JLo beschuldigd van het maken van een shirt van Ben Affleck op vakantie vanwege 'vreselijke' tatoeage

JLo beschuldigd van het maken van een shirt van Ben Affleck op vakantie vanwege 'vreselijke' tatoeage
JLo beschuldigd van het maken van een shirt van Ben Affleck op vakantie vanwege 'vreselijke' tatoeage
Anonim

Sociale media leeft al voor Jennifer Lopez, en sluit weer aan bij haar A-List-acteur, beau Ben Affleck.

Nu is te zien in recent opgegraven beelden van de zangeres "Jenny From The Block" die de enorme rugtattoo van de Oscar-winnaar vernielt.

"Het is verschrikkelijk", schreeuwde Jen toen presentator Andy Cohen een foto van Ben's inkten liet zien op Watch What Happens Live in 2016.

"Ik bedoel, ik zou hem dat vertellen, zoals wat ben je aan het doen? Het heeft te veel kleuren. Zijn tatoeages hebben altijd te veel kleuren! Ze zouden niet zo kleurrijk moeten zijn, weet je wat ik bedoel? Ze zou, zoals, cooler moeten zijn."

Fans waren er snel bij om erop te wijzen dat terwijl "Bennifer" op vakantie was in Saint-Tropez, Ben, 48, zijn body art bedekt heeft gehouden. Ondertussen pronkt Jen met haar gebeeldhouwde figuur in een bikini.

"Dat is de reden waarom hij zijn shirt niet heeft uitgetrokken tijdens deze jachtvakantie waar ze gewoon een bikini draagt. Die foto's van hen die zoenen zouden niet half zo heet zijn als hij zonder shirt en die vreselijke tatoeage op display, " schreef een persoon online.

"Het is afschuwelijk, maar ze heeft hem er waarschijnlijk een complex van gemaakt en daarom houdt hij zijn shirt aan en ziet hij er ellendig uit. Niemand vindt het leuk om kritisch beoordeeld te worden door iemand met wie ze een romantische relatie hebben," een seconde toegevoegd.

"Daarom heeft hij altijd zijn shirt aan, vergat het," viel een derde in.

Lopez en Ben Affleck pakken de pda in tijdens hun romantische uitje naar Saint Tropez. Het herenigde stel viert haar 52e verjaardag op een megajacht van 130 miljoen dollar dat voor anker ligt in de buurt van het Franse dorp.

"Bennifer" bezorgde fans wat nostalgie uit de jaren negentig nadat ze per ongeluk die beroemde scène uit haar muziekvideo "Jenny From the Block" uit 2002 hadden nagemaakt.

Affleck, 48, werd afgebeeld terwijl hij de beroemde derrière van zijn vriendin wreef (en bewonderde).

In een scène uit JLo's iconische video voor het nummer, zag Affleck precies hetzelfde doen

Rapporten hebben gesuggereerd dat ze de verjaardagsfestiviteiten tot in de vroege uurtjes hebben voortgezet, wat komt nadat onlangs Instagram officieel werd.

Fotografen hadden ook JLo's ex Alex Rodriguez vastgelegd die vrijdag in exact hetzelfde gebied werd gespot, terwijl hij slenterde met een schare in bikini geklede vrouwen op een ander jacht. De legende van de Major League Baseball-speler viert deze week zijn 46e verjaardag.

Rodriguez viel op één knie en vroeg in 2019 ten huwelijk aan de Lopez op de Bahama's.

Maar in april kregen Jennifer en Alex te maken met geruchten over een breuk. In mei ging het stel voorgoed uit elkaar. De kinderen van het paar vormden een sterke band, waarbij Lopez een screenshot deelde van Emme die huilde tijdens een videogesprek terwijl ze uit elkaar gingen.

Rodriguez en Lopez beëindigden officieel hun vierjarige relatie in maart, voordat ze weer samenkwam met Affleck, met wie ze eerder in het begin van de jaren 2000 een relatie had.

Aanbevolen: