Wat vindt Kate Chastain echt van de rest van de 'Below Deck'-crew?

Inhoudsopgave:

Wat vindt Kate Chastain echt van de rest van de 'Below Deck'-crew?
Wat vindt Kate Chastain echt van de rest van de 'Below Deck'-crew?
Anonim

Kate Chastain verscheen zes seizoenen op Below Deck voordat ze besloot de gordijnen voor haar zeilcarrière te sluiten. Tegenwoordig ha alt de ster vooral het volgende seizoen in vanaf de zijlijn, toen ze zich bij Andy Cohen en Connie Arias voegde op Below Deck Gallery Talk. Desalniettemin heeft Chastain voortdurend aangegeven hoeveel ze het mist om een bemanningslid te zijn op de Caribische zee.

Terwijl de televisiepersoonlijkheid werkte als Chief Stew op Below Deck, vormde ze een relatie met enkele van haar collega's… zoals verwacht. Ook heel interessant zijn de meningen die ze heeft gevormd over enkele van haar voormalige bemanningsleden. En sinds hij de show heeft verlaten, is Chastain heel open geweest over het delen van enkele van deze gedachten. Wie vindt ze leuk? Wie wel? Bekijk wat de voormalige Chief Steward op verschillende tijdstippen over hen heeft gezegd.

8 Ze is dol op Connie Arias

Toen ze sprak over haar relatie met de voormalige matroos en castlid, beschreef Chastain Connie als haar oude vriend. Ze merkte op dat verjaardagsmaatjes deel uitmaken van hun band, hoewel dat niet algemeen bekend leek. Chastain gaf echter toe dat zij en Arias nog steeds hun meningsverschillen hadden, verwijzend naar hun duo als 'yin en yang'. Ze kunnen het echter goed met elkaar vinden, en dit komt doordat ze veel gemeen hebben, waaronder dat ze uit hetzelfde stadje komen.

7 Chastain heeft steun getoond voor Rachel Hargrove

Eerder dit jaar kreeg Rachel Hargrove, die als chef-kok werkt in de Below Deck-franchise, behoorlijk wat aandacht tijdens een van de afleveringen van het laatste seizoen. Hargrove was tijdens de Below Deck Beach Day op het podium gestapt met de band in de beachclub. Chastain woog op haar gedrag terwijl ze de chef prees voor haar vaardigheden. Ze merkte op sociale media op: "Rachel heeft het hele seizoen absoluut elke gastma altijd verzorgd en het grootste deel van alle fooien verdiend", "Ze mag op haar vrije dag losgaan." Op een ander moment noemde Kate haar een geweldige chef-kok die "gek" zou kunnen zijn.

6 Chastain spreekt over de gevoeligheid van Francesca Rubi

De inwoner van Florida en chef-kok Stew Francesca Rubi hadden afgelopen december een virtuele ontmoeting terwijl ze op Watch What Happens Live With Andy Cohen verscheen. Chastain woog in op een scène uit een vorige aflevering waarin Rubi tijdens het eerste hoofdstuk van seizoen 8 tegen kapitein Lee Rosbach had gehuild. Chastain legde uit dat ze het op prijs stelde hoe Ruby haar gevoelens uitte. Chastain werd openhartig en merkte op dat veel mensen de stress van hun baan als stewards niet beseffen. Ze vertelde dat ze soms het gevoel had dat Rubi dat deed.

5 Haar gedachten over Eddie Lucas

Chastain werkte met het teruggekeerde bemanningslid in seizoen twee en drie toen hij een matroos was. In het laatste seizoen verschijnt Eddie Lucas in de show als bootsman. De persoonlijkheid van de realiteit merkte op dat de voortgang van Lucas in het nieuwe seizoen het meest interessant was om naar te kijken. Ze vertelde: "Ik vind het echt leuk om te zien hoe hij zich ontwikkelt tot het stadium van de knorrige oude man; dit jaar is zijn standaardinstelling al zoiets van: 'Ugh, kinderen tegenwoordig!' En het is zo schattig."

4 Chastain keurt Lexi Wilson af

Eerder deze maand vond de verhitte confrontatie plaats tussen de nieuwe Chief Stew Katie Flood en stewardess Lexi Wilson. Wilson was heel luidruchtig geweest, ging over Flood en had niets over haar leiderschap gezien. Chastain woog erover en merkte op dat Wilson zich slecht gedroeg. De 38-jarige voegde eraan toe dat Wilson een manier had gevonden om "iedereen op zijn tenen rond haar slechte gedrag te brengen". Chastain zei dat ze niet zo "vriendelijk of geduldig" zou zijn geweest met Wilson's wangedrag.

3 Chastain denkt dat Wilson niet in die omgeving thuishoort

Ze merkte op dat ze niet vond dat werken op een jacht bij Lexi paste. Chastain legde uit dat voor het werk op open zee lange uren moesten worden gemaakt en dat je op een afgesloten plek met veel stafleden moest zijn. Ze merkte op dat het heel hard werken was. De ster voegde eraan toe dat het meest uitdagende deel van de baan was om "sociaal bewust te zijn en je bewust te zijn van hoe je acties om die reden anderen beïnvloeden."

2 Ze heeft gewogen op recente gebeurtenissen op het benedendek

Tot nu toe is er veel drama geweest, met als hoogtepunt het mysterie achter de zwangerschap van Dani Soares. Chastain verwees eerst naar de hele play-out als iets dat lijkt op het vierkant dansen van de bemanningsleden. Ze was net zo geïntrigeerd door hoe de zwangerschap van Soares een mysterie was wat betreft de vader van de ongeboren baby. Hoewel veel fans denken aan Jean-Luc Cruz Lanaux, de tegenspeler van Soares, is Chastain hier niet zo zeker van. Ze wees erop dat Lanaux zich zo voelde door de recente camera-afwezigheid van Lanaux. Ze voegde er echter aan toe dat ze denkt dat Soares een geweldige ouder zou zijn

1 Ze sprak over de dynamiek tussen Daisy Kelliher en Gary King

Chastain is van mening dat King te hard is voor Kelliher over hoe ze met elkaar omgaan. Ze verwees naar Kelliher als de beste Chief Stew die ze in de serie heeft gezien. Chastain vertelde dat ze onder de indruk was van hoe de 33-jarige haar werk deed. Ze merkte op dat King er daarentegen goed aan zou doen een stap terug te doen. In totaal heeft Chastain verteld dat ze genoten heeft van seizoen 8 en hoe het is gevorderd.

Aanbevolen: