Kunnen de ouders van Devin Booker echt opschieten met Kendall Jenner?

Inhoudsopgave:

Kunnen de ouders van Devin Booker echt opschieten met Kendall Jenner?
Kunnen de ouders van Devin Booker echt opschieten met Kendall Jenner?
Anonim

Devin Booker, een NBA-basketbalspeler voor de Phoenix Suns, en Kendall Jenner, het model en de mediapersoonlijkheid, zijn sinds april 2020 samen en komen met de dag dichterbij. Hoewel hun relatie erg privé kan zijn, is hun persoonlijke leven heel anders, ondanks dat ze allebei gezinsgericht zijn.

Devin Booker heeft een meer privéleven weg van het publiek en zegt dat hij geen beroemdheid wil zijn. Kendall, aan de andere kant, is veel meer in de publieke belangstelling vanwege de hoofdrol in haar familiehit reality-tv-show Keeping Up with the Kardashians. De familie van Kendall kan goed opschieten met Devin Booker, maar kan de familie van Devin Booker ook opschieten met Kendall Jenner?

Kendall Jenner steunt de carrière van Devin Booker

Het is geen geheim dat basketbal wordt gespeeld in de familie van Devin Booker. In de voetsporen van zijn vader, Melvin Booker (zelf een voormalig basketbalspeler), reist Devin Booker veel naar verschillende steden met zijn team de Phoenix Suns om het op te nemen tegen andere teams binnen de NBA-competitie. Hij ging ook naar Tokio, Japan tijdens de Olympische Zomerspelen 2021 om te concurreren met het basketb alteam Team USA. Kendall lijkt het echter niet erg te vinden met het gekke schema dat Devin Booker heeft, want hij doet tenslotte wat hij het liefste doet.

Kendall heeft de afgelopen anderhalf jaar van hun relatie veel liefde en steun aan haar vriend getoond. In juni 2021 had Devin Booker op Instagram een reeks foto's gepost met het onderschrift 'Wees legendarisch', waaronder een foto van Kendall Jenner's rug naar de camera terwijl hij zijn shirt draagt en zijn shirtnummer '1' laat zien. Ook was Kendall tijdens hun Lake Trip in augustus 2021 aan het ontspannen op een boot met Booker's Olympische gouden medaille die hij onlangs tegen Frankrijk had gewonnen.

Onlangs werd de eerste reeks stemmen van fans van NBA All-Star Game uitgebracht. Devin stond op de vijfde plaats dicht achter een andere speler die dit seizoen nog moet spelen. Dit moedigde Kendall Jenner aan om te tweeten over het willen zien van Booker in de 2022 All-Star Game, met de vermelding; "je weet dat ik DevinBooker wil zien spelen in de All-Star Game NBAAllStar". Kendalls tweet telde als een stem voor Devin.

Als je bedenkt dat basketbal in de familie zit met zowel Devins vader die professioneel basketbal speelde voordat hij in 2008 met pensioen ging, als nu Devin zelf, is basketbal een groot deel van het gezin. Tussen Kendalls constante liefde en steun voor Devin en zijn basketbalcarrière tot het proberen om steun van fans te krijgen om hem in de All-Star-game te krijgen, moet deze Kendall in zijn goede boeken staan. Immers, alle ouders, zoals Devin Booker's ooit willen, is dat hun zoon gelukkig is en succes vindt in wat hij doet, zoals Devin opmerkelijk geluk en succes heeft gevonden. Bovenal zouden zijn ouders willen dat hij bij iemand is die de sport ondersteunt die hij graag beoefent en deze niet in de weg staat. Kendall Jenner heeft bewezen dat ze het soort vriendin is dat haar liefje Devin koste wat kost zal steunen.

Het ziet er goed uit voor Kendall Jenner en Devin Booker

Er gaan geruchten dat Devin Booker en Kendall Jenner in het geheim zijn getrouwd. Geen van beide heeft de geruchten echter bevestigd of ontkend. Kendall, hoewel hij veel meer in de publieke belangstelling staat dan Devin, is nog steeds de meer privé in vergelijking met sommige andere leden van de familie. Haar relatie met Devin was ook erg privé, ze plaatsen niet veel foto's van elkaar samen op sociale media.

Terwijl Kendalls familie hun liefde en steun aan het paar heeft getoond via bronnen via interviews. De familie van Devin Booker zit echter niet op sociale media en moet zich nog uitspreken over de relatie van Devin en Kendall. Kendall Jenner heeft ook tijd vrijgemaakt om naar Mississippi te gaan en de familie van Devin Booker te ontmoeten, waaronder zijn grootmoeder. Fans zijn naar buiten gekomen om te zeggen dat Jenner er nerveus uitzag toen ze hen ontmoette, misschien omdat Kendall Jenner Devin Booker helemaal voor zichzelf wil hebben. Dat hoeft echter niet per se de volledige waarheid te zijn.

Eerlijk gezegd, hoewel Kendalls leven absoluut zichtbaar is voor de wereld dankzij haar familieshow Keeping Up with The Kardashians, definieert het niet wie ze is. Zien hoe ondersteunend Kendall Jenner is met de basketbalcarrière van Devin Booker en hoe dichtbij ze het afgelopen jaar zijn geworden, en meer nog de laatste paar maanden met meer foto's die op sociale media van het paar worden geplaatst. Het is meer dan waarschijnlijk dat de ouders van Devin Booker met Kendall Jenner kunnen opschieten.

Aanbevolen: