Kendall Jenner plaatst gedetailleerde foto's van luxe date met Devin Booker

Inhoudsopgave:

Kendall Jenner plaatst gedetailleerde foto's van luxe date met Devin Booker
Kendall Jenner plaatst gedetailleerde foto's van luxe date met Devin Booker
Anonim

Kendall Jenner is de definitie van 'onbezorgd'.

Een rechtszaak die haar letterlijk miljoenen dollars zou kunnen verliezen? Dat heeft nog steeds geen commentaar van Kendall. Zelfs massale terugslag over die 'privilege'-opmerkingen heeft geen enkele reactie van het model gekregen.

Als je naar haar socials kijkt, zou iedereen denken dat dit 'KUWTK'-icoon zich geen zorgen hoeft te maken - elk weekend brengt weer een reeks chille foto's, en dit weekend was niet anders. Vers van zijn vervloekte Kardashian-poging in de NBA-finale, voegde baller Devin Booker zich bij Kendall voor een romantische tijd aan de westkust.

Kendall maakte foto's van de mooie momenten en details van hun uitje die het speciaal maakten. Lees verder om zelf te zien wat ze deelde.

Golfen als profs

kendd
kendd

Het eerste waar ze over postte, was hun rondje golf. Bekijk de bovenstaande screenshots voor een kijkje in Kendall's op maat gemaakte caddy-tas en thema-outfit: een kleine geplooide rok en een gestreept T-shirt.

Het is niet moeilijk om erachter te komen waar de golfvaardigheden van Kendall vandaan komen. Caitlyn is een gecertificeerde LPGA-golfer en zelfs Kylie staat erom bekend de green op te gaan en het te proberen. Bekijk deze clips van Kylie's mislukte (maar modieuze) poging om een golfbal te raken:

Laten we hopen dat Kendall wat meer vaardigheid heeft. Ze werd vergezeld door Devin, die de golfkar bestuurde, soms zonder haar. Ze deelde een korte, wazige clip van hem die langs haar reed door het parcours en haar een paar goedkope glimlachjes toewierp.

Afbeelding
Afbeelding

Ze zijn op een boot

Afbeelding
Afbeelding

Kendall nam de volgende plaats in de bestuurdersstoel, maar deze keer was het op een privéboot. Ze deelde een paar kiekjes van wat eruitziet als een prachtig zonnige boottocht, met een chromen stuur dat haar eigen spiegelbeeld weerspiegelt. Als je goed kijkt, zie je dat ze voor dit deel van de date een groene bikini met bloemen droeg.

Zij en Devin waren ook niet de enigen die van de rit genoten. Devin's enorme hond voegde zich bij hen en genoot duidelijk van de wind in zijn vacht. Aw!

Een romantisch diner

Afbeelding
Afbeelding

Na nog een laatste IG-verhaal vanaf de boot te hebben vastgelegd (deze met mooi, glinsterend water boven het zeewier), sloot Kendall haar beelden van de nacht in met een simpele foto van het diner dat zij en Devin op het punt stonden te delen.

Het paar had brood en paté, rode wijn, een rucolasalade en een hoofdgerecht dat lijkt op een paar stevige kommen spaghetti en gehaktballen. Met de mistige bosgrens en het gloeiende vuur in de verte, is het veilig om te wedden dat er wat romantische vibes vloeiden.

Gaat Devin deze laarzen echt verslaan en de liefde van Kendalls leven worden? Vingers gekruist!

Aanbevolen: