Hugh Jackman zegt dat zijn Wolverine-dagen achter hem liggen, ondanks geruchten over een Deadpool 3-cameo

Inhoudsopgave:

Hugh Jackman zegt dat zijn Wolverine-dagen achter hem liggen, ondanks geruchten over een Deadpool 3-cameo
Hugh Jackman zegt dat zijn Wolverine-dagen achter hem liggen, ondanks geruchten over een Deadpool 3-cameo
Anonim

Lang voor de vorming van het Marvel Cinematic Universe (MCU) kreeg Hugh Jackman al veel aandacht en lof voor zijn vertolking van Logan, ook bekend als Wolverine. De Aussie-ster maakte zijn debuut als het Marvel-personage in de film X-Men uit 2000 (nadat hij was aanbevolen voor de rol door Oscarwinnaar Russell Crowe).

In de jaren die volgden, zou Jackman gaan schitteren in verschillende films voor de X-Men-franchise en de film Logan uit 2017.

Sindsdien is Jackman schijnbaar verder gegaan met de hoofdrol in de voor een Oscar genomineerde musical The Greatest Showman en de met een Emmy bekroonde televisiefilm Bad Education. De acteur heeft ook verschillende andere projecten in de maak, maar degene die fans helemaal in de war heeft gebracht, is het gerucht dat Jackman zich misschien bij zijn frenemy Ryan Reynolds zal voegen in de aankomende film Deadpool 3.

Nog beter, de acteur doet zogenaamd een cameo als Wolverine.

Hugh Jackman sloot zijn Wolverine-run af met de R-Rated Logan

Kort na Jackmans verrassende cameo in X-Men: Apocalypse, speelde de acteur ook in Logan, waarvan hij had gepland dat het zijn laatste film als Wolverine zou zijn. Voor Jackman voelde het alsof het tijd was om afscheid te nemen van het personage nadat hij het meer dan een decennium had geportretteerd. Het besef drong tot hem door na een diner met goede vriend Jerry Seinfeld.

"Ik ging naar huis en ik zei tegen Deb [Deborra-Lee Furness, Jackman's vrouw] op weg naar huis in een taxi, ik zei: 'Dit is de laatste'", herinnerde hij zich tijdens een gesprek met Willem Dafoe voor Variety's acteurs op acteurs. "Ze gaat, 'Wat?' Ik zei: 'Ik weet gewoon dat dit de laatste is.'”

Misschien, belangrijker nog, realiseerde Jackman zich ook hoe hij wil dat zijn Wolverine-zwanenzang zich afspeelt. "Ik werd de volgende ochtend wakker met dit zeer sterke idee, waar Jim Mangold en ik aan hadden gewerkt, om het op geen enkele manier als een stripboekfilm te behandelen," legde hij uit.

“Hem niet als een superheld behandelen, maar als een mens die een gewelddadig leven heeft geleid. En laten we een film maken over de gevolgen van geweld.”

Dat was in wezen het begin van Logan, een film die uiteindelijk zoveel lof kreeg van critici en fans. In de film portretteert Jackman de beroemde mutant als een ouder wordende superheld die aarzelend een gemuteerd kind helpt in veiligheid te komen terwijl ze wordt achtervolgd door wetenschappers.

Het eindigt ook in een tragedie als Logan (spoiler alert) uiteindelijk sterft. Zoals regisseur James Mangold heeft uitgelegd, was de dood noodzakelijk omdat het 'het gevoel van afsluiting nodig had'.

"Je had een gevoel van een einde nodig als je zou eindigen, als je te maken had met de erfenis van Hugh's vele uitvoeringen en vele films, en deze rol op een definitieve manier probeerde te plaatsen," legde hij verder uit.

Ondanks geruchten over een wolverine cameo in Deadpool 3 zegt Hugh 'Er is niets gepland'

Zelfs nadat Jackman duidelijk had gemaakt dat hij klaar was met Wolverine te spelen na Logan, bleven de geruchten aanhouden dat hij zich minstens nog een keer zal verkleden om zich bij Reynolds aan te sluiten in de komende Deadpool 3. Het blijkt echter dat Jackman nooit is benaderd voor zo'n cameo en zei: "Er is niets gepland."

En hoewel de acteur toegeeft dat hij en Reynolds de "beste vrienden" zijn, heeft Jackman ook volgehouden dat zijn tijd als mutant erop zit. "Nee, nee, de Wolverine-dagen zijn voorbij voor mij", hield de acteur vol.

In 2021 raakte Jackman ook verstrikt in speculaties over het opnieuw opnemen van Wolverine nadat hij jaren geleden een foto van zichzelf plaatste met Marvel Studios-president Kevin Feige. Toen fans aannamen dat hij hintte om lid te worden van de MCU, had de acteur het record rechtgezet.

“Ik ga jullie vertellen dat jullie, jullie stripfans, te snel voor me zijn,” merkte Jackman op.

“Dat was een heel onschuldige repost van wat coole kunst, en ik doe het nogal wat. En ik denk dat ik bij mijn familie was of mensen over de vloer had of zoiets, en was weg van mijn telefoon en toen ik terugkwam, dacht ik: 'Wat heb ik gedaan!? Het was niet mijn bedoeling om dat te doen!'”

De cast voor Deadpool 3 is nog niet volledig bevestigd

Deadpool 3 wordt de eerste film van de franchise binnen de MCU. Op dit moment zijn details over de film geheim gehouden, zozeer zelfs dat het niet eens werd genoemd tijdens de presentatie van Marvel Studios op de recente Comic-Con. Dat gezegd hebbende, Marvel is enthousiast over het werken aan de film.

"Hoe kunnen we het naar een hoger niveau tillen zoals we dat hebben kunnen doen met Civil War en Infinity War en Ragnarok?" Marvel-baas Kevin Feige merkte het zelfs op. "Het is heel leuk om in de wereld van de Ryan Reynolds-show te zijn."

Naast Reynolds, is Leslie Uggams de enige andere bevestigde onder de castleden die haar rol als Blind Al zal hernemen.

Wat Jackman betreft, de acteur heeft verschillende aankomende films in de maak. Deze omvatten het drama Apostel Paul en de biopic The Good Spy waarin Jackman naar verluidt Robert Ames speelt, de CIA-agent die probeerde een relatie tussen de VS in het Midden-Oosten op te bouwen rond de tijd van het bombardement buiten de Amerikaanse ambassade in Beiroet.

Aanbevolen: