Fans merken verschillen op in Wanda's kamer tussen 'WandaVision' en 'Captain America: Civil War

Fans merken verschillen op in Wanda's kamer tussen 'WandaVision' en 'Captain America: Civil War
Fans merken verschillen op in Wanda's kamer tussen 'WandaVision' en 'Captain America: Civil War
Anonim

Fans zijn behoorlijk beroofd van MCU-inhoud sinds de pandemie toesloeg. Het project dat voor het laatst de poorten van Marvel Studios verliet, was Spider-Man: Far From Home in juli 2019 - waardoor dit de langste periode was zonder een nieuw Marvel-aanbod sinds de studio voor het eerst werd bedacht.

Na een lange onderbreking van meer dan anderhalf jaar is Marvel terug met zijn exclusieve Disney Plus-serie, WandaVision. Reeds 8 afleveringen in het geplande seizoen van 9 afleveringen, de serie was een behoorlijk spannende rit voor oude MCU-fans.

In de meest recente aflevering liet WandaVision tonnen stripboekpaaseieren, plotwendingen en MCU-callbacks vallen. Een van die callbacks was een scène met Wanda's slaapkamer in de nieuwe Avengers-faciliteit in de staat New York, lang voor 'de blip'.

Fans hadden de kamer eerder gezien tijdens Captain America: Civil War in 2016, en door die scène als blauwdruk te gebruiken, was niet alles zoals het hoorde te zijn in de terugbelvolgorde. Fans hebben een significante verandering opgemerkt in het uiterlijk van de kamer in vergelijking met hoe het was tijdens de derde Captain America-film.

Afbeelding
Afbeelding

Een mogelijke verklaring voor het verschil kan eenvoudigweg zijn dat deze scène misschien uit een periode eerder dan Civil War komt, maar net na de gebeurtenissen van Avengers: Age of Ultron in de MCU-tijdlijn, toen Wanda haar nog steeds rouwde dode broer en zou nauwelijks in de stemming zijn om haar nieuwe kamer in te richten.

Daarom lijkt haar kamer eruit te zien als een tijdelijk onderkomen of een kamer die door een makelaar of binnenhuisarchitect is ingericht, in vergelijking met de meer huiselijke sfeer tijdens de burgeroorlog.

Een andere, eenvoudigere reden zou kunnen zijn dat Marvel is uitgegleden - wat niet de eerste keer zou zijn dat zoiets is gebeurd.

In 2017, tijdens de release van Spider-Man: Homecoming, was er een continuïteitsfout die stelde dat de film 8 jaar na de gebeurtenissen van The Avengers (2012) plaatsvond, terwijl het eigenlijk 4 jaar was.

Directeurs van Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame, Anthony en Joe Russo accepteerden dat dit een fout was in een later interview.

Een andere continuïteitsfout, met betrekking tot de oneindigheidshandschoen, werd opnieuw bevestigd in Thor: Ragnarok (2017).

Dus speculaties zijn wijdverbreid, zelfs over dit kleine detail, en aangezien fans theorieën en verklaringen blijven opstapelen, zal het interessant zijn om te zien of - en hoe - Marvel dit probleem aanpakt zoals het in het verleden andere vragen van fans heeft beantwoord.

WandaVision zal aanstaande vrijdag 5 maart zijn finale uitbrengen, en na de emotionele klappen en onthullingen die deze laatste aflevering heeft losgelaten, verlangen fans naar die middernachtklok (3 uur 's ochtends voor East Coasters) om te zien hoe de grote hit serie zal eindigen.

Aanbevolen: