Kendall Jenner rockt Devin Booker's Olympische gouden medaille terwijl Lake Chillin

Inhoudsopgave:

Kendall Jenner rockt Devin Booker's Olympische gouden medaille terwijl Lake Chillin
Kendall Jenner rockt Devin Booker's Olympische gouden medaille terwijl Lake Chillin
Anonim

Gewoon een informele dinsdag voor Devin Booker en Kendall Jenner! Booker pronkte gisteren op Instagram met zijn nieuwe Olympische gouden medaille en zijn modelvriendin. Twee dingen waar ieder mens erg blij mee zou zijn.

Jenner plaatste vervolgens de foto van zichzelf opnieuw op haar Instagram-verhaal. Booker speelde voor het Amerikaanse basketb alteam, dat won op de Tokyo Games! Jenner en Booker hebben nu meer dan een jaar een relatie en zijn erg gelukkig.

Een bron sprak eerder deze maand met Entertainment Tonight over hoe hun relatie vordert en waarom ze geen grotere verplichtingen aangaan. "Devin Booker is lief, slim, leuk en totaal geen speler", aldus een bron.“Hij is zeer respectvol en is opgevoed met zeer goede waarden. Kendall vindt dat een zeer aantrekkelijke eigenschap.”

De bron voegde eraan toe dat “ze geen enkele druk uitoefenen op dingen voor de toekomst. Ze beseffen dat ze allebei nog jong zijn en een grote toekomst voor zich hebben. Op dit moment genieten ze gewoon van hun tijd samen en nemen ze de dingen zoals ze komen."

Jenner kiest ervoor om niet veel over Booker te zeggen in interviews, maar ze heeft in ieder geval bevestigd dat ze een relatie hebben.

Kendall Jenner Reps Olympische gouden medaille

Booker ondertitelde de foto, "LAKE BOi." Scroll om de stomende foto van Kendall te zien!

Kendall heeft ervoor gekozen om haar relatie met de Phoenix Suns-ster zeer privé te houden. Ze heeft geleerd van de relaties van haar zussen in het verleden die veel kritiek kregen in de media en ze wil niet in dat konijnenhol gaan.

Kylie en ik hebben de kans gehad om onze oudere zussen door huwelijken en relaties en scheidingen en al deze dingen te zien gaan, en ze vrij in het openbaar te doen,” zei ze.“En helemaal niet beledigend voor jullie, maar ik denk dat het van jongs af aan een persoonlijke voorkeur was dat ik dat niet wilde doen. Ik denk dat het mijn leven een stuk makkelijker maakt en onze relatie een stuk beter, om helemaal eerlijk te zijn. Ik heb gewoon het gevoel dat het een privé-aangelegenheid is, het is niet echt aan iemand anders om te oordelen of te weten.'

Het is moeilijk om deze Kardashian bij te houden, aangezien haar liefdesleven zo laag is!

Devin Booker Team USA Win

Dit schattige stel zou elk moment van deze welverdiende overwinning moeten blijven genieten! Ga team VS!

Aanbevolen: