Fans merkten een vreemd patroon op met de huwelijken van Tom Cruise (en daaropvolgende echtscheidingen)

Inhoudsopgave:

Fans merkten een vreemd patroon op met de huwelijken van Tom Cruise (en daaropvolgende echtscheidingen)
Fans merkten een vreemd patroon op met de huwelijken van Tom Cruise (en daaropvolgende echtscheidingen)
Anonim

Tom Cruise en zijn huwelijken zijn vaak een onderwerp van discussie geweest. Hij is tot nu toe drie keer getrouwd geweest, maar elk van die verbintenissen eindigde in een scheiding. Maar zijn eerdere huwelijken hebben meer gemeen dan het simpele feit dat ze allemaal eindigden.

Velen hebben een merkwaardig patroon opgemerkt dat de acteur bij alle drie zijn scheidingen heeft gevolgd. Zijn ex-vrouwen, Mimi Rogers, Nicole Kidman en Katie Holmes waren allemaal precies even oud toen ze de scheiding aanvroegen bij Tom en elk is "11 jaar jonger dan de vorige". Hier is alles wat we weten over de "33-11 samenzwering" en wat de reden erachter zou kunnen zijn.

Tom Cruise is drie keer getrouwd

Tom Cruise is al tientallen jaren een beroemde ster. Hij verscheen in klassiekers als Jerry Maguire en Top Gun, maar hij maakte ook deel uit van de immens populaire Mission: Impossible-film. Hoewel hij populair werd door zijn vele filmoptredens, is zijn persoonlijke leven lange tijd een algemeen belang geweest - van zijn relaties tot zijn familie.

De acteur is zijn hele leven drie keer getrouwd geweest. Zijn eerste huwelijk was met Mimi Rogers in 1987. Voordat hij de knoop doorhakte met de actrice, had hij al vroeg succes in zijn carrière bij Top Gun en Risky Business. Mimi daarentegen speelde in verschillende films zoals Lost In Space en Austin Powers.

Mimi was naar verluidt degene die Tom Cruise introduceerde bij Scientology, maar hun huwelijk was van korte duur. Het stel ging in 1990 uit elkaar en in de jaren na de scheiding zegt de actrice dat ze regelmatig wordt ondervraagd over wat er met hun verbintenis is gebeurd, maar dat ze er liever niet veel commentaar op gaf.

Ze legde uit aan Today in 2006 haar reacties op dergelijke nieuwsgierige media: Elke keer dat er iets met hem gebeurt, krijg ik een telefoontje: 'Wat vind je van Katie? Wat vind je hiervan?’… ‘Ja, hij krijgt een kind. Ik vind het natuurlijk geweldig. Wat wil je dat ik zeg?’ ‘Denk je dat hij een goede vader zal zijn?’ ‘Hoe zou ik net zo min weten als ik zou weten wat voor soort ouder je zou zijn.’”

Destijds bracht het paar een gezamenlijke verklaring uit waarin stond: "Hoewel er zeer positieve aspecten aan ons huwelijk waren, waren er enkele problemen die niet konden worden opgelost, zelfs niet nadat ze er een tijdje aan hadden gewerkt." Na de splitsing van Mimi speelde Tom een hoofdrol naast zijn toekomstige vrouw Nicole Kidman in Days of Thunder.

Het paar trouwde vervolgens in december 1990 en ze adopteerden twee kinderen: een dochter Isabella en een zoon Connor in de jaren 90. Tijdens hun 11-jarig huwelijk speelden de twee ook samen in de film Eyes Wide Shut uit 1999. Hun verbintenis hield echter geen stand toen Tom in februari 2001 de echtscheiding aanvroeg onder vermelding van onoverbrugbare meningsverschillen.”

De laatste van de drie die met Tom Cruise trouwde, was Katie Holmes, en samen werden ze in april 2006 ouders van dochter Suri, voordat ze in november 2006 in het huwelijksbootje stapten. In juni 2012 vroeg Katie echter om echtscheiding, en binnen een paar weken waren de zaken geregeld.

De echtscheidingen van Tom Cruise hebben een vreemd gelijkaardig patroon

Het kan al dan niet toeval zijn dat elk van de drie ex-vrouwen van Tom even oud was toen hij zijn huwelijk met hen beëindigde. Het jaar waarin elk van hen 33 werd, was het jaar waarin de acteur van hen scheidde. Het lijkt erop dat 33 een ongeluksgetal is voor de acteur als het op liefde aankomt.

Blijkbaar is 33 een aanzienlijk aantal voor Tom's Scientology Kerk. Volgens NY Daily News werd de oorspronkelijke ledenorganisatie van de controversiële religieuze groep, de Hubbard Association of Scientologists, opgericht in Phoenix, Arizona, op de 33e breedtegraad.

Het getal staat ook bekend als de 'Meesterleraar', wat staat voor altruïsme en het verhogen van de positieve energie van de mensheid in de numerologie. De officiële website van de religie vermeldde ook dat de kenmerken van de Meesterleraar sterk lijken op de filosofie achter Scientology, die ernaar streeft "de mens in staat te stellen zijn lot te verbeteren door middel van begrip".

Ondertussen werd het online platform Reddit, dat de thuisbasis is van een wereld van ongewone complottheorieën, een landingsplaats voor sommige mensen die een interessant feit over het echtscheidingspatroon van Tom Cruise opmerkten. Eén ging naar het platform om te delen dat de acteur een beetje een systeem lijkt te hebben als het gaat om zijn huwelijk en echtscheiding.

The Redditor schreef: "TIL Tom Cruise scheidde van alle drie zijn ex-vrouwen toen ze 33 werden (Mimi Rogers, Nicole Kidman, Katie Holmes) en elk is 11 jaar jonger dan de vorige." Daarna volgde een andere door een ruwe tijdlijn van het huwelijksleven van de acteur te delen en de cijfers komen overeen.

One reageerde op de post: "Dit is wat Scientology nummermagie die hier naartoe gaat." Een ander schreef: “We hebben zijn systeem gekraakt. Bijna alsof hij het gepland had.” Hoewel velen de gevolgen van het huwelijk in verband brengen met Toms religie, waren er sommigen die de acteur verdedigden.

Een Redditor antwoordde: Hij kan doen wat hij wil, want hij is rijk. Krijg een idee.” Een ander schreef: “Het is moeilijk om te weten wat er in de geest van een ander omgaat, maar ik betwijfel of dit hem gelukkig maakt. Hopelijk kan hij door alles heen werken dat zijn relaties moeilijk houdbaar maakt, en wat vreugde vinden.'

Is het scheidingspatroon van Tom Cruise toeval?

Mimi Rogers en Tom Cruise gingen in februari 1990 uit elkaar - toen ze 34 jaar oud was. Maar het paar kondigde hun breuk aan op 16 januari 1990, op dat moment was ze nog 33. Nicole Kidman was 34 toen zij en Tom hun scheiding in augustus 2001 afrondden, maar de acteur vroeg in februari van dat jaar de scheiding aan, waardoor de actrice 33 jaar oud.

Ondertussen is Katie Holmes de enige van de ex-vrouwen van Tom Cruise die de scheiding van de acteur heeft aangevraagd. Dat deed ze in juni 2012, zes maanden voor haar 34e verjaardag. Dus dit is gewoon toeval? Velen zijn het erover eens dat dit patroon vrij ongebruikelijk is, aangezien sommigen beweerden dat het verband hield met Scientology.

Afgezien daarvan is een andere suggestie veel eenvoudiger; het patroon zou een hint kunnen zijn naar de mogelijkheid dat Tom de voorkeur lijkt te geven aan het daten van jongere vrouwen onder de 33 jaar en zich strikt aan die limiet houdt. Of het echt te maken kan hebben met deze verschillende redenen, het kan nog steeds toeval zijn.

Aanbevolen: