Waarom de relatie tussen Kendall Jenner en Devin Booker zo stom ingewikkeld is

Inhoudsopgave:

Waarom de relatie tussen Kendall Jenner en Devin Booker zo stom ingewikkeld is
Waarom de relatie tussen Kendall Jenner en Devin Booker zo stom ingewikkeld is
Anonim

Model Kendall Jenner en basketballer Devin Booker hebben het grootste deel van hun relatie privé gehouden, daarom heeft hun breuk in juni 2022 veel fans verrast - vooral sinds ze samen zijn gezien op de bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker ceremonie in Portofino, Italië op 22 mei 2022.

Vandaag bekijken we waarom de relatie van het paar niet zo eenvoudig is. Van hoe ze begonnen te daten tot waarom de twee besloten om een pauze te nemen die slechts een paar weken duurde - blijf scrollen om erachter te komen!

Kendall Jenner en Devin Booker's relatie begin

In mei 2018 werden Kendall Jenner en Devin Booker voor het eerst samen gespot tijdens een dubbele date. Ze hadden echter een date met elkaar - Jenner had toen een relatie met Ben Simmons en Booker had een relatie met Kylie Jenners voormalige beste vriend Jordyn Woods.

In april 2020 werd Jenner samen met Booker gespot tijdens een roadtrip naar Sedona, Arizona, en deze keer waren ze allebei single. Hoewel ze naar verluidt oorspronkelijk in augustus 2020 "gewoon aan het aansluiten waren" onthulde een insider van Us Weekly dat "het gemakkelijk is omdat ze goed met elkaar overweg kunnen, en hij kan ook goed opschieten met haar familie."

Na die eerste eerste maanden voelden beide sterren zich meer op hun gemak bij het delen van een glimp van hun romance met het publiek, en in februari 2021 plaatste Jenner een foto van de twee knuffelend op haar Instagram-verhalen.

In maart 2021 gaf een bron voor Us Weekly inzicht in waar de relatie van het stel staat. "Ze zijn absoluut een item en geven enorm veel om elkaar", onthulde de insider.'Maar het is niet zo dat ze zich binnenkort gaan verloven. Kendall houdt van het tempo waarin de zaken op dit moment gaan en is niet van plan om de zaken zo snel te verbeteren."

De relatie van het paar lijkt echter nogal gecompliceerd te zijn en het is duidelijk dat de twee sterren de afgelopen maanden wat ups en downs hebben doorgemaakt.

Waarom gingen Kendall Jenner en Devin Booker uit elkaar en kwamen ze weer bij elkaar?

Hoewel Kendall Jenner bekend staat als de enige zus in haar beroemde familie die haar liefdesleven het meest privé houdt, kwam in juni 2022 het nieuws over haar breuk met Devin Booker.

Volgens een bron voor Us Weekly besloten de twee om "deze tijd te nemen om zich op zichzelf te concentreren" en "uit te zoeken of een toekomst samen de bedoeling is." De bron voegde eraan toe dat dit uiteindelijk gewoon een pauze zou kunnen zijn. Een insider van Entertainment Tonight onthulde dat de twee problemen hebben als het gaat om hun toekomst."Kendall heeft het gevoel dat ze op verschillende paden zijn", onthulden ze. "[Ze] hebben discussies gehad over hun toekomst, maar ze staan niet op dezelfde lijn."

De twee besloten uit elkaar te gaan na het bijwonen van de bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker in Portofino, Italië. "Kourtney's bruiloft heeft de zaken echt in perspectief gezet", onthulde de bron en voegde eraan toe dat de twee "nog steeds super vriendschappelijk zijn en elkaar steunen."

Een bron voor E! bevestigde dat het inderdaad de bruiloft van Kourtney en Travis was die hun breuk veroorzaakte. "Kendall en Devin hebben onlangs een moeilijke periode doorgemaakt en zijn ongeveer anderhalve week uit elkaar geweest. Toen ze terugkwamen, [van de bruiloft], kregen ze het gevoel dat ze niet op één lijn zaten en realiseerden ze zich dat ze een heel andere levensstijl hebben."

De bron voegde eraan toe dat Jenner degene was die "ruimte en tijd apart wilde", maar "ze hebben sindsdien contact gehad en geven om elkaar." De bron voegde eraan toe dat "ze allebei hopen het te laten werken, maar vanaf nu zijn ze gesplitst."

Slechts een paar weken later werden Jenner en Booker weer samen gespot in Malibu en de Hamptons.

In augustus 2022 bevestigde een bron voor Us Weekly dat het model en de basketballer weer bij elkaar zijn. "Kendall en Devin zijn weer 100 procent bij elkaar. Ze zijn een tijdje uit elkaar geweest, maar zijn terug op een goede plek en zijn erg blij met elkaar."

Volgens een bron voor Entertainment Tonight speelde hun carrière ook een rol bij de breuk. "Kendall en Devin doen het geweldig. Ze weten dat timing alles is, en wat de bedoeling is, zal zijn. Hun werk, reisschema's en het balanceren van hun professionele leven met hun persoonlijke leven kan soms overweldigend zijn, maar hun liefde voor één een ander trekt ze terug naar elkaar, "onthulde de bron, eraan toevoegend dat Jenner en Booker "echt en rauw met elkaar kunnen zijn en volledig en authentiek zichzelf. Er is geen filter, en dat vinden ze geweldig aan hun relatie.”

Aanbevolen: