De liefste dingen die Khloé Kardashian heeft gezegd over haar relatie met dochter True

Inhoudsopgave:

De liefste dingen die Khloé Kardashian heeft gezegd over haar relatie met dochter True
De liefste dingen die Khloé Kardashian heeft gezegd over haar relatie met dochter True
Anonim

Khloe Kardashian's relatie met haar dochter True, 3, is absoluut schattig. De jongere verschijnt regelmatig op de sociale media van haar moeder - in feite is ze de ster van Khloe's Instagram-pagina en verschijnt ze regelmatig op de feeds van de 188 miljoen volgers van haar moeder.

Hoewel Khloe een drukke vrouw is die haar verschillende bedrijven runt, maakt ze veel tijd voor haar enige kind, en ze worden regelmatig gefotografeerd terwijl ze samen plezier hebben - ze nemen zelfs de tijd om naar True's geliefde danslessen te gaan. Dus wat zijn enkele van de lieve dingen die Khloe heeft gezegd over de kleine True? Laten we het uitzoeken.

6 Ze vindt de relatie van True met haar neven en nichten schattig

True heeft een uitzonderlijk goede band met haar neven en nichten en speelt regelmatig met hen. De Kardashians hebben vaak gezegd dat het een voordeel is dat hun kinderen zo dichtbij zijn in leeftijd en zoveel tijd samen kunnen doorbrengen. Khloe, 37, vindt het zo schattig! Omdat True zoveel om haar kleine neven hangt, is ze eigenlijk een beetje in de war over hun familiebanden. Blijkbaar denkt het driejarige meisje dat Psalm, dochter van Kim Kardashian, en Dream Kardashia, de dochter van Rob Kardashian en Blac Chyna, samen met haar deel uitmaken van een drieling!

'Het is geweldig. Ik bid alleen dat het nooit stopt', zei Khloé over de zoete verwarring. 'Ze denken allemaal dat ze raar zijn broer en zussen. Ik denk zoals True denkt, we noemen Psalm "baby Psalm", dus ze zegt altijd "mijn broer!"

5 True heeft haar "zachter" gemaakt

Khloe zei openhartig dat het moeder worden van de kleine True haar heeft geholpen een betere en veel zachtere vrouw te worden. In juli 2020 zei ze in The View: “Je plaatst iemand anders ver voor je behoeften, en ik denk dat het je een andere drive in het leven geeft. [True heeft] me zeker zachter gemaakt", zei Kardashian, gekscherend toevoegend dat ze "zoveel meer empathie heeft voor mijn arme moeder [Kris Jenner] en wat ze met ons allemaal heeft doorgemaakt."

Ze vervolgde: Het is een ander soort liefde, en totdat je een kind hebt, is het echt moeilijk om te ervaren. Ik heb als een gek van mijn nichtjes en neefjes gehouden, maar er gaat niets boven het hebben van je eigen nichtjes.”

4 Ze zegt dat ze dol zijn op bakken, wandelen en samen buiten zijn

Spreken met E! nieuws, Khloe zei dat zij en True graag veel activiteiten samen doen, en legde uit wat voor leuke dingen ze doen: “We zijn erg actief, dus we gaan graag wandelen in de buurt. Ze houdt tegenwoordig erg van het maken van toverdrankjes, wat leuk is, maar oh zo rommelig, vertelde Kardashian.“En ik bak veel, ze houdt van bakken, dus we gaan koekjes bakken en dat soort dingen. Ze vindt het gewoon leuk om alles in te schenken en dus denk ik dat ze gewoon het hele mixen en het inschenken leuk vindt, wat leuk is voor hen. Maar voor alles buiten, we zijn zo gezegend om in L. A. te zijn en dus zijn we constant buiten.”

3 Ze is trots op True en vindt het leuk om haar te zien turnen

"Ze is een gymnastiekmeisje", zei de Keeping Up With The Kardashians-ster. "Ik hou er gewoon van om naar haar te kijken." Ze vervolgde: “Ze is ook heel voorzichtig. Dus als ik haar zie, wees gewoon heel timide en voorzichtig terwijl haar neven en nichten geen angst hebben, ik ben trots op haar omdat ze een voorzichtig meisje is."

2 Zij en True leren samen

Over haar ervaring met het opvoeden van een zwarte dochter als blanke vrouw, zei Khloe dat zij en True samen leerden over ras en inclusiviteit. "Ik zal altijd blijven leren en mijn best doen om haar moeder te zijn, maar ik ben duidelijk geen gekleurde vrouw. Maar ik wil wel dat ze wordt blootgesteld aan zoveel mogelijk inclusie, maar ook variatie, "zei Kardashian. "We hebben dit zeer bevoorrechte leven en ik wil dat ze alle soorten leven en alle soorten leven kent en zich zeer bewust is van dat."

Kardashian merkt op dat ze haar dochter niet wil "overbelichten" of "haar dingen te jong wil vertellen", maar zegt dat het belangrijk is om True zo goed mogelijk op te voeden "terwijl ik mezelf nog steeds onderricht tijd."

1 Ze zou graag een broer of zus hebben voor True

Khloe heeft gezegd dat ze dol is op haar dochter en dol is op hun relatie. Ze zou echter graag een broertje of zusje voor haar dochter verwelkomen. Liefdevol sprekend over hun moeder-dochterband, zei de Revenge Body-presentator: "Ik denk niet dat ik het bedrag aankan dat ze [Kris Jenner] had, maar ik hou van kinderen. Ik hou van mijn nichtjes en neefjes. Ik hou van kinderen, dus Ik zou het zeker doen. Ik denk dat met de toestand van de wereld, dat maakt me meer bang … Ik ben helemaal tevreden met True. Als alles wat ik had True was, heeft ze alles vervuld wat ik had kunnen wensen. Ze is zo perfect. Als ik er nog een heb, wat een zegen, maar zo niet, dan vind ik het prima, "voegde ze eraan toe.

Aanbevolen: