Kim Kardashian beschuldigd van weer een mislukte Photoshop

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian beschuldigd van weer een mislukte Photoshop
Kim Kardashian beschuldigd van weer een mislukte Photoshop
Anonim

Kim Kardashian heeft naar verluidt haar nieuwste Instagram-afbeelding bewerkt voor een slanker ogende nek.

Kim Kardashian's afbeelding is gewijzigd om de 'echte' foto weer te geven

Caroline Ross, een commerciële fotograaf, plaatste een TikTok-video die laat zien hoe Kim, 41, haar nekspier bewerkte in een foto die ze eerder deze maand plaatste om reclame te maken voor haar nieuwe Beats-samenwerking. Om de schijnbare bewerkingstaak van Kim te onthullen, gebruikte Ross een tool uit photoshop en "corrigeerde" de afbeelding om te laten zien hoe de nek van de realityster er natuurlijk uitzag voordat deze naar verluidt werd gewijzigd.

"Kim K is berucht omdat ze haar valstrikken photoshopt", beweerde Caroline, die langs Caroline In The City op TikTok gaat."Waarom? Ik weet het niet, misschien lijkt haar nek er kleiner door. Maar dit gebied hier is uitgephotoshopt. Als we inzoomen, kunnen we zien dat het waterpatroon achter haar hier vervormd is. Met behulp van het vloeibaarmakende gereedschap Photoshop, ik ga je nu laten zien hoe het eruit zou zien zonder dat Photoshop erop was toegepast, " legde ze uit.

"Zoals je kunt zien, begint de waterreflectie op de achtergrond er ook veel natuurlijker uit te zien, we hebben niet dat vervormde effect. We hebben ook een video achter de schermen van de shoot om te vergelijken als nou, "zei ze voordat ze een screenshot van de clip liet zien. De TikToker liet zien hoe Kim's nek net iets slanker was op de na-foto en gebruikte het "vervormde" water als bewijs.

Kim Kardashian is opgeroepen voor eerdere Photoshopping

Gefotoshopte afbeelding van True en Chicago
Gefotoshopte afbeelding van True en Chicago

Kim Kardashian is berucht vanwege het bewerken van haar Instagram-kiekjes, waarvan een van de beroemdste waarbij de kinderen van haar zus betrokken zijn. Kim photoshopte berucht Kylie Jenner's dochter Stormi en verving haar door Khloe Kardashian's dochter True op een foto genomen vanuit Disneyland.

In april klapte ze terug op suggesties die ze in een handomdraai haar navel had bewerkt om haar SKIMS-lijn te promoten. Op de foto's was Kim te zien die poseerde in haar SKIMS terwijl haar navel ontbrak. De moeder van vier veegde de beschuldigingen weg voordat ze haar collectie op haar Instagramverhalen stopte. "Navelbreuken?! Nou… waarom ga je niet naar skims.com om die doorhangende navel van je te verbergen met een geweldig paar hoge taille ondergoed zoals ik deed! Graag gedaan!!!" ze heeft op haar account gepost.

Aanbevolen: