Hier begonnen fans het veranderende gezicht van Bella Hadid op te merken

Inhoudsopgave:

Hier begonnen fans het veranderende gezicht van Bella Hadid op te merken
Hier begonnen fans het veranderende gezicht van Bella Hadid op te merken
Anonim

Toen Yolanda Hadid een castlid was van The Real Housewives of Beverly Hills, raakten fans eraan gewend om naar haar dochters Gigi en Bella Hadid te kijken. Natuurlijk, in de jaren sinds Yolanda stopte met de realityserie, zijn haar dochters supermodellen geworden waar iedereen het de hele tijd over heeft. De relatie tussen Bella en The Weeknd heeft Bella nog meer in de schijnwerpers gezet, en het is onmogelijk om niets te willen weten over het sappige persoonlijke leven van deze beroemde zussen.

Het is geweldig om foto's te zien van jonge sterren naarmate ze ouder worden en hun gezichten er soms heel anders uitzien. Dit leidt tot geruchten over procedures voor plastische chirurgie en mensen praten vaak over de vraag of Bella Hadid iets aan haar gezicht heeft gedaan. Hoewel er niets is bevestigd, denken sommige fans dat ze zeker iets heeft gedaan. Blijf lezen om erachter te komen wanneer fans het veranderende gezicht van Bella Hadid opmerkten.

Heeft Bella Hadid haar wenkbrauwen laten optrekken?

Net zoals fans zich afvroegen of Gigi Hadid plastische chirurgie had ondergaan, zeggen fans hetzelfde over haar zus Bella. Aangezien beide zussen er anders uitzien dan toen ze jonger waren, is het geen wonder dat hier zoveel discussie over is. Het is eerlijk om te zeggen dat hun gezichten er heel anders uitzien dan vroeger.

Heeft Bella Hadid plastisch chirurgisch werk gedaan? Volgens The Daily Mail denkt Dr. Sabrina Shah-Desai dat ze dat heeft en naar hun mening heeft Bella "huidvullers", lipvullers, een neuscorrectie en "Bella ziet eruit alsof ze een wenkbrauwlift heeft gehad."

Het blijkt dat veel mensen denken dat als Bella Hadid plastische chirurgie heeft ondergaan, het was om haar wenkbrauwen op te trekken. En het is mogelijk dat ze een "Botox-wenkbrauwlift" had, waarbij helemaal geen operatie nodig was.

Bij het uitleggen hoe wenkbrauwliften werken, meldde Vox.com dat veel beroemdheden graag een "Botox-wenkbrauwlift" hebben. Dr. Dara Liotta legde uit dat het proces minder dan een minuut zou duren en omdat het niet chirurgisch is, zijn mensen erin geïnteresseerd. Het is mogelijk dat dit is wat Bella heeft gedaan, hoewel ze het niet heeft bevestigd.

Volgens The SkinCare Edit lijkt het alsof 2014 het jaar was waarin fans het veranderende gezicht van Bella Hadid echt konden opmerken.

Oprichter/redacteur van The SkinCare Edit Michelle Villett legde uit hoe Bella rond deze tijd een neuscorrectie leek te hebben. Ze had een "bult op de brug van haar neus" en het was weg. In 2016 had Bella een veel dunner gezicht en in 2019 leken haar wenkbrauwen 'opgetrokken'.

Het blijkt dat Bella Hadid anderen heeft beïnvloed om wenkbrauwen te laten liften. Sarmela Sunder, een door het bestuur gecertificeerde plastische chirurgie voor het gezicht in Beverly Hills, legde aan Allure uit: "de meest populaire variant [van de procedure] is een laterale wenkbrauwlift, of wat ik een kattenoog-wenkbrauwlift noem, waarbij ik de laterale derde van de wenkbrauwen of de staarten. Ten tweede is er meer een algemene wenkbrauwlift - het optrekken van de wenkbrauwen van de boog naar de staart - en dat zorgt voor een piekerige look die meer in lijn is met die van Kylie Jenner of Gigi Hadid."

Dr. Catherine S. Chang vertelde Byrdie: "Tegenwoordig worden wenkbrauwliften uitgevoerd bij jongere patiënten, simpelweg om de oogcontouren te accentueren."

Bella Hadid verloor wat gewicht

Bella Hadid's veranderende gezicht kan ook komen doordat ze wat kilo's is afgevallen.

Bella vertelde People in 2016 dat ze meer was gevallen dan ze wilde en dat ze zich niet op haar gemak voelde met haar lage gewicht. Ze zei dat ze super hard had gewerkt en voorzichtig was met wat ze at. Bella legde uit: "Ik heb zo hard gewerkt en iedereen zegt: 'Oh, ze ziet er zo mager uit, bla, bla, bla.' Maar ik denk dat als je je gewoon aan iets houdt, je echt zoveel kunt bereiken. Ik eet elke dag harde eiwitten en sport elke dag drie uur. Het is gek, maar ik denk dat je weet dat als je je zinnen zet op iets waarvan ik denk dat je kunt slagen."

Bella zei ook dat ze de manier waarop haar lichaam er vroeger uitzag, miste en voegde eraan toe: Maar het is niet mijn schuld. Mijn gewicht schommelt en dat van iedereen ook en ik denk dat als mensen gaan oordelen, dat het ergste is dat je kunt misschien doen omdat iedereen anders is.”

De cast van Bravo's Real Housewives krijgt veel plastisch chirurgisch werk gedaan, en toen Yolanda Hadid in 2019 55 werd, zei ze dat ze klaar was met Botox en al het andere dat niet natuurlijk was. Ze besloot dat fillers en Botox een slecht idee waren omdat ze worstelde met de ziekte van Lyme.

Aanbevolen: