Wat is er echt buiten de camera gebeurd tussen Danielle Fishel en Ben Savage?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt buiten de camera gebeurd tussen Danielle Fishel en Ben Savage?
Wat is er echt buiten de camera gebeurd tussen Danielle Fishel en Ben Savage?
Anonim

Natuurlijk, Ben Savage was de hoofdpersoon op Boy Meets World, maar het argument kan worden gemaakt voor Topanga als het belangrijkste personage, ondanks het feit dat ze niet eens een steunpilaar van de show zou zijn.

Het argument kan ook worden gemaakt voor William Daniels als de held van de sitcom - hij werd gaandeweg een geliefd personage.

De chemie tussen Cory en Topanga deed de show zeven seizoenen bloeien. Gezien hun connectie hebben fans zich afgevraagd of er iets ernstigs heeft plaatsgevonden tussen de twee achter de camera.

Nou, het blijkt dat we eindelijk een antwoord hebben.

Ben Savage en Danielle Fishel zijn nog steeds erg close

Het duurde zeven seizoenen, beginnend in 1993, Boy Meets World veranderde in een hoofdbestanddeel van TGIF. Tot op de dag van vandaag wordt de show door veel fans gevierd. Bovendien onthulde Ben Savage samen met People dat de cast heel dichtbij blijft, hoeveel tijd er ook is verstreken.

"Het leuke van deze cast," zegt Savage, "is dat het niet uitmaakt hoe lang het geleden is. Ik heb het gevoel dat wanneer we allemaal bij elkaar komen, het is alsof er geen tijd is verstreken."

Fishel zou ook commentaar geven op haar relatie naast Ben Savage - de twee blijven erg hecht en gezien haar woorden met People, staat ze altijd open voor het werken aan een nieuw project met de acteur.

"Zeg nooit nooit, met het juiste project waarmee we allemaal een leuke tijd hebben, maar ook wat acteerspieren strekken en misschien spieren produceren."

"Ik denk niet dat er een reden is waarom iemand van ons ooit nee zou zeggen tegen die kans", zegt ze. "We werken allemaal heel graag met elkaar samen en we hebben veel respect voor elkaar. Er zou dus geen reden zijn om nee te zeggen tegen zoiets."

Fans weten heel goed dat het duo een geweldige chemie op het scherm heeft, maar wat iedereen altijd al heeft willen weten, is of die emoties worden overgedragen van de camera. Verrassend genoeg was er een bepaald moment tussen de twee… dit is wat er gebeurde.

Ben Savage en Danielle Fishel probeerden achter de schermen op een echte date te gaan

Na twee jaar samen te hebben gewerkt, hebben Savage en Fishel nagedacht over de mogelijkheid om echt samen te komen voor de camera. De twee dachten erover om hun relatie verder te verkennen, en ze zouden zelfs afspreken om op een date te gaan!

Helaas voor Boy Meets World-fans ging de date niet zoals velen hadden gehoopt. In plaats daarvan realiseerden de twee zich dat hun chemie romantisch strikt professioneel was en in plaats daarvan waren ze gewoon heel goede vrienden.

Fishel herinnerde zich de eenmalige date: "Er was letterlijk denk ik een moment waarop Ben en ik elkaar aankeken nadat we ongeveer twee jaar hadden samengewerkt en dachten: 'Zijn er gevoelens daar?' " ze legde uit."En toen gingen we uit eten, en we hadden zoiets van 'Nee!'"

Danielle zou verder onthullen dat ze inderdaad ook samen naar een dansfeest gingen, maar nogmaals, het waren niets anders dan twee goede vrienden die van elkaars gezelschap genoten.

Fishel vroeg Savage mee uit om te dansen, maar het was allemaal op vriendelijke voorwaarden

Dat klopt, de twee gingen samen dansen en alsof dat nog niet geweldig genoeg was, was het Fishel die de uitnodiging uitbreidde.

"We hadden wat ze vroeger de vice-versa-dans noemden op onze school. Ze noemden het zo omdat - op een zeer vrouwonvriendelijke manier - de meisjes de jongens moesten vragen, " vertelde ze. "Dus ik moest iemand vragen, en ik vroeg Ben of hij met me mee wilde, en dat deed hij. En eigenlijk is dit een van mijn favoriete verhalen."

Hilarisch gingen de twee na een hapje eten, maar hadden geen geld bij zich… "We gingen naar Denny's en aten eten, en ze brachten ons de rekening, en we zeiden: 'Oh, we heb geen geld!' Ik moest mijn portemonnee daar houden als onderpand, en we reden naar het huis van mijn ouders, haalden geld en reden toen terug naar Denny's en zeiden: 'Heel erg bedankt!'"

Er zou niets ernstigs uit deze dates komen - desalniettemin hadden ze duidelijk magische chemie op het scherm en tot op de dag van vandaag willen fans het duo weer bij elkaar op het grote of kleine scherm.

Aanbevolen: