Heeft Uma Thurman echt 8 uur per dag getraind voor Kill Bill?

Inhoudsopgave:

Heeft Uma Thurman echt 8 uur per dag getraind voor Kill Bill?
Heeft Uma Thurman echt 8 uur per dag getraind voor Kill Bill?
Anonim

Je voorbereiden op een grote film kan er op veel verschillende manieren uitzien, afhankelijk van de acteur en de rol. Sommige artiesten doen er alles aan, anderen maken enorme aanpassingen aan wat ze eerder hebben gedaan, en sommigen transformeren zichzelf volledig.

Tijdens de voorbereiding om te schitteren in Kill Bill, onderging Uma Thurman een ongelooflijke hoeveelheid training, waarbij ze meerdere vormen van vechtsporten leerde. Helaas vergde dit dagelijks 8 uur training, evenals zwaar toezicht van de regisseur van de film.

Laten we eens kijken naar de training die Uma Thurman deed voor Kill Bill, en wat ze erover te zeggen had.

Uma Thurman speelde in de 'Kill Bill'-films

In de jaren 2000 werkte Uma Thurman samen met Quentin Tarantino om filmfans de Kill Bill-films cadeau te doen. Thurman was eerder te zien in Tarantino's legendarische Pulp Fiction en fans waren enthousiast om het duo weer in actie te zien.

De eerste Kill Bill-film werd uitgebracht in 2003 en vormde de basis voor het overkoepelende verhaal in beide films. Het was een meedogenloos verrukkelijke film waarin Tarantino het genre van de vechtsportfilm aanpakte, een film waar hij al jaren fan van was.

Na het succes van de eerste Kill Bill-film kregen fans in 2004 het tweede hoofdstuk cadeau. Het verschijnt slechts 6 maanden na zijn voorganger en het was weer een hit voor Tarantino en Thurman.

Sinds hun eerste release hebben deze films legioenen fans gestrikt. Er zijn veel aspecten van deze films die tot op de dag van vandaag uitzonderlijk goed standhouden, en hoewel Tarantino betere films heeft gemaakt, worden deze vaak samengespannen onder zijn beste werken, wat echt veel zegt.

De afgelopen jaren zijn er veel negatieve waarheden over de film aan het licht gekomen, waaronder een blijvende verwonding die Thurman opliep tijdens het uitvoeren van een stunt.

Thurman liep ernstige verwondingen op

Voor de scène in kwestie overtuigde Tarantino Thurman ervan om achter het stuur van een auto te springen, wat leidde tot haar ernstige verwonding.

Hij zei: 'Ik beloof je dat de auto in orde is. Het is een recht stuk weg. Rijd 40 mijl per uur of je haar zal niet de goede kant opwaaien en ik zal je het opnieuw laten doen. ' Maar dat was een deathbox waar ik in zat. De stoel was niet goed vastgeschroefd. Het was een zandweg en het was geen rechte weg ', onthulde Thurman.

Dit ongeluk leidde tot rug- en knieblessures voor de ster, en ze was niet al te blij met Tarantino nadat het gebeurde.

"Ik beschuldigde hem ervan dat hij me probeerde te vermoorden. En hij was daar erg boos over, dat is begrijpelijk, want hij had niet het gevoel dat hij had geprobeerd me te vermoorden," zei ze.

Thurman liep niet alleen blijvende verwondingen op tijdens het maken van deze films, maar zij en de rest van de cast moesten ook een intensieve voorbereiding ondergaan voor hun actiescènes.

Thurman onderging een intensieve training van 8 uur per dag

Volgens BuzzFeed: The Bride is een van de beste vechters in de filmgeschiedenis, dus om de rol overtuigend neer te zetten, moest Uma veel werk verzetten! Zij, Vivica A. Fox, Lucy Liu, Daryl Hannah en David Carradine moesten drie maanden lang acht uur per dag trainen. Ze zouden in de problemen komen als ze ook maar een minuut te laat waren op de training, en Quentin Tarantino bekeek hun vorderingen elke week.

Thurman zou hier in de nasleep van de productie op ingaan.

"Drie stijlen van kungfu, twee stijlen van zwaardvechten, meswerpen, mesgevechten, man-tegen-mangevechten, Japans spreken. Het was letterlijk absurd", zei ze.

Tarantino was notoir moeilijk voor de cast bij het beoordelen van hun training, en zelfs Vivica A. Fox bereikte een breekpunt met de filmmaker.

"Ik verloor het van hem, "zegt Fox. "'Is dit een 'beat us up'-wedstrijd?' Ik vroeg. 'Doen we verdomme iets goed? Godverdomme.' Iedereen snakte naar adem. Ik voelde Uma tekenen Lucy pakte mijn hand en probeerde een soort acupressuur op me te doen, fluisterend: 'Rustig maar rustig,'" zei ze.

Dat is ongelooflijk veel werk voor de cast, en het feit dat Tarantino hun training uit elkaar scheurde, maakte het nog moeilijker. Hoewel dit de prestaties van iedereen in de film had kunnen helpen, was het duidelijk een belasting voor de sterren van de film.

De volgende keer dat je naar de Kill Bill-films kijkt, moet je de tijd nemen om het werk te waarderen dat is gestoken in het tot leven brengen van de film. De cast heeft echt bloed, zweet en tranen gekost.

Aanbevolen: