8 Beroemdheden die je misschien niet kent, zitten achter enkele van de grootste geluiden op TikTok

Inhoudsopgave:

8 Beroemdheden die je misschien niet kent, zitten achter enkele van de grootste geluiden op TikTok
8 Beroemdheden die je misschien niet kent, zitten achter enkele van de grootste geluiden op TikTok
Anonim

De afgelopen jaren wenden artiesten zich steeds meer tot TikTok om hun nieuwe muziek te promoten. TikTok heeft er ook voor gezorgd dat nieuwe artiesten ontdekt kunnen worden. Fans op TikTok kunnen zelfs dansjes en grappige video's maken om hun favoriete liedjes te begeleiden. Omdat TikTok zo'n belangrijke factor is geworden bij het bepalen welke nummers bovenaan de hitlijsten komen te staan, zouden sommige labels hun artiesten onder druk hebben gezet om speciaal voor TikTok muziek te maken.

Hoewel het gebruikelijker is dat de muziek van artiesten viraal gaat in de app, hebben veel beroemdheden onbedoeld achter enkele van de meest populaire TikTok-geluiden gestaan. TikTok-gebruikers hebben soundbites van sociale media, interviews en tv-shows genomen en nieuwe video's gemaakt die op deze clips zijn geïnspireerd. Uit de context is het soms moeilijk te zeggen dat de mensen achter deze virale geluiden enkele van de grootste beroemdheden in de branche zijn.

8 Justin Bieber

Een clip is van Justin Bieber's Carpool Karaoke met James Corden is een populair geluid geworden in de app. James probeert Justin zijn choreografie-ideeën te laten zien voor Justin en Ed Sheeran's nummer 'I Don't Care'. Justin antwoordt: "Onmiddellijk nee. Onmiddellijk nee. Onmiddellijk niet […] Ik heb gezien wat ik moest zien." TikTok-gebruikers hebben dit geluid nu gebruikt om hun extreme afkeer van bepaalde ervaringen en scenario's te uiten.

7 Joseph Quinn

Na de langverwachte release van het vierde seizoen van Stranger Things is de naam van Joseph Quinn overal geweest. Een van Josephs cruciale scènes in de hitserie is nu een nummer op TikTok. In de eerste aflevering van het seizoen schreeuwt het personage van Joseph, Eddie Munson, herhaaldelijk tegen het personage van Grace Van Dien, Chrissy Cunningham: Chrissy, wakker worden! Ik hou hier niet van!” TikTok-gebruiker @schmoyoho gebruikte deze dialoog om een pakkend nummer te maken en gebruikers gebruiken het nu om slechte ervaringen te vertellen die ze hebben gehad.

6 Harry Styles

In Harry Styles' meest recente interview met Zane Lowe vertelde Harry over zijn reis naar geestelijke gezondheid en het maken van zijn meest recente album, Harry's House. Toen hij de ervaringen besprak van de persoon die zijn lied "Matilda" inspireerde, zei hij: "Dat is niet normaal, en ik denk, weet je, je zou misschien wat hulp moeten krijgen of zoiets." TikTok-gebruikers hebben deze clip gebruikt om grappen over te maken zichzelf vanwege hun vreemde en mogelijk zorgwekkende gewoonten.

5 Kylie Jenner

OG Kylie Jenner-fans zullen zich herinneren dat Kylie midden 2010 de sociale media regeerde tijdens haar 'King Kylie'-dagen. Hoewel ze niet zo open is op sociale media als vroeger, heeft ze nog steeds het vermogen om de aandacht van gebruikers van sociale media te trekken, zelfs als ze onbedoeld is. Een TikTok-gebruiker heeft een mash-up gemaakt van Aaliyah's "Are You That Somebody?" en een clip van Kylie Jenner en zangeres Rosalía schreeuwen. TikTok-gebruikers gebruiken dit geluid nu wanneer ze enthousiast zijn over schokkend nieuws.

4 Cardi B

Hoewel Cardi B een pro is in het maken van hits in de studio, staat ze ook bekend om haar hilarische meme-potentieel. Een clip van Cardi die zegt: "Oh mijn God, wat is dat?" is een populair geluid geworden op TikTok. De clip komt uit een van Cardi's Instagram Lives en TikTok-gebruikers gebruiken het nu wanneer ze schrikken van het verschijnen van iets of iemand.

3 Keke Palmer

Net als Cardi B heeft Keke Palmer ook bewezen een indrukwekkend meme-potentieel te hebben. Op het Met Gala van 2021 produceerde ze TikTok-goud toen ze Megan Thee Stallion interviewde. Ze riep: "Oh oh oh oh oh ik weet dat het niet ik weet dat het niet de hengst is!" TikTok-gebruikers namen dit geluid en renden ermee weg. TikToker-gebruiker @con.tejas heeft een jingle uit de clip gemaakt en mensen hebben het gebruikt om grappen over te maken wanneer ze doen alsof ze verrast zijn om iemand op een bepaalde plaats of situatie te zien.

2 Nicki Minaj

Nicki Minaj's muziek is een constante op TikTok en dat geldt ook voor haar virale geluiden. Meest recent is een clip van een van haar Instagram Lives populair geworden onder TikTok-gebruikers. In de clip zegt ze: "Ariana, wat doe je hier?" in reactie op Ariana Grande commentaar op haar Live. Gebruikers gebruiken dit geluid nu om over hun ervaringen te praten wanneer iemand (of iets) opduikt op een plek waar ze hem niet verwachten.

1 Noah Schnapp

Noah Schnapp is een favoriet bij fans op sociale media. TikTok-gebruikers hebben genoten van het gebruik van een clip van een virale video van Noah die boos werd nadat zijn huur van Ratatouille op zijn computer was verlopen. In de clip roept Noah: "Betekent dit dat ik Ratatouille letterlijk voor niets heb gekocht? Houd je me voor de gek?" TikTokers hebben dit geluid gebruikt om hun ontevredenheid over hun huidige omstandigheden te uiten.

Aanbevolen: