Enkele van de grootste leeftijdsverschillen tussen koppels van beroemdheden

Inhoudsopgave:

Enkele van de grootste leeftijdsverschillen tussen koppels van beroemdheden
Enkele van de grootste leeftijdsverschillen tussen koppels van beroemdheden
Anonim

Beroemde koppels zijn altijd een onderwerp van discussie en een object van fascinatie. "Hoe lang zal deze het volhouden" en "Ik heb die twee nooit bij elkaar zien komen" zijn nooit ver van de hoofden van mensen, elke keer dat een paar sterren besluit een paar te worden. Het feit dat Hollywood-koppels de tand des tijds kunnen doorstaan, is eerlijk gezegd ongelooflijk, vooral die langdurige celeb-paren die nog nooit in het huwelijksbootje zijn gestapt en toch bij elkaar zijn gebleven. Echter, net als in de "normale" wereld, vindt er af en toe een beroemdheidspaar plaats met een merkbaar leeftijdsverschil.

Hoewel een leeftijdsverschil van 2, 3 of zelfs 4 jaar iemand nauwelijks in de gaten zou houden, zijn er van die beroemdheden die een leeftijdsverschil hebben ter grootte van de Grand Canyon tussen hen in."Ieder het zijne", "liefde is in de ogen van de toeschouwer", en "leeftijd is slechts een getal", niettegenstaande, kan een blik op een van deze koppels op zijn zachtst gezegd enigszins schokkend zijn. Laten we, met dat in gedachten, een kijkje nemen bij enkele celeb-paren die de leeftijd "de vogel" gaven en hun hart volgden, zullen we?

9 Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger (10 jaar)

Eerst hebben we Chris Pratt: huidige MCU-franchisekaarthouder (misschien niet te lang meer?), gezicht van de Jurassic World-franchise en af en toe een controversemagneet. Dan hebben we Katherine Schwarzenegger: een lid van het Amerikaanse politieke koningshuis (als het ware) en dochter van een van de grootste actie-iconen aller tijden. Dit koppel is zowel in het oog springend als compleet met 2 kinderen. Het leeftijdsverschil van 10 jaar tussen het paar kan voor sommigen echter een beetje onaangenaam zijn. In het verleden was Pratt echter getrouwd met de oudere Anna Farris (met 2 jaar maar telt nog steeds), wat aantoont dat de man op geen enkele manier geïnteresseerd is in leeftijd.

8 Ryan Reynolds en Blake Lively (11 jaar)

Ryan Reynolds heeft in het verleden een paar spraakmakende celeb-relaties gehad, zoals zijn verloving met landgenoot, Grammy-winnaar Alanis Morissette en voormalig Black Widow Scarlett Johansson. Zijn meest betekenisvolle zou natuurlijk zijn huwelijk met Gossip Girl-ster Blake Lively zijn. Hoewel het paar 3 kinderen deelt en samen gelukkig lijkt, is er een vrij groot leeftijdsverschil van 11 jaar tussen het paar. Misschien zal Deadpool dit feit ter sprake brengen in het volgende vervolg op de populaire Marvel-franchise.

7 Jay-Z en Beyoncé (12 jaar)

Jay-Z en Beyoncé zijn al meer dan 20 jaar een van de meest illustere powerkoppels in de entertainmentindustrie (als je dat kunt geloven!) Het paar heeft niet alleen een gecombineerd vermogen van meer dan $ 1 miljard, ze hebben 3 kinderen delen. Dat is niet het enige aanzienlijke aantal dat wordt gedeeld tussen de hiphopartiest / producer / ondernemer enz. En de supersterpopartiest, aangezien de man en vrouw 12 jaar van elkaar gescheiden zijn. Jay-Z heeft misschien 99 problemen, maar leeftijd is er geen (schijnbaar.)

6 Matthew McConaughey en Camila Alves (13 jaar)

Matthew McConaughey's gezicht is direct herkenbaar. Van zijn vroege rollen in films als Dazed and Confused tot zijn voor een Oscar genomineerde rol in Dallas Buyers Club, McConaughey staat ook bekend als een sekssymbool. Zonder problemen op de afdeling romantiek heeft McConaughey in het verleden relaties gehad met Janet Jackson, Sandra Bullock en Penélope Cruz. Hij is echter sinds 2006 samen met zijn vrouw Camila Alves (getrouwd in 2011). Naast het paar dat 3 kinderen deelt, delen ze toevallig ook een leeftijdsverschil van 13 jaar.

5 Matt Bomer en Simon Halls (13 jaar)

Matt Bomer werd beroemd in films als Texas Chainsaw Massacre: The Beginning, Magic Mike, en bleef zich uitbreiden op het kleine scherm met een hele reeks rollen zoals Neal in White Collar. Bomer trouwde in 2011 met publicist Simon Halls en het paar deelt 3 kinderen. Het paar heeft echter een vrij groot leeftijdsverschil van 13 jaar, wat geen probleem lijkt te zijn voor het paar dat op dit moment iets meer dan 10 jaar getrouwd is.

4 Mary-Kate Olsen en Olivier Sarkozy (17 jaar)

Full House werd niet alleen herinnerd voor zoetsappig, gezinsvriendelijk entertainment, maar was ook verantwoordelijk voor het introduceren van de wereld aan de Olsen-tweeling. Samen zijn de tweelingen meer dan $ 500 miljoen waard en zijn ze iconen van de popcultuur. De ene helft van de Olsens, Mary-Kate, is ook berucht omdat ze getrouwd is met Olivier Sarkozy, de broer van de voormalige Franse president Nicolas Sarkozy, die 17 jaar ouder is dan zij. Het gerucht gaat dat nadat Sarkozy de vraag had gesteld, Olsen antwoordde met: "Je begrijpt het, kerel", hoewel dat gerucht misschien niet veel valide is.

3 Aaron Taylor-Johnson en Sam Taylor-Johnson (23 jaar)

Aaron Taylor-Johnson heeft een groot deel van zijn 32 jaar op het podium en in de film doorgebracht in zijn geboorteland Engeland, en werd ook een speler in Hollywood met rollen in Godzilla, Avengers: Age of Ultron en Kick Ass. Aaron ontmoette toekomstige vrouw Sam Taylor-Wood op de set van Nowhere Boy (die zij regisseerde), die 23 jaar ouder is dan hij. Deze aanzienlijke leeftijdskloof is niet het enige interessante feit over de Godzilla-acteur (hier zijn er nog 9 meer.)

2 Leonardo DiCaprio en Camila Morrone (23 jaar)

Leo DiCaprio is al meer dan 20 jaar een van de grootste Hollywood-sterren. Met talloze onderscheidingen en grote filmrollen op zijn naam heeft Leo het allemaal gedaan. Hoewel de acteur misschien een paar schokkende maar begrijpelijke spijt van zijn carrière heeft, is zijn relatie met Camila Morrone zeker geen spijt. Dat betekent niet dat het aanzienlijke leeftijdsverschil van 23 jaar niet genoeg is om de meest die-hard Leo-fans een beetje naar adem te laten happen. Misschien werd het leeftijdsverschil uiteindelijk een probleem toen het paar onlangs uit elkaar ging.

1 Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones (25 jaar)

Michael Douglas ontmoette Catherine Zeta-Jones in 1999 en trouwde het jaar daarop. Het paar deelt veel dingen: 2 kinderen, epische filmcarrières en een leeftijdsverschil van 25 jaar ter grootte van een krater. Ondanks dit feit heeft het paar de tand des tijds doorstaan en 25 jaar lang samengewoond (ongelooflijk voor Hollywood). Hoewel de gezondheid van Douglas in het recente verleden een probleem is geweest, lijkt niets een obstakel te zijn voor dit machtspaar.

Aanbevolen: