Wat Taylor Swift echt vindt van de romantische scènes van Joe Alwyn

Inhoudsopgave:

Wat Taylor Swift echt vindt van de romantische scènes van Joe Alwyn
Wat Taylor Swift echt vindt van de romantische scènes van Joe Alwyn
Anonim

Taylor Swift en Joe Alwyn zijn al jaren aan het daten, en wekken zelfs geruchten op dat de twee verloofd zijn of zelfs in het geheim getrouwd zijn. Hun relatie was extreem privé in vergelijking met alle eerdere van Taylor. De twee zijn de laatste tijd wat opener over hun relatie en bespraken elkaar tijdens interviews. Met Joe Alwyn in de hoofdrol in een nieuwe Hulu-show, getiteld Gesprekken met vrienden, werd het een onderwerp over hoe Taylor Swift echt denkt over alle stomende scènes van Alwyn met co-ster Alison Oliver.

Taylor Swift en Joe Alwyn's relatiegeschiedenis

Veel fans denken dat Taylor Swift en Joe Alwyn elkaar ontmoetten op het Met Gala in 2016, toen Swift een relatie had met Calvin Harris. Sinds ze in hetzelfde jaar begonnen te daten, hebben ze allebei geweldig werk verricht door dingen buiten het publieke oog te houden, ongeacht hoe beroemd Swift is. Ze zijn er zeker in geslaagd om van hun relatie een speculatief onderwerp te maken voor fans die meer willen weten.

Na Swift's album Reputation bracht ze Lover, Folklore en Evermore uit. Deze albums gaven fans enig inzicht in de relatie tussen Swift en Alwyn. De albums stonden allemaal vol met liedjes over verliefd worden. Dit maakte het voor fans vrij duidelijk dat hun relatie sterk was.

Na jaren samen te zijn geweest en slechts een paar keer samen in het openbaar te zijn gezien, dachten fans echt dat ze verloofd waren, een geheime bruiloft plantten of zelfs al getrouwd waren. De geruchten werden nog aangewakkerd toen het gerucht ging dat er plannen waren voor een aanstaande privé-huwelijksceremonie in 2020. Het lijkt erop dat die geruchten niet echt waar zijn, maar het is niet 100% bevestigd dat ze onwaar zijn.

In een interview vorige maand gaf Alwyn commentaar op de verlovings-/huwelijksgeruchten."Ik bedoel, de waarheid is dat als het antwoord ja was, ik het niet zou zeggen, en als het antwoord nee was, zou ik het niet zeggen." zei Alwyn in een interview. Fans weten het nog steeds niet, en het is onduidelijk of ze het ooit echt zullen weten. Wat ze zeker weten, is dat de twee een sterk stel zijn en dat ze allebei gelukkig zijn samen.

Joe Alwyns rol in 'Conversations With Friends'

Conversations with Friends is een nieuwe Hulu-televisieserie gebaseerd op de debuutroman uit 2017, geschreven door Sally Rooney. De roman volgt twee verschillende koppels die een relatie met elkaar aangaan. De show ging deze maand in première met Joe Alwyn als een van de hoofdrollen, Nick Conway.

Toen de trailer werd uitgebracht, was het duidelijk dat de rol Joe Alwyn met zich meebracht in romantische scènes met co-ster Alison Oliver. Natuurlijk wekte dit de nieuwsgierigheid van fans op hoe Taylor Swift denkt over haar langdurige vriend in een dergelijke rol.

Omdat de twee zo privé zijn met hun relatie, was het ook een schok toen ze er allebei commentaar op gaven. Joe verklaarde dat hoewel zijn personage in de show betrokken raakt bij een open relatie, hij "gelukkig is in een monogame relatie" binnen zijn leven buiten het scherm.

Zijn tegenspeler, Alison Oliver, gaf ook commentaar op Swifts reacties op de scènes. Ze zei dat Taylor er 'totaal cool' mee was, en ze is zich ervan bewust dat het 'allemaal bij Joe's werk hoort'. Hoewel Taylor niet direct commentaar gaf op de romantische scènes, maakte ze wel een opmerking over de show in het algemeen.

Zoals Swift gewoonlijk doet, maakte ze een subtiel Instagram-verhaal over haar steun aan de show. Ze schreef: "Kan bevestigen dat het fenomenaal is." Het is dus vanuit alle hoeken vrij duidelijk dat Taylor Swift trots is op de rol die Joe speelt en de show steunt.

Wat is de toekomst voor de relatie tussen Taylor Swift en Joe Alwyn?

Taylor Swift werkt altijd aan iets en fans weten dat ze hen totaal kan verrassen zoals ze deed met Folklore. In 2020 dropte ze uit het niets een volledig album. Sindsdien werkt ze aan haar opnieuw opgenomen albums. Fearless (Taylor's Version) en Red (Taylor's Version) zijn al uit en fans zijn er vrij zeker van dat haar album uit 2014, 1989, haar volgende opnieuw opgenomen album zal zijn. Swift heeft ook een nummer met de titel Carolina, dat verschijnt in de aankomende film Where The Crawdads Sing.

Vorige week bracht Swift het nummer This Love (Taylor's Version) uit op alle streamingplatforms nadat het verscheen in een trailer voor een Amazon Prime-film, The Summer I Turned Pretty. Swift bracht vorig jaar ook Wildest Dreams (Taylor's Version) uit nadat het viraal ging op TikTok. Beide nummers zijn afkomstig van haar vierde studioalbum, 1989, en maken het de fans vrij duidelijk dat dit misschien wel het volgende opnieuw opgenomen album is.

Joe Alwyn heeft in veel acteerrollen gespeeld, met name The Favorite in 2018. Zijn rol in Conversations with Friends is zijn derde acteerrol in een televisieshow. Een nog te verschijnen film met de titel The Stars at Noon is een romantische thriller waarin Joe Alwyn de hoofdrol zal spelen. De film gaat in wereldpremière op 25 mei 2022 op het filmfestival van Cannes. Zowel Swift als Alwyn hebben veel te doen in hun carrière en het is duidelijk dat ze een gelukkige relatie hebben waar fans meer inzicht in krijgen.

Aanbevolen: