Aaron Rodgers en Shailene Woodley wonen samen bruiloft bij nadat ze hun verloving hebben afgezegd

Inhoudsopgave:

Aaron Rodgers en Shailene Woodley wonen samen bruiloft bij nadat ze hun verloving hebben afgezegd
Aaron Rodgers en Shailene Woodley wonen samen bruiloft bij nadat ze hun verloving hebben afgezegd
Anonim

NFL-voetballer Aaron Rodgers woonde de bruiloft bij en leidde de bruiloft voor zijn vriend en teamgenoot David Bakhtiari, die na vijf jaar daten met vriendin Frankie Shebby trouwde. Ondanks het beëindigen van zijn verloving met Shailene Woodley, woonde hij de bruiloft echter niet alleen bij.

Hoewel TMZ foto's publiceerde van Rodgers die een band had met meerdere bruidsmeisjes, vertelde een insider aan Entertainment Tonight dat hij en Woodley bijna de hele nacht samen waren en dat Woodley Rodgers 'liefdevol op zijn kont klopte'.

De insider gaf ook toe op verschillende andere PDA-momenten tussen de twee."Hij stond naast haar en legde zijn hand om haar nek", zei hij. "Op weg naar de receptie liep het paar arm in arm terwijl ze op weg waren naar de balzaal."

Geruchten dat ze zich met elkaar hebben verzoend, gaan rond op sociale media

Rodgers en Woodley waren meer dan eens samen gezien nadat ze hun verloving in februari 2022 na een jaar hadden afgezegd. De twee gingen op vriendschappelijke voet uit elkaar en blijven vrienden.

Ondanks controverses waar de voetballer in 2021 bij betrokken is geweest, vertelde een andere bron aan Entertainment Tonight dat het hun drukke leven was dat in de weg stond. "Ze probeerden hun relatie te laten werken, maar met drukke carrières in verschillende industrieën was het moeilijk om elkaar te zien."

Hoewel de twee een vaste vriendschap lijken te onderhouden, is het onduidelijk of de twee ooit hun relatie nieuw leven zullen inblazen. De geruchten over een relatieverzoening zijn echter toegenomen, waardoor het voor fans niet verrassend is als die geruchten waar zijn.

Rodgers heeft zijn liefde voor Woodley duidelijk gemaakt sinds het nieuws over hun breuk werd aangekondigd

Niet te lang nadat het nieuws over hun relatie naar buiten kwam, maakte Rodgers een Instagram-bericht met een persoonlijk bericht voor Woodley. "@shailenewoodley, bedankt dat ik achter je aan mocht de eerste paar maanden nadat we elkaar ontmoetten, en dat ik je eindelijk mocht inhalen en een deel van je leven mocht uitmaken."

Hij ging verder door haar te bedanken voor haar vriendelijkheid jegens hem en iedereen die ze ontmoet, haar steun, en hem te laten zien hoe onvoorwaardelijke liefde eruit ziet. Hij besloot zijn bericht door te zeggen: "Ik hou van je en ben dankbaar voor je."

Kort na zijn Instagram-bericht verscheen hij op Pat McAfee's SiriusXM Radioshow en verontschuldigde hij zich voor zijn opmerkingen over het COVID-19-vaccin en het effect ervan op Woodley zodra hij positief testte. "Eén ding waar ik verdrietig over ben en zeker verontschuldigend, is dat ik me niet realiseerde te midden van de COVID-gesprekken hoeveel mijn situatie mijn dierbaren en mijn mensen beïnvloedde", zei Rodgers.

Na hun verschijning bij Bakhtiari's kunnen we gerust zeggen dat het verhaal van Rodgers en Woodley dat ze wel/niet willen, nog lang niet voorbij is. Hoe dan ook, het paar lijkt gelukkig en tevreden met elkaar en heeft duidelijk niets dan liefde voor elkaar.

Aanbevolen: