Fans merken een vreemd detail op in video van Travis Barker op een waterglijbaan

Inhoudsopgave:

Fans merken een vreemd detail op in video van Travis Barker op een waterglijbaan
Fans merken een vreemd detail op in video van Travis Barker op een waterglijbaan
Anonim

Travis Barker bracht Memorial Day Weekend door met Kourtney Kardashian en haar drie kinderen.

Het stel had een gezonde tijd samen met de drie kinderen die Kourtney deelt met haar voormalige partner Scott Disick. Toen ze een video plaatste van Barker die met haar kinderen van een waterglijbaan af reed, konden sommige gebruikers niet anders dan een vreemd detail opmerken in Barker's zwemkleding.

Travis Barker sport ongebruikelijke outfit om van een waterglijbaan af te drijven

In de clip zie je de drummer van Blink-182 van een waterglijbaan in Palm Springs afdrijven. Aan het einde van de korte video merkten fans dat hij zijn zwarte spijkerbroek nog steeds draagt.

"Travis Barker heeft zijn spijkerbroek permanent aan", schreef een fan op Instagram.

“Alleen Travis zou dat in een broek doen”, was een andere opmerking.

"Travis, je hebt een zwembroek nodig", zei een andere fan.

Sommige fans suggereerden dat Barker een broek zou dragen om de littekens van zijn vliegtuigongeluk te bedekken.

In 2008 was de muzikant betrokken bij een vliegtuigongeluk waarbij zijn lichaam zwaar verbrandde en de meeste van de opvarenden, waaronder drie van zijn goede vrienden, omkwamen. Muzikant Adam "DJ Am" Goldstein overleefde ook de crash, maar stierf het jaar daarop aan een overdosis drugs.

Een fan wees er echter op dat Barker normaal gesproken korte broeken draagt.

"Hij heeft altijd een korte broek aan, maar nu draagt hij een broek om nat te worden", schreven ze.

“Hij was waarschijnlijk niet bereid om op een kinderglijbaan te gaan, maar deed het toch. Hij is een uitstekende man,” was een andere opmerking.

Fans zijn verdrietig om de ex-vrouw van Barker, Shanna Moakler

Terwijl veel fans Barker prezen omdat hij een mooie stiefvaderfiguur was voor Kourtney's kinderen, uitten sommigen hun verdriet over de eigen kinderen van de drummer die naar verluidt niet dicht bij hun moeder, zijn ex-vrouw Shanna Moakler, waren.

“Je hebt plezier met iemands kinderen, maar je kinderen hebben geen goede verstandhouding met hun moeder”, reageerde een fan op de video.

Eerder deze maand zei Moakler dat de twee kinderen die ze deelt met Barker - Landon Asher, 17 en Alabama Luella, 15 - haar een afwezige moeder noemen vanwege Kourtney. Ze zei ook dat de muzikant een affaire had met een andere Kardashiaanse zus, Kim.

Mijn familie is gebroken vanwege deze familie, en nu zijn mijn kinderen en ik van elkaar vervreemd vanwege een andere zus in de familie, dus yay voor mij, vertelde Moakler TMZ.

"Bedankt voor het vernietigen van mijn familie, twee keer", vervolgde ze, een hint naar de Kardashians.

In het video-interview legde ze ook uit dat ze aan de ontvangende kant staat van veel hatelijke opmerkingen van fans van de Kardashians. Ze legde uit dat ze "dagelijks wordt gepest" door de trouwste Kardashian-liefhebbers.

Aanbevolen: