo uit zou zien!

Als je terugkijkt op iconische lichaamsbouw, zal Hugh Jackman in Wolverine altijd worden herinnerd. Hoewel zijn dagen in de rol misschien voorbij zijn, zullen we terugkijken op alles wat nodig was om die visie tot leven te brengen op het grote scherm.

Het dieetgedeelte bleek het meest cruciale onderdeel te zijn voor de Wolverine-transformatie van Hugh Jackman

Er was echt veel druk op Hugh Jackman tijdens zijn voorbereiding op Wolverine. Terugkijkend kunnen we gerust stellen dat het allemaal redelijk goed is gelukt, aangezien zijn lichaamsbouw in de film een belangrijk doel was voor miljoenen fans.

Sprekend samen met de LA Times in 2014, onthulde de acteur dat de reis niet de gemakkelijkste was. Natuurlijk, sporten was er een groot deel van, maar voeding was nog belangrijker voor de acteur om zo'n transformatie te bewerkstelligen.

"Het is te moeilijk om vanaf het begin in vorm te komen, en het is gemakkelijker om in vorm te blijven dan om in vorm te komen. … Voor Wolverine ben ik echt op de training."

"Wat betreft voedsel eet ik meer, maar ik eet veel strenger. Zeventig procent van je lichaamsbouw is je dieet, en dieet is de grootste verandering die er gebeurt."

In vorm blijven is daar maar een klein onderdeel van, aangezien Jackman ook de nadruk legt op functioneel fit zijn, vooral in het belang van de film.

"Het is absoluut fysiek veeleisend om de rol van Wolverine te spelen. Er is veel actie en ik probeer er zoveel mogelijk van te doen, omdat het beter is voor het publiek. Je hoeft niet alleen te kijken fysiek in vorm; je moet echt mobiel zijn en kunnen vechten en springen en draadwerk doen en dat soort dingen. De training moet functioneel zijn."

Om deze look en dit niveau te bereiken, kostte het veel uren in de sportschool…

Hugh Jackman's trainingen waren niet gemakkelijk en duurden normaal twee en een half uur

Yup, Hugh Jackman trainde 150 minuten per dag op weg om Wolverine uit te beelden: "Ik train ongeveer een uur per dag en fiets overal naartoe. Maar ik doe ongeveer 2 1/2 uur training een dag waarop je je klaarmaakt voor de rol."

Wat hield de training in? Welnu, volgens de acteur leek het een bodybuilding-aanpak te zijn naast zijn coach. Bovendien was cardio tijdens de voorbereiding nog steeds op een zeer hoog niveau.

"Ik doe 's ochtends ongeveer een uur zware gewichten, en dan doe ik 's middags 45 minuten meer volume."

"Ik doe nogal wat chin-ups en rijen. Ik doe meestal old-school tillen met veel squats. Ik doe eigenlijk meer front squats dan back squats, en ik doe veel deadlifts."

In termen van cardio verklaarde Jackman dat ouder zijn meer dan genoeg is, maar hij deed ook veel fietswerk toen hij zich voorbereidde op Wolverine.

Hugh Jackman's Logan Prep zorgde ervoor dat de acteur 10 pond watergewicht verloor voor zijn shirtloze scène

Er is een bepaald soort bro-wetenschap als het gaat om het filmen van shirtloze scènes. Het gaat om extreme watermanipulatie, zoals Jackman samen met Stephen Colbert onthulde.

Hugh besprak het proces, met een laadfase van zwaar water, die later wordt omgezet in bijna geen water. De uitdroging duurt meestal iets meer dan een dag, en het maakt zijn lichaam droog en esthetisch. Voor Logan verloor de acteur 10 pond water dankzij het proces.

"Ik ontdek de datum die het shirt uit is, en het gaat over een aanloop van drie maanden", zei Jackman. "Je moet in redelijk goede vorm zijn, maar de drie maanden daarvoor zijn heel specifiek."

"Je verhoogt je waterinname… je hebt ongeveer 10 liter water, dat is, wat is dat, drie gallons water per dag", zegt Jackman. "Dan stop je ongeveer 36 uur voordat je gaat fotograferen, maar omdat je zoveel water [sic] hebt gedronken, plas je de hele tijd."

Een hele reis, hoewel het er een is die fans niet zullen vergeten.

Aanbevolen: