Kim Kardashian beschuldigd van 'uitsnijden' van Kanye uit haar leven na vergelijking met Noord

Kim Kardashian beschuldigd van 'uitsnijden' van Kanye uit haar leven na vergelijking met Noord
Kim Kardashian beschuldigd van 'uitsnijden' van Kanye uit haar leven na vergelijking met Noord
Anonim

Ze is tot nu toe stil geweest over haar 'nakende scheiding'.

Maar deze week Kim Kardashian ging naar haar Instagram-verhaal om een glamoureuze foto te delen van haar dochter North "twinning" met haar tante Kourtney Kardashian.

De 40-jarige wees erop hoe haar oudste kind, zeven, het evenbeeld is van haar oudste broer of zus, 41, door te schrijven: "Twinz."

Fans zagen de vergelijking echter niet en vonden dat North veel op haar vader, Kanye West, lijkt. Sommigen gingen zelfs zover dat ze zeiden dat Kim al probeerde Kanye uit haar leven te bannen.

"Noord is zo'n mooi meisje. Maar ze lijkt niet op Kourtney. Ze is de tweelingzus van haar vader", schreef een fan.

"Ik dacht net dat twee van de kinderen geen DNA delen met Kim - een van hen is North. Ze lijkt zoveel op Kanye, "voegde een ander eraan toe.

"Ze probeert Kanye al uit de familie te bannen. Wanneer heeft iemand ooit gezegd dat Noord op Kourtney lijkt? Dat doen ze niet," viel een derde in.

Het komt na berichten dat Kim Kardashian en Kanye West op het punt staan uit elkaar te gaan.

Bronnen zeggen dat "scheiding op handen is" voor de rapper en realityster.

De geruchten over een splitsing volgen op een moeilijk jaar voor het paar waarin ze werden gespot met "crisis"-gesprekken.

Kanye beschuldigde Kim ervan te proberen hem "op te sluiten" en zei dat hij van haar wilde scheiden in een reeks onsamenhangende Twitter-berichten.

Kanye maakte ook een gênante mislukte run voor het Witte Huis in 2020.

Tijdens zijn eerste presidentiële campagnebijeenkomst vertelde hij de aanwezigen dat Kim had overwogen om hun eerste dochter North te aborteren.

Een bron vertelde Page Six dat het paar "klaar" is en momenteel in gesprek is over het verdelen van hun fortuin nadat ze gescheiden levens bleven leiden.

21-voudig Grammy-winnaar Kanye brengt naar verluidt het grootste deel van zijn tijd door op zijn ranch van $ 14 miljoen in Wyoming.

Er wordt beweerd dat Kim supersteradvocaat Laura Wasser heeft ingehuurd, die de managing partner is bij het familierechtkantoor Cooperman & Mandles.

Wasser is ook de CEO van de online echtscheidingsdienst, "It's Over Easy."

Een insider beweerde: "Ze houden het rustig, maar ze zijn klaar. Kim heeft Laura Wasser ingehuurd en ze zijn in schikkingsbesprekingen."

Kim heeft eerder geprobeerd haar man te beschermen en te helpen tijdens zijn worsteling met zijn bipolaire stoornis.

De insider voegde er echter aan toe: ''Ze is serieus over het afleggen van het bar-examen en het worden van advocaat, ze is serieus over haar campagne voor de hervorming van de gevangenis. Ondertussen praat Kanye over presidentskandidaat en andere gekke dingen, en ze heeft er gewoon genoeg van."

Maar een andere bron vertelde People dat Kanye net zo veel over het huwelijk is als Kim.

"[Hij] is volledig over het hele gezin… Hij wil niets met hen te maken hebben", zeiden ze, eraan toevoegend dat de rapper uiteindelijk hun langlopende E! realityshow "ondraaglijk."

Fans van de rapper speculeren online dat Kanye binnenkort "Kardashiaanse geheimen" zal verspreiden.

Aanbevolen: