Johnny Depp's Team Dubs Amber Heard's Getuigenis "The Performance Of Her Life"

Inhoudsopgave:

Johnny Depp's Team Dubs Amber Heard's Getuigenis "The Performance Of Her Life"
Johnny Depp's Team Dubs Amber Heard's Getuigenis "The Performance Of Her Life"
Anonim

Amber Heard leverde een Oscar-waardig optreden op de stand - dat is tenminste wat het team van Johnny Depp mensen wil laten geloven. De actrice stortte donderdag in op de tribune toen ze vertelde hoe Johnny Depp haar seksueel heeft aangevallen, maar Johnny's team noemt haar onzin en zegt dat haar 'ingewikkelde getuigenis' de 'uitvoering van haar leven' was.

Johnny's team zegt dat Amber Heard een show heeft gegeven

Donderdag ging de Aquaman-actrice naar de tribune om emotioneel beschuldigingen van huiselijk geweld te delen die ze zegt te hebben doorstaan tijdens hun noodlottige huwelijk.

Nu geeft een vertegenwoordiger van Johnny's team zijn mening over haar optreden in de rechtszaal. Hij zei dat Amber "zich voorbereidde om de uitvoering van haar leven in dit proces te geven", wat ze voorspelden tijdens de openingsverklaringen.

“Zoals de raadsman van de heer Depp correct voorspelde in hun openingsverklaringen vorige maand, leverde mevrouw Heard inderdaad “de prestatie van haar leven” in haar directe verhoor”, vertelde een woordvoerder van Johnny’s team aan People.

"Terwijl de verhalen van mevrouw Heard steeds nieuwe en handige details kregen, zijn de herinneringen van meneer Depp precies hetzelfde gebleven gedurende de zes pijnlijke jaren sinds haar eerste beschuldigingen werden geuit, "vervolgde hij. "Zijn waarheid - de waarheid - is hetzelfde, ongeacht de omgeving waarin het is gepresenteerd."

De verklaring eindigt met de woordvoerder die belooft dat het aanstaande kruisverhoor van Amber door de advocaten van de Pirates of the Caribbean-ster "het meest veelzeggend zal zijn", en dat het de "drogredenen" zal benadrukken die ze "heeft geprobeerd om als feit door te gaan.”

Amber's team zegt dat Johnny's zaak uit elkaar v alt

Ambers team reageerde vrijwel onmiddellijk met een vernietigende berisping. De woordvoerder van de actrice voerde aan dat Johnny's zaak tegen haar in grote problemen is en noemde zijn gedrag tijdens het proces 'zielig'.

“Zoals blijkt uit de zojuist vrijgegeven verklaring, v alt de beschuldiging van laster van de heer Depp zo snel uiteen dat zijn raadsman verandert van aanklager in aanklager,” zei de woordvoerder.

“Mr. Het gedrag van Depp in dit proces was net zo zielig als in hun huwelijk”, vervolgde hij. "Blijkbaar hebben ze het gevoel dat ze moeten verdubbelen in hun aantoonbaar verliezende tweeledige strategie: de jury afleiden en het slachtoffer demoniseren."

We zullen moeten afwachten wat er gebeurt, want het blockbuster-proces zal tot 16 mei duren vanwege een eerder geplande afspraak voor de rechter die de zaak voorzit.

Aanbevolen: