10 Keer Khloé Kardashian Matched Met Haar Dochter True

Inhoudsopgave:

10 Keer Khloé Kardashian Matched Met Haar Dochter True
10 Keer Khloé Kardashian Matched Met Haar Dochter True
Anonim

Voor enthousiaste fans van de Kardashians was het geen verrassing toen Khloé Kardashian in 2018 beviel van haar eerste kind nadat ze jarenlang had gesproken over hoe graag ze kinderen wilde in de realityshow van haar familie Keeping Up With The Kardashians. Haar eerste dochter, True Thompson, werd geboren op 12 april nadat bekend werd dat de vader, NBA-speler Tristan Thompson, Khloé ontrouw was tijdens hun relatie. Nadat ze door meer relatieproblemen was gegaan, begon de realityster het grootste deel van haar tijd door te brengen met haar dochter die haar meenam op speelafspraakjes en naar danslessen.

Moeder worden veranderde het leven van de ster volledig ten goede doordat ze enkele van haar gebruikelijke evenementen en feesten inruilde voor een thuisblijven met een peuter sinds True werd geboren. Wanneer ze haar gebruikelijke evenementen bijwoont, brengt Khloé haar dochter vaak mee als de perfecte ingebouwde plus. Het duo pronkt met hun unieke stijlen op deze evenementen en op de nieuwste show van de familie op Hulu, The Kardashians, waarbij Khloé soms de stijl van haar dochter aan die van haar aanpast. In de afgelopen jaren heeft de ontwerpster zichzelf gevestigd als een van de meest modieuze Kardashians die begrijpt hoe ze haar rondingen perfect moet kleden.

10 Jumelage met mama sinds dag één

Khloe Kardashian en haar dochter True Thompson
Khloe Kardashian en haar dochter True Thompson

Sinds haar geboorte vond ze het leuk om True zich te kleden in glamoureuze kleding die bij haar past. Voor haar eerste kerst matchte het paar in op maat gemaakte Monica Ivena bedazzled witte tweedelige sets. De luxe van het opgroeien met Khloé Kardashian als moeder betekent dat True alle aangepaste outfits kan hebben die ze wil, zelfs als die ontwerpers doorgaans niet voor jongere klanten ontwerpen. True zag er nog schattiger uit en stal de schijnwerpers van haar moeder in haar aangepaste outfit met haar bijpassende witte hoofdband.

9 Khloé komt overeen met het feestvarken

Khloe Kardashian en haar dochter True Thompson
Khloe Kardashian en haar dochter True Thompson

Hoewel het duo dol is op matchen voor vakanties, lijkt het erop dat hun favoriete tijd om te matchen de verjaardag van True is, waarbij het paar bijna elk jaar matcht. Nu Khloé haar zo jong helpt haar stijl aan te scherpen, zal het moeilijk voor haar zijn om door enkele van de meer ongemakkelijke modefasen te gaan die andere kinderberoemdheden hebben doorgemaakt. Voor haar eerste verjaardag droegen moeder en dochter allebei lichtblauwe onderjurken van designer August Getty. De eenvoudige maar elegante looks zorgden ervoor dat alle ogen hen waren voor de speciale dag van het feestvarken, waardoor dit een van hun schattigste bijpassende momenten was.

8 De meest magische tijd van het jaar

Khloe Kardashian en True Thompson met de kerstman
Khloe Kardashian en True Thompson met de kerstman

De Kardashian-clan is altijd fan geweest van matchen tijdens de feestdagen om de perfecte foto's te maken, Khloé heeft sinds haar geboorte nog geen kerstmatch met haar dochter gemist. Het afgelopen vakantieseizoen droeg het duo verschillende luxe ontwerpers, maar bleef bij een vergelijkbaar thema met zilveren bellen voor een perfect complementaire look. Het paar stond samen met de Kerstman zelf op hun beroemde Kardashian-kerstfeest met Khloé in Celia Kritharioti en True in Dolce & Gabbana, en het paar zag er sensationeel uit.

7 Skims-sponsors: de Kardashian-kerstkaart

Khloe Kardashian en True Thompson in Skims
Khloe Kardashian en True Thompson in Skims

Voor de Kardashian-kerstkaart van 2021 droeg de hele clan Skims, de shapewear- en kledinglijn van grote zus Kim Kardashian. Het was moeilijk om te beslissen wie er beter uitzag in de donkerbruine pluizige sets met Khloé in een broek en een top met lange mouwen en True in een onesie uit de kindercollectie. Deze comfortabele look laat zien hoe graag het duo in hun dagelijks leven met ze matcht, zelfs als ze bij hun pyjama passen.

6 Lila Liefde

Khloe Kardashian en True Thompson
Khloe Kardashian en True Thompson

Om de bijpassende traditie in leven te houden voor True's derde verjaardag, zag het moeder-dochterduo er geweldig uit in hun verschillende, maar dezelfde tint lila jurken. Terwijl de ster stylisten gebruikt voor speciale evenementen, stylet Khloé zichzelf en haar dochter voor de meeste van hun optredens door True zelf te kleden. In staat zijn om haar dochter aan te kleden en de peuter te helpen haar eigen stijlgevoel te vormen, is een speciaal moment voor het paar.

5 Matching in designer badmode

Khloe Kardashian en True Thompson
Khloe Kardashian en True Thompson

Nooit iemand die haar dochtertje achterlaat, Khloé nam True met haar mee op vakantie naar het populaire uitje Turks- en Caicoseilanden en zorgde ervoor dat haar dochter een van de meest bereisde peuters is. Het duo matchte in luxe badkleding van het merk Burberry met de realityster die haar beroemde rondingen liet zien tijdens hun exotische trip. True zag er schattig uit in haar eendelige pak uit de kindercollectie van het luxe merk met bijpassende sandalen.

4 The New Golden Girls

Khloe Kardashian en True Thompson
Khloe Kardashian en True Thompson

Een van de meest iconische bijpassende looks van het paar vond plaats tijdens een andere Kardashian-kerst in 2019, waarbij het duo op maat gemaakte gouden Bryan Hearns-jurken droeg. Hearns was een andere ontwerper die niet typisch voor kinderen ontwierp, maar een uitzondering maakte voor de dochter van Khloé Kardashian. Het slinkse gouden materiaal dat voor de jurk van de realityster werd gebruikt, paste perfect bij haar vorm en paste bij de bovenkant van True's jurk.

3 Zo moeder zo dochter

Khloe Kardashian en True Thompson for He alth magazine
Khloe Kardashian en True Thompson for He alth magazine

Samen met haar dochter overal mee naartoe te nemen, zorgt Khloé ervoor dat True wordt betrokken bij aspecten van haar leven, inclusief haar bedrijven en carrière. Meest recent poseerde en sprak het duo met He alth Magazine met de moeder over haar reis om gezonder te worden voor haar kinderen. Het dragen van haar eigen merk voor de shoot met haar dochter was een bijzonder moment voor de realityster die de afgelopen jaren hard heeft gewerkt om het merk uit te bouwen. True maakte een schattig model dat eruitzag als de tweelingbroer van haar moeder in bijpassende Good American jeans en witte hemdjes.

2 Dior Darlings

Khloe Kardashian en True Thompson matchen in Dior
Khloe Kardashian en True Thompson matchen in Dior

Om ervoor te zorgen dat haar dochter alleen het beste heeft, koopt Khloé de peuter haar eigen luxe designergarderobe, compleet met bijpassende schoenen en portemonnees. De peuter wordt snel een mini-mode-beïnvloeder op zichzelf vanwege haar luxueuze trendy looks die de outfits van haar moeder complimenteren. Een van haar leukste modemomenten was de tweedelige Dior-set van het kind met witte Nike-schoenen, waarmee de peuter de schijnwerpers wist te stelen van de meer ontspannen Dior-look van haar moeder.

1 Mooi in roze

Khloe Kardashian en True Thompson in roze jurken
Khloe Kardashian en True Thompson in roze jurken

Voor haar 38e verjaardag vierde Khloé Kardashian in stijl feest met haar dochter en andere Kardashian-familieleden met een ingehouden feest thuis. Deze keer matchte True haar moeder voor haar verjaardag in een roze jurk met lovertjes, terwijl Khloé een lichtroze latex mini-jurk droeg. Het paar zag er geweldig uit in hun bijpassende uiterlijk, wat bewijst dat ze het meest modieuze moeder-dochterduo in de Kardashian-clan zijn.

Aanbevolen: