Meghan Markle beschuldigd van het mijden van een 10-jarige tweeling die ze 'had liefgehad als familie

Inhoudsopgave:

Meghan Markle beschuldigd van het mijden van een 10-jarige tweeling die ze 'had liefgehad als familie
Meghan Markle beschuldigd van het mijden van een 10-jarige tweeling die ze 'had liefgehad als familie
Anonim

Bronnen dicht bij Meghan Markle's voormalige beste vriendin Jessica Mulroney hebben Markle beschuldigd van het mijden van Jessica's 10-jarige tweelingjongens met wie ze naar verluidt zo dichtbij was dat ze "zoals haar eigen" waren. Volgens OK! Magazine verbrak de hertogin alle banden met stylist Mulroney en haar familie nadat haar eens goede vertrouweling een aantal problematische opmerkingen had gemaakt aan Black influencer Sasha Exeter tijdens de greep van de Black Lives Matter-beweging.

Vrienden van Meghan onthulden dat ze de antwoorden van Mulroney 'pijnlijk' had gevonden, en Sasha zelf bestempelde de uitspraken als 'vreemd' als 'Haar beste vriendin is misschien wel een van de beroemdste zwarte vrouwen ter wereld', en beschuldigde de stylist van het doen van "Wat een blanke vrouw absoluut niet zou moeten doen tijdens het grootste raciale tumult in de geschiedenis".

Het incident heeft niet alleen de twee vrienden uit elkaar gehaald, maar Markle zou ook alle banden met Jessica's familie hebben verbroken, inclusief haar twee kinderen.

Een woordvoerder van het kamp van Mulroney zei: "Het zijn 10-jarige jongens die op het koninklijke huwelijksfeest van Meghan waren en nu zonder enige uitleg is ze uit hun leven verdwenen."

'Twee 10-jarige jongens straffen is niet juist'

"Jessica weet dat ze het verknald heeft na een lelijk incident met een zwarte influencer, maar om haar hele familie de prijs te laten betalen, vooral het straffen van twee 10-jarige jongens is niet juist."

"Jessica hielp Meghan met het plannen van haar bruiloft, het plannen van haar babyshower, ze paste zelfs op de kleine Archie toen hij in Canada was, en nu stuurt Meghan niet eens een verjaardagskaart naar haar kinderen, dat klopt gewoon niet."

De insider vervolgde: Jessica heeft Meghan veel mensen zien dumpen nadat ze Harry had ontmoet, maar ze had nooit gedacht dat de dag zou komen dat zij en haar jongens ook op die lijst zouden staan. Hoe leg je kinderen uit dat tante Meghan niet meer om ze geeft?”

Jessica Mulroney's carrière was aan flarden na een onwetend incident

Meghan verliezen was niet het enige verlies dat Mulroney leed als gevolg van haar onwetendheid. De CTV-show 'I Do, Redo' van de stylist werd geannuleerd, evenals haar rol als medewerker voor 'Good Morning America'.

Na haar confrontatie met Exeter verontschuldigde Jessica zich in tranen op haar Instagram:

“Ze riep me terecht op omdat ik niet genoeg deed om deel te nemen aan het belangrijke en moeilijke gesprek over ras en onrecht in onze samenleving. Ik vatte het persoonlijk op en dat was verkeerd. Ik weet dat ik het beter moet doen. Degenen onder ons met een platform moeten het gebruiken om zich uit te spreken.”

Aanbevolen: