9 Beroemdheden die bij de bruiloft van hun co-ster waren

Inhoudsopgave:

9 Beroemdheden die bij de bruiloft van hun co-ster waren
9 Beroemdheden die bij de bruiloft van hun co-ster waren
Anonim

Bruiloften van beroemdheden zijn altijd een onderwerp van gesprek. Terwijl sommige sterren ervoor hebben gekozen om geheime ceremonies of meer informele bruiloften in Vegas te houden, hebben anderen spraakmakende bruiloften gehad met spraakmakende bruiloften en feesten. Kourtney Kardashian en Travis Barker hadden een uitbundige bruiloft in Italië, en natuurlijk was de hele Kar-Jenner-clan aanwezig. Ze documenteerden het evenement op TikTok en Instagram.

Sommige beroemdheden zoals Kevin Love en Kate Bock kozen ervoor om te pronken met hun huwelijk in publicaties zoals Vogue en People, waardoor hun fans een intieme blik kregen op een van de meest speciale dagen van hun leven. Soms krijgt een bruiloft veel aandacht wanneer het een mini-castreünie wordt voor een film of tv-show. Lees verder om te zien welke sterren hun medesterren op hun huwelijksfeesten hebben opgenomen.

9 Jesse Tyler Ferguson

Sarah Hyland's huwelijk in augustus met Wells Adams was een met sterren bezaaide gebeurtenis. Sarah's Modern Family-collega en oom Jesse Tyler Ferguson op het scherm leidden de prachtige huwelijksceremonie van het paar. Verschillende van Sarah's andere voormalige Modern Family-sterren waren te gast op haar bruiloft, waaronder Julie Bowen, Nolan Gould, Ariel Winter en Sofia Vergara. High School Musical's Vanessa Hudgens diende ook als bruidsmeisje.

8 Courteney Cox

Vrienden' Courteney Cox en Jennifer Aniston speelden tien seizoenen lang beste vrienden voor het einde van de show in 2004. Courteney en Jennifer zijn ook beste vrienden in het echte leven, wat betekent dat ze er voor elkaar zijn geweest tijdens hun belangrijkste levensmijlpalen. Courteney was naar verluidt het bruidsmeisje op het huwelijk van Jennifer met haar nu ex-man Justin Theroux.

7 Demi Lovato

Demi Lovato en Tiffany Thorton speelden samen als Sonny Munroe en Tawni Hart in de Disney Channel-serie Sonny with a Chance. Demi diende als bruidsmeisje in Tiffany's eerste huwelijk met haar overleden echtgenoot Chris Carney. Demi's toenmalige vriend Wilmer Valderrama diende als stalknecht. Een toen 19-jarige Demi ving zelfs het boeket. Tiffany is sindsdien hertrouwd met Josiah Capaci.

6 Drew Barrymore

Hoewel Cameron Diaz en Drew Barrymore samen speelden in Charlie's Angels, waren ze vrienden voordat ze gingen filmen. Drew en Cameron leerden elkaar kennen als tieners en zijn sindsdien beste vrienden geworden. Natuurlijk waren zowel Cameron als Drew bruidsmeisjes op elkaars bruiloften. Ze zijn er ook voor elkaar geweest tijdens de meer informele momenten van het leven. Drew zei tegen Good Housekeeping: "Als je op zoek bent naar de beste partner voor eten en koken en tv-kijken op de bank, bel haar!"

5 Vanessa Hudgens

Lang voordat Vanessa Hudgens als bruidsmeisje diende op de bruiloft van Sarah Hyland, was ze een bruidsmeisje in haar voormalige High School Musical-collega Ashley Tisdale's 2014-huwelijk met Christopher French. Ashley en Vanessa hebben ook samen als bruidsmeisjes gediend voor de bruiloft van hun vriend Kim Hidalgo in 2019 met Brant Daugherty. Het is duidelijk dat Vanessa veel gevraagd is wanneer haar vrienden hun huwelijksfeesten uitkiezen.

4 Jane Lynch

Hoewel Becca Tobin zich pas in het vierde seizoen bij de Glee-cast als Kitty Wilde voegde, leek ze nog steeds een hechte band te hebben met de originele cast. Becca's huwelijk in 2016 met Zach Martin diende als een mini-Glee-reünie. Glee co-ster Jane Lynch leidde de ceremonie. Lea Michele, Jenna Ushkowitz, Kevin McHale en anderen die aan de geliefde serie hebben gewerkt, waren ook aanwezig. Het stel verwelkomde onlangs hun eerste kind samen.

3 Victor Garber

Jennifer Garner en Victor Garber speelden vijf seizoenen lang een vader-dochterduo op Alias. Victor en Jennifer hebben buiten beeld een hechte relatie. Victor leidde Jennifer's huwelijksceremonie in 2005 met haar nu ex-man Ben Affleck. Hoewel Alias meer dan tien jaar geleden eindigde, hebben Jennifer en Victor nog steeds een hechte relatie. Hij heeft nu ook een hechte band met de drie kinderen van Ben en Jennifer.

2 Stephen Colletti

Laguna Beach-ster Stephen Colletti voegde zich in het vierde seizoen bij de cast van One Tree Hill. Hij speelde naast James Lafferty, en sindsdien hebben ze een hechte relatie ontwikkeld. Stephen was een van James' bruidsjonkers tijdens zijn recente huwelijk met Alexandra Park. Alexandra, James en Stephen hebben ook allemaal gewerkt aan hun show Everyone Is Doing Grea t, die in januari 2021 op Hulu in première ging.

1 Zach Braff

Voormalige Scrubs-sterren Zach Braff en Donald Faison hebben buiten het scherm net zo'n hechte relatie als hun personages op het scherm. Toen Donald in 2012 met CaCee Cobb trouwde, organiseerde Zach de ceremonie bij hem thuis. Zach diende ook als de beste man. In 2020 bewezen Zach en Donald de kracht van hun vriendschap buiten het scherm door een podcast te starten genaamd Fake Doctors, Real Friends, waar ze verschillende afleveringen van Scrubs opnieuw bekijken en bespreken.

Aanbevolen: