Johnny Depps nieuwste getuigenis doet rechtbank de controle verliezen

Inhoudsopgave:

Johnny Depps nieuwste getuigenis doet rechtbank de controle verliezen
Johnny Depps nieuwste getuigenis doet rechtbank de controle verliezen
Anonim

Johnny Depp heeft verschillende opzienbarende beschuldigingen geuit in zijn proces wegens laster tegen ex-vrouw Amber Heard. Ondanks de ernst van het onderwerp, heeft hij ook een beetje komedie in zijn getuigenis gegoten, waardoor de rechtszaal onlangs de controle verloor.

Volgens PEOPLE Magazine konden de aanwezigen in de rechtszaal hun lach niet inhouden toen de acteur moeite had om zich zijn eerdere films te herinneren.

Toen ze zijn vervolgverhoor afrondden, vroeg Johnny's juridische team hem om zijn eerdere filmprojecten op te sommen, afgezien van Pirates of the Caribbean. De acteur noemde snel zijn Alice in Wonderland-films, maar geeft toe dat hij blanco kwam toen hij zich zijn andere films probeerde te herinneren.

Waarom de grap van Johnny Depp zoveel commotie veroorzaakte

Dit bracht Johnny ertoe een grap te maken over hoe hij zijn films vermijdt, waardoor de kamer in lachen uitbarstte.

Hoewel veel aanwezigen zijn opmerkingen grappig vonden, was de rechter niet zo onder de indruk. In een poging om de zaken weer op de rails te krijgen, dreigde rechter Azcarate iedereen te verwijderen die hun kalmte niet kon bewaren. 'Bevel in de rechtbank of ik laat je verwijderen. Begrepen? Dank je,' zei ze tegen de kamer.

Johnny en Amber leerden elkaar kennen op de set van The Rum Diary uit 2011. Ze stapten uiteindelijk in het huwelijksbootje in 2015, waarvan Johnny zei dat zijn dochter oversloeg vanwege zijn problematische relatie met Amber. Slechts een jaar later vroeg Amber echtscheiding aan en vroeg ze om een straatverbod.

De Aquaman-actrice bracht in 2018 een opiniestuk uit in The Washington Post waarin ze het overleven van huiselijk geweld besprak. Hoewel ze haar ex-man niet bij naam noemde, nam het publiek algemeen aan dat ze Johnny bedoelde.

De acteur lanceerde vervolgens een lasterzaak tegen Amber, die uiteindelijk eerder deze maand door een jury werd berecht.

Amber heeft nog niet het standpunt ingenomen, maar Johnny heeft een aantal intieme details over hun relatie gegeven. Hij beweert dat ze fysiek en emotioneel beledigend was. Uit een audio-opname blijkt dat Amber toegeeft Johnny te hebben geslagen en vervolgens de ernst van de aanval bagatelliseert.

Johnny beweerde onder andere dat Amber in zijn bed had gepoept in een poging wraak te nemen. De zaak loopt nog.

Aanbevolen: