Kim Kardashian's dochter North trollde haar door haar SNL Rap op haar verjaardag te bespotten

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian's dochter North trollde haar door haar SNL Rap op haar verjaardag te bespotten
Kim Kardashian's dochter North trollde haar door haar SNL Rap op haar verjaardag te bespotten
Anonim

SKIMS-oprichter Kim Kardashian werd donderdag 41 jaar en haar kinderen gaven een "verlicht" feest voor haar in haar prachtige herenhuis in Hidden Hills. De reality-tv-ster vierde haar verjaardag door Instagram-verhaalvideo's te plaatsen van haar kinderen North en Saint, terwijl ze dansten op een hilarische sketch van haar Saturday Night Live-debuut eerder deze maand.

In de video's danste North op Kim's Grown-A Women In The Club-schets. In de SNL-clip toonde Kim Kardashian voor het eerst haar rapvaardigheden en maakte grapjes over het feit dat ze de hele tijd wilde feesten. Ze viel de hele nacht op hilarische wijze in slaap in een nachtclub.

Kim Kardashian wordt bespot door het noorden

Kim's achtjarige dochter North is berucht omdat ze haar moeder trollt. Eerder riep North de media-persoonlijkheid uit voor "het veranderen van haar stem" tijdens het plaatsen van gesponsorde Instagram-verhalen. Ze bespotte Kim ook omdat ze deed alsof ze van Olivia Rodrigo's muziek hield terwijl ze nog nooit naar haar had geluisterd!

In Kims verhalen wordt North met haar broer Saint door de woonkamer zien dansen.

Kim zei in haar Instagram-verhalen: ''Dit is waar ze me naar laten kijken'', voordat ze haar huis rondleidde met een enorm projectiescherm in zicht.

We zien een gedimde kamer met Kim's projector die de Grown-A Women In The Club-video in de clip afspeelt. North wordt gezien terwijl ze meeleeft met het nummer, de tekst reciteert en de spot drijft met de stemmingen en maniertjes van haar moeder in de hele video! Ze bewees dat ze meer is dan haar ongelooflijke schilderkunsten en rockte naar een choreografie die paste bij het rapnummer!

In de sketch werd Kim vergezeld door SNL-castleden Cecily Strong, Ego Nwodim en Punkie Johnson. De groep rapte samen met Kim over het feit dat ze niet konden feesten op schoenen met naaldhakken en dat ze te oud waren om laat op te blijven in clubs.

Terwijl Kim thuis genoot van haar "verlichte" feest, deden haar moeder Kris en vele zussen hun uiterste best om er een speciale dag voor haar van te maken. Ze overspoelden sociale media met throwback-foto's van haar om haar grote dag te vieren, en Kim onthulde ook honderden prachtige bloemstukken die ze van vrienden en familie had gekregen.

Aanbevolen: