Khloe Kardashian wil naar verluidt haar dochter trouw aan haar nieuwe broer ontmoeten

Inhoudsopgave:

Khloe Kardashian wil naar verluidt haar dochter trouw aan haar nieuwe broer ontmoeten
Khloe Kardashian wil naar verluidt haar dochter trouw aan haar nieuwe broer ontmoeten
Anonim

Zou het een geval van één grote gelukkige familie kunnen zijn?

Voormalige Keeping Up With The Kardashians-ster Khloe Kardashian wil naar verluidt dat haar dochter True haar nieuwe kleine broertje ontmoet. True's vader Tristan Thompson verwekte in het geheim een baby met fitnessmodel Maralee Nichols toen hij nog een relatie had met Kardashian.

The Sun beweert dat Khloe nog steeds "geneest" van het verraad, maar open staat om hun 3-jarige dochter de zoon van Tristan en Maralee te laten ontmoeten wanneer de "tijd rijp" is.

'Khloe Kardashian zou True's rechten nooit wegnemen'

Maralee Nichols poseren in een sportschool Witte bh Roze legging Baby Son Red Christmas Onesie
Maralee Nichols poseren in een sportschool Witte bh Roze legging Baby Son Red Christmas Onesie

"Khloe zou graag willen dat True haar broer of zus ooit zou ontmoeten, maar ze had nooit gedroomd dat ze dit zou meemaken. bron bevestigt. "Ze was er kapot van toen alles aan het licht kwam, maar ze probeert zo goed mogelijk met de situatie om te gaan en ervoor te zorgen dat True haar eerste prioriteit is, ze zou haar nooit de kans ontzeggen om haar broer te leren kennen."

Tristan, 30, en Khloe, 37, delen True, terwijl hij ook een vader is van zoon Prince, 5, met ex Jordan Craig. True heeft speeldata gedeeld met haar oudere broer - wat is gedocumenteerd op Tristan's Instagram-pagina.

Een vaderschapstest bewees dat Tristan Thompson de vader was

Afbeelding
Afbeelding

De aanvaller van Sacramento Kings deelde een kruiperige verontschuldiging aan Khloe op zijn Instagram-verhalen toen de waarheid werd onthuld.

"Vandaag onthullen de resultaten van de vaderschapstest dat ik een kind heb verwekt met Maralee Nichols. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor mijn daden. Nu het vaderschap is vastgesteld, kijk ik ernaar uit om onze zoon in der minne op te voeden", schreef Tristan in een laat op de avond Instagram-bericht.

Hij vervolgde: "Ik bied mijn oprechte excuses aan aan iedereen die ik tijdens deze beproeving zowel in het openbaar als privé heb gekwetst of teleurgesteld."

Hij schreef: "Khloe, je verdient dit niet. Je verdient het verdriet en de vernedering die ik je heb aangedaan niet. Je verdient niet de manier waarop ik je door de jaren heen heb behandeld."

"Mijn acties zijn zeker niet in lijn met de manier waarop ik naar je kijk. Ik heb het grootste respect en liefde voor je. Ongeacht wat je misschien denkt. Nogmaals, het spijt me zo ongelooflijk", luidde zijn verklaring.

Aanbevolen: