Wat Danielle Fishel echt vindt van haar controversiële Maxim-interview

Inhoudsopgave:

Wat Danielle Fishel echt vindt van haar controversiële Maxim-interview
Wat Danielle Fishel echt vindt van haar controversiële Maxim-interview
Anonim

In de afgelopen jaren hebben verschillende mensen die schitterden in geliefde sitcoms podcasts gelanceerd die terugkijken op die shows, waaronder de podcast The Office Ladies, die een enorme hit is geworden. Will Friedle, Rider Strong en Danielle Fishel Karp waren zich duidelijk bewust van die trend en lanceerden in 2022 een Boy Meets World-recappodcast genaamd Pod Meets World.

Zoals iedereen die naar Pod Meets World heeft geluisterd waarschijnlijk zal zeggen, is het fascinerend om Danielle Fishel Karp en haar co-hosts te horen terugkijken op hun vroegere jaren.

Met dat in gedachten hebben sommige mensen enkele van de belangrijkste momenten in het leven van Fishel Karp herontdekt, waaronder haar controversiële Maxim magazine-interview en foto. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: hoe denkt Fishel over dat hoofdstuk in haar leven?

Danielle Fishel Karp's kijk op haar onthullende Maxim-fotoshoot

In 2013 was een hele generatie kinderen die opgroeiden met het kijken naar Boy Meets World, verbaasd om te horen dat de vrouw die nu bekend staat als Danielle Fishel Karp, poseerde voor een Maxim-afbeelding. Een enorm populair tijdschrift in die tijd, elk nummer van Maxim bevatte een vrouwelijke ster in onthullende kleding op de omslag en meer foto's van hen in een vergelijkbare staat op de pagina's.

Als mensen terugkijken op Boy Meets World, herinneren ze zich de show vaak als brandschoon en onschuldig. In werkelijkheid heeft de show echter de grenzen verlegd voor een familieshow.

Boy Meets World heeft tenslotte veel serieuze onderwerpen aangeroerd, zoals dood, sektes en seksuele intimidatie. Bovendien was er een horror-aflevering van Boy Meets World, geïnspireerd door Scream, met een gastrol van Jennifer Love Hewitt.

Hoewel Boy Meets World soms verrassend scherp is, blijft het een feit dat het een sitcom voor het hele gezin was. Als gevolg daarvan vonden veel mensen het schandalig dat Boy Meets World-ster Danielle Fishel Karp poseerde voor een onthullende foto.

Als het gaat om dat deel van Fishel Karp's Maxim-controverse, deinsde ze niet terug.

Op het moment dat Danielle Fishel Karps nummer van Maxim werd gepubliceerd, presenteerde ze een YouTube-show voor Popsugar. Ondanks de tegenslag die haar Maxim-foto's ontvingen, koos ze er toch voor om een exemplaar van het tijdschrift te signeren en weg te geven aan een gelukkige kijker.

Wat betreft het concept van poseren voor gewaagde foto's, Fishel Karp leek zich daar prettig bij te voelen, maar ze maakte ook duidelijk dat ze niet verder zou gaan.

Toen de productieploeg van Maxim Danielle Fishel Karp interviewde tijdens haar fotoshoot voor het tijdschrift, verklaarde ze dat ze nooit onthullende foto's zou maken voor andere publicaties.

“Maxim is echt het enige tijdschrift waarvoor ik ooit zo zou poseren. Het is absoluut een stuk sxier dan ik ooit ben geweest.”

Danielle Fishel Karp had een grote klacht over haar Maxim-interview

Toen Danielle Fishel Karp poseerde voor de fotograaf van Maxim, moest ze weten dat sommige mensen een probleem zouden hebben met de ster van een familieshow die in het tijdschrift zou verschijnen. Niet alleen speelde Fishel Karp in het verleden in Boy Meets World, ook de vervolgserie Girl Meets World ging in première niet lang nadat haar nummer Maxim werd gepubliceerd.

Helaas voor Danielle Fishel Karp resulteerde haar uitgave van Maxim in een nieuwe controverse die niets te maken had met de foto's die ze voor de publicatie nam.

Tijdens het Maxim-interview van Fishel Karp deelde ze een verhaal over Bob Saget dat tot een schandaal voor haar leidde.

Op een keer zaten we allemaal in een privéjet die naar Disney World ging, en mijn moeder, vader en broer waren ook bij me. We hadden deze vier stoelen tegenover elkaar met gordijnen, dus we hadden onze eigen kleine privé-gezinsruimte.”

“Hoe dan ook, we probeerden een dutje te doen, en plotseling loopt Bob Saget door het gangpad, scheurt ons gordijn open en roept: 'Hebben jullie een ce?!' Dan kijkt hij mijn vader in de ogen, lacht en sluit het gordijn. Mijn moeder zei: 'Waar ging dat over?'"

Nadat Danielle Fishel Karps nummer van Maxim was gepubliceerd, reageerde Bob Saget op haar en hij was duidelijk overstuur.

"In welke show was ze? "Big Chest, Small Wonder? Ze lijkt een beetje op Bilbo Balings, heel klein. Het hele ding was zo simpel als ik naar het toilet gaan en een oneliner weggooien. Ik maakte altijd grappen; dat is wat ik deed… ik zou niet verwachten dat iemand het zou begrijpen als ze dat soort humor niet begrijpen."

Nadat Danielle Fishel Karp werd geroepen door Bob Saget, reageerde ze op de controverse over haar opmerkingen op Twitter. Volgens de tweet van Fishel Karp was ze duidelijk boos op Maxim en zijn schrijver, omdat ze beweerde dat ze het laatste dat ze over haar Saget-verhaal zei, hadden weggelaten.

“@pjcarone @MaximMag misschien had je moeten afdrukken wat ik aan het einde zei: "we wisten dat hij een grapje maakte. Het was grappig." Hij pikte dat niet op.'

Aanbevolen: