Wat heeft Reese Witherspoon gezegd over haar relatie met haar dochter?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Reese Witherspoon gezegd over haar relatie met haar dochter?
Wat heeft Reese Witherspoon gezegd over haar relatie met haar dochter?
Anonim

Reese Witherspoon, 45, is vaak open geweest over haar kinderen en haar ervaring als moeder. De Legally Blonde-actrice geeft veel om haar familie en wordt vaak samen met hen gefotografeerd in het openbaar en bij blitse evenementen. De moeder van drie deelt dochter Ava, 21, en Deacon, 18, met eerste echtgenoot Ryan Phillippe en zoon Tennessee met huidige echtgenoot Jim Toth. Het op jonge leeftijd beginnen van haar gezin terwijl ze een drukke carrière in de filmindustrie leidde, legde een enorme druk op de actrice, maar ze zegt dat ze de ervaring en de tijd met haar kinderen koestert.

Reese is vooral dicht bij haar dochter Ava, die sterk op haar moeder lijkt! Dit is wat Reese heeft gezegd over hun relatie.

6 Reese Witherspoon zegt dat ze het heerlijk vindt om voor haar dochter te worden aangezien

Het is moeilijk te ontkennen dat Ava de dochter van haar moeder is. De gelijkenis is griezelig! Toen hem in een interview werd gevraagd "Houd je van de reacties die je krijgt van mensen als ze jullie samen zien op sociale media?", zei Reese dit:

"Ik hou ervan om voor haar te worden aangezien omdat ik me zo jong voel", zei Witherspoon. "Ik ben zo trots op haar. Ze rolt er echt mee. Ik weet zeker dat het niet gemakkelijk is om precies op je moeder te lijken."

5 Reese Witherspoon legt uit dat Ava de vergelijking moeilijk kan vinden, hoewel

"We praten veel met Zoë Kravitz", zei Witherspoon, toen hij het had over Ava's worsteling om met de aandacht om te gaan. "Omdat zij en haar moeder precies op elkaar lijken, dus als Ava gefrustreerd is, ga ik: 'Bel Zoë. Sms Zoë. Ze weet waar ze over moet praten.' Ik bedoel, dat is weer een moeder-dochtercombinatie die lijkt op een eeneiige tweeling."

4 En Ava heeft gezegd dat ze de begeleiding van haar moeder waardeert

Toen ze het had over het vinden van haar eigen weg in het leven, legde Ava uit dat ze geluk heeft gehad met de steun van haar ouders.

'Mijn ouders hebben me altijd aangemoedigd om het pad te kiezen dat bij mij past en, weet je, me op weg helpen om betere keuzes te maken dan ik zou kunnen maken,' zei Ava. 'Daar ben ik zo dankbaar voor. Dat is zo'n voorrecht om ouders te hebben die je op die manier steunen en willen dat je bent wie je werkelijk bedoeld bent te zijn. Dus ik denk dat ik dat probeer te doen,' voegde ze eraan toe.

3 Ava Phillippe weet niet zeker of ze het acteerpad van moeder Reese Witherspoon zal volgen, maar

'Ik weet nog niet zo zeker waar ik heen ga. Dat is een beetje wat ik probeer uit te vinden in deze fase van mijn leven, wat het beste bij mij past en wat het beste zal zijn voor anderen in die context, en waar ik de meeste impact op kan hebben, 'legde Phillippe uit.

'Ik ben aan het ontdekken, en dat is zo geweldig. Ik heb zoveel geluk dat ik dat kan doen en dingen kan vinden die voor mij werken. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst biedt,' voegde ze eraan toe.

'We kunnen in ons hoofd verwikkeld raken dat alles op de een of andere manier om ons draait, op pijnlijke manieren, op behulpzame manieren en alles daartussenin, ' vervolgde ze.

'Maar ik denk echt dat de les die ik leer is: laat mensen zijn wie ze zijn en doe je best met wat je weet."

2 Een jonge moeder zijn was een zware maar lonende ervaring voor Reese Witherspoon

"Het is zo raar," zei Reese, toen ze het had over Ava die nu volwassen is. “Maar ze is geweldig, en we hebben het samen gedaan. Ik heb het gevoel dat we samen zijn opgegroeid, het is geweldig.

"Ik bedoel, ze zijn allemaal een werk van liefde en moeite die je erin stopt", zei ze. "Dus ik ben erg trots op het feit dat ik veel heb gewerkt in mijn leven… Als [je een jonge moeder bent], denk je: 'Oh, het komt goed met ze!' Naarmate je ouder wordt, is het: 'Neem ik ze mee naar het ballet?' Als je voorbij overleven komt, denk ik dat dat zo interessant is… aan het moederschap. Het gaat erom wat je denkt te creëren voor je kinderen, terwijl het eigenlijk maar een kunstgreep is."

“Ik had niet veel steun bij mijn eerste baby, en ik leerde al heel vroeg: dit gaat niet werken”, zei ze. "Ik had het geluk dat ik geld had gespaard en ik hoefde niet te werken", zei ze. “Maar het is geen eenmanszaak. Ik zou zelfs zeggen dat het geen baan voor twee personen is.”

1 Ava zien vertrekken naar de universiteit was moeilijk voor Reese

Tijdens het chatten op The Ellen Show besprak Reese het bitterzoete gevoel dat ze had toen ze Ava naar de universiteit zag vertrekken:

"Het is raar als je kinderen gaan studeren", vertelde de actrice aan Ellen Degeneres. "Het is moeilijk. Ik was misschien naar haar lege kamer gegaan, op haar bed gaan liggen en huilde toen ze naar de universiteit ging."

"Ik dacht dat ze weg zou zijn, maar ze komt terug," zei Reese. Ze voegde eraan toe dat ze "nooit had gedacht hoe het voelde" voor haar moeder toen ze naar de universiteit ging - wat Reese er vervolgens toe bracht haar moeder te verontschuldigen omdat ze nooit echt naar huis was teruggekeerd."Ik ging een jaar naar de universiteit en toen begon ik films te maken en verhuisde ik naar L. A. en ik kwam nooit meer terug", vertelde Reese aan Ellen. "Het spijt me mam! Mijn arme moeder."

Aanbevolen: