Vriendschappen van beroemdheden die afbrokkelden direct nadat hun tv-shows waren geëindigd

Inhoudsopgave:

Vriendschappen van beroemdheden die afbrokkelden direct nadat hun tv-shows waren geëindigd
Vriendschappen van beroemdheden die afbrokkelden direct nadat hun tv-shows waren geëindigd
Anonim

Er zijn door de jaren heen veel besties op het scherm geweest, die we graag hadden gehad. En omdat we allemaal emotioneel betrokken raken bij de personages die we bekijken (en misschien een beetje te veel), geloven velen van ons graag dat de vriendschapsdoelen tussen personages zich buiten het scherm uitbreiden. Maar helaas is dat niet altijd het geval als het om beroemdheden gaat.

Soms kunnen mensen die vrienden spelen op het kleine scherm niet goed met elkaar overweg in het echte leven (zoals Nina Dobrev en Paul Wesley toen The Vampire Diaries voor het eerst begon). Maar soms is het veel complexer dan dat. Hier zijn vriendschappen die sterk waren tijdens hun samenloop op het scherm, maar vervaagden toen ze hun eigen weg gingen.

6 Kim Cattrall en Sarah Jessica Parker

Met zoveel fans als de vriendschapsdoelen van de kern vier in Sex and the City, had niemand het drama kunnen voorspellen dat gebeurde toen de show ten einde liep. Geruchten gonsden over de redenen, velen noemden Cattrall als de aanstichter om zich op haar salaris te concentreren en geloofden dat haar castmates geen vrienden zijn maar collega's (wat, hoewel waar, hard klinkt). Jarenlang hebben de twee geruchten over een vete ontkend. Parker hield vol dat, hoewel de spanningen soms hoog waren, de hele cast goede vrienden waren. Maar Cattrall veranderde uiteindelijk haar deuntje door nee te zeggen tegen een derde film in de franchise en publiekelijk te verklaren dat ze nooit bevriend was met haar medesterren (SJP bij naam noemen, ouch!). Om het nog erger te maken, toen Sarah Jessica Parker Cattral via sociale media publiekelijk haar condoleances betuigde, berispte Cattrall haar voor "uitbuiting van een tragedie". Ze ging verder met te zeggen dat Parker niet haar familie is en niet haar vriend. Sarah Jessica Parker (samen met de andere twee originele meiden) is sindsdien een revival gaan filmen zonder Kim Cattrall (die er sindsdien over gezwegen heeft). En hoewel Parker volhoudt dat Cattrall gemist zal worden, kunnen veel fans niet hetzelfde zeggen.

5 Blake Lively en Leighton Meester

Nu is de vriendschap tussen de Gossip Girl-alums nooit geëindigd, want om dat te laten gebeuren, zou het in de eerste plaats moeten zijn begonnen. De twee hebben elkaar nooit gehaat, maar dat betekent niet dat ze zo hecht waren als Serena en Blair. Een van de showrunners sprak over hen en verklaarde dat de twee nooit vrienden waren, maar dat ze vriendelijk waren op de set. De meesten namen aan dat dit betekende dat ze vijanden waren, maar tenzij je smacht naar elke druppel drama die je kunt krijgen, is het niet waar. Het waren gewoon werkvrienden, die we allemaal in ons leven hebben gehad. Een persoon tegen wie je vriendelijk zou zijn op je werk, maar die je op je vrije dagen niet zult zien. Het spijt me om je Gossip Girl-bubbel te laten barsten, maar het lijkt alsof echte S & B nooit bedoeld waren. Xoxo.

4 Zendaya en Bella Thorne

Bella en Zendaya in roze jurken in de Disney Channel-show 'Shake It Up&39
Bella en Zendaya in roze jurken in de Disney Channel-show 'Shake It Up&39

De minst dramatische op de lijst, de vriendschap van Zendaya en Bella is een verhaal zo oud als de tijd. De twee waren hecht bij het filmen van Shake It Up van Disney Channel. Toen hun tijd met de muis ten einde liep, hadden de twee nog steeds een goede reputatie. Maar na verloop van tijd kwamen er geruchten over een vete tussen de twee. Zendaya had er geen tijd voor en stopte de geruchten vrijwel onmiddellijk. Hoewel ze erkende dat de twee zijn afgedwaald en niet zo dichtbij zijn, zegt ze dat er geen kwaad bloed is tussen de twee. Ze vergelijkt haar tijd bij Disney met de middelbare school en vermeldt dat de meeste mensen niet bevriend zijn met iedereen met wie ze naar de middelbare school gingen. Naarmate je ouder wordt, drijven mensen uit elkaar als ze het druk krijgen (en deze twee dansende duivels kwalificeren zeker als druk) met het leven terwijl ze van show naar show gaan.

3 Drake Bell en Josh Peck

Een van de meer bekende vriendschapssplitsingen, Drake Bell en Josh Peck, was een ander paar dat het slachtoffer werd van uit elkaar drijven. De twee speelden broers op Nickelodeon's Drake en Josh, maar blijkbaar is familie soms vluchtig. In 2018, toen Josh zijn verloving aankondigde en vervolgens trouwde, vroegen veel fans zich af waar de meer charismatische broer (althans in de show) was geweest. Drake Bell onthulde via Twitter dat hij niet was uitgenodigd en verklaarde dat hij officieel de banden met Peck verbrak. Maar zoals het hoort, familie is voor altijd. Het paar is sindsdien herenigd (gedocumenteerd op het persoonlijke YouTube-kanaal van Josh), waardoor hun vroegere verschillen achter zich hebben gelaten. Maar het is veilig om te zeggen dat Bell op dit moment andere dingen aan zijn hoofd heeft.

2 Tori Spelling en Tiffani Thiessen

Nu weten we allemaal dat Beverly Hills 91020 vol zat met drama op het scherm, maar wat gebeurt er als de camera's weggingen? Welnu, Tori Spelling en Tiffani Thiessen waren naar verluidt vriendelijk op de set, hoogstwaarschijnlijk vanwege Spelling's gastplek op Saved by the Bell (de meest iconische show van Thiessen). Maar nadat de show was afgelopen, leken de twee niet dichtbij. Dit werd later bevestigd toen Spelling haar man bedroog met acteur Dean McDermott. Blijkbaar was Thiessen bevriend met Spelling's echtgenoot Charlie Shanian en koos hij zijn kant tijdens het schandaal (zoals ze zou moeten). Spelling onthulde later dat al haar castmates haar haatten na haar huwelijk met McDermott. Ze zegt dat terwijl ze goede vrienden waren op de set, ze ze allemaal verloor toen ze opnieuw trouwde. Maar kun je het hen kwalijk nemen nadat je drie maanden na de scheiding met je vreemdgaande partner bent getrouwd? Onnodig te zeggen dat het erop lijkt dat Beverly Hills 91020 zowel buiten als op het scherm pittig was.

1 Ariana Grande en Jennette McCurdy

Deze twee Nickelodeon-veteranen waren zo dik als dieven bij het filmen van Sam en Cat, een spin-off van zowel i Carly als Victorious. Dus het was absoluut een schok voor fans toen de show eindigde en de twee uit elkaar gingen. Maar misschien zit er iets meer in het verhaal. Het gerucht gaat dat de annulering van de show (na slechts één seizoen) niet te wijten was aan beoordelingen, maar aan een bepaalde ster die eruit wilde. Wie uit de show wilde stuiteren, was een beetje onduidelijk, velen dachten dat Grande graag wilde vertrekken om muziek te gaan maken, terwijl anderen geloofden dat McCurdy ongelukkig was en eerlijker wilde worden behandeld op de set (en in haar salaris). Of dit allemaal klopt, zal de wereld misschien nooit weten. Maar in vergelijking met hoe Grande merkbaar close is met en rondhangt met Victorious castmates Elizabeth Gillies en Matt Bennett, kan er nog steeds spanning tussen de twee zijn. Wat we wel weten is dat McCurdy sindsdien heeft gesproken over hun vriendschap en stelt dat de twee nog steeds hecht zijn. Hetzelfde kan niet gezegd worden over de vete van Grande met het titulaire personage van Victorious, maar dat is een ander verhaal…

Aanbevolen: