Heeft Kendall Jenner zich in het geheim verloofd met Devin Booker om de druk van haar moeder te vermijden?

Inhoudsopgave:

Heeft Kendall Jenner zich in het geheim verloofd met Devin Booker om de druk van haar moeder te vermijden?
Heeft Kendall Jenner zich in het geheim verloofd met Devin Booker om de druk van haar moeder te vermijden?
Anonim

De combinatie van Keeping Up With The Kardashians-ster Kendall Jenner en een NBA-speler ter waarde van $ 158 miljoen Devin Booker is een eye-candy voor de media. Mensen vinden het leuk om up-to-date te zijn in hun relatie, of Kendall nu naar Devin's NBA-wedstrijden kijkt of het stel dat boodschappen doet in Beverly Hills. Ze hebben bewezen te zwijgen als het gaat om hun relatiemijlpalen, maar het publiek toont steun voor elkaar.

Terwijl Kendall Jenner en Devin Booker hun relatie hebben verbeterd van casual daten naar exclusief zijn, speculeren fans of ze een nieuwe stap voorwaarts hebben gezet in hun privérelatie. Zijn ze al maanden stiekem verloofd? Zijn ze van plan om de komende jaren te trouwen? Lees verder om erachter te komen…

Hoe lang zijn Devin Booker en Kendall Jenner al samen?

Kendall Jenner en Devin Booker zijn een ander pandemisch liefdesverhaal. Zelfs voordat Kendall en Devin in februari 2021 officieel Instagram werden, zagen fans ze elkaar al in april 2020 in het geheim zien. Toen ze samen met de Hailey en Justin Bieber werden gefotografeerd tijdens hun vakantie in Idaho, bevestigden fans datinggeruchten over hen.

Later in februari 2021, nadat Devin Booker en Kendall Jenner valentijnsberichten voor elkaar op Instagram hadden geplaatst, werd het paar meer publiekelijk in het tonen van hun relatie toen Kendall Devin's NBA-games begon te kijken. Haar optredens in de wedstrijden van Phoenix Suns werden een vast evenement dat ze alleen wedstrijden had gemist als haar schema in strijd was met haar schema.

Na meer dan een jaar waarin ze hun relatie publiekelijk hebben bevestigd en meer dan twee jaar daten, gaan Kendall en Devin langzaam door met het delen van fragmenten van hun geheime relatie met het publiek. In een recent interview met de Keeping Up With The Kardashians-cast op Jimmy Kimmel Live!, vertelt het supermodel dat ze alle games van Devin bekijkt. In een ander interview met Jimmy Fallon vertelt Kendall over Devins relatie met haar familie. Ze onthult hoe Stormi, de dochter van Kylie Jenner en Travis Scott, een enorme oogje heeft op Devin Booker en zegt: "Hij houdt van ze. Hij en Stormi hebben een geweldige relatie. Ze heeft de grootste verliefdheid op hem en ik ben soms jaloers".

Kendal Jenner en Devin Booker's verlovingsring

Nadat ze hun relatie openbaar hadden gemaakt, trokken Kendall Jenner en Devin Booker de aandacht van Kardashian-fans toen recente foto's van hen die gouden ringen droegen, geruchten opriepen over hun verloving. Een Instagram-post van Kendall met Devin droeg ook bij aan de speculaties omdat haar vriend opnieuw dezelfde gouden band droeg terwijl hij een wijnglas vasthield. Devin en Kendall hebben echter geen verklaring vrijgegeven waarin de beweringen van fans over hun geheime verloving worden bevestigd of ontkend.

Ondertussen zijn fans sceptischer over het dragen van Kendall die een vermeende verlovingsring draagt, omdat mensen in het verleden hebben gezien dat ze ringen van dezelfde soort als accessoires droeg. In 2021 toonde Kourtney Kardashian's Poosh ook een video van Kourtney die Kendall uitdaagde om hun zussen voor de gek te houden over Devin en haar verloving terwijl ze hen een diamanten ring aan haar ringvinger liet zien. Maar haar zussen geloofden hun grap al snel niet vanwege de grote ring voor Kendall.

Kendall Jenner en Devin Booker's relatiestatus 2022

Kendall en Devin's relatie wordt nog sterker nu ze meer publiekelijk zijn over hun blijk van genegenheid. Hoewel Kendall de meest persoonlijke Kardashian-Jenner is, deelt ze nu meer foto's, intieme momenten en steun voor haar publiek op sociale media en in zijn games. Echter, zoals een bron vertelt E! Nieuws, ze zijn blij zoals ze nu zijn, en een verloving zal niet snel plaatsvinden.

Kendalls zus, Kylie, steunt haar zus ook als ze samen met Kendall naar Devins wedstrijd tegen de Los Angeles Lakers kijkt. De steun van haar familie kan echter van invloed zijn op Devin en haar relatie, omdat Kris Jenner Kendall nu onder druk zet om een kind te krijgen. Omdat zij de enige in hun familie is die geen eigen kind heeft, lijkt ze er niet veel last van te hebben, want ze vertelt het verhaal lachend aan E! Dagelijkse pop.

Zijn Kendall Jenner en Devin Booker verloofd?

Omdat Kendall Devins familie al heeft ontmoet en Devin steeds hechter wordt met de Kardashian-Jenner-clan, blijken de zaken serieuzer tussen hen te zijn. Hoewel Devin de enige is die onlangs de gouden ring in de afgelopen maanden heeft gezien, speculeren fans dat er een kans is dat ze zich in het geheim kunnen verloven, maar niet snel. Vooral nu Devin Booker gefocust is op het huidige NBA-seizoen van zijn team terwijl Kendall Jenner nog steeds bezig is met castings na Fashion Week, lijkt het erop dat ze hun huidige relatiestatus niet snel zullen veranderen.

Devin Booker vertelt het ook aan WSJ. Magazine in een interview dat "Eerlijk gezegd geniet ik met volle teugen van het leven, en dat kwam zo gemakkelijk van mijn tong omdat het niet altijd zo was, maar ik heb het gevoel dat ik nu op een goede plek ben." Fans denken dat ze in gesprek zijn over trouwen, maar het is onwaarschijnlijk dat ze de komende maanden nieuws zullen horen dat ze in het huwelijksbootje stappen omdat ze geen haast hebben om naar het volgende niveau in hun relatie te gaan.

Aanbevolen: