Kourtney Kardashian-fans merken op dat ze dezelfde verlovingsring heeft als Hailey Bieber

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian-fans merken op dat ze dezelfde verlovingsring heeft als Hailey Bieber
Kourtney Kardashian-fans merken op dat ze dezelfde verlovingsring heeft als Hailey Bieber
Anonim

Ze hebben er een ring omgedaan!Het is gebeurd, Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn eindelijk verloofd! De drummer van Blink-182 vroeg zijn vriendin van 10 maanden en goede vriend van een decennium ten huwelijk, met een romantisch aanzoek aan het strand op zondag. De verloving vond plaats in het luxueuze Rosewood-hotel in Montecito, Californië, na Barker's SNL-optreden waarvoor het paar naar New York City reisde. Travis stelde de vraag bij zonsondergang, omringd door een prachtige weergave van kaarsen en honderden rozen in de vorm van een hart.[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CVJzKB2FGUq/[/EMBED_INSTA]Terwijl fans zich afvragen hoe Scott Disick voelt over het verloofde stel, er is een nogal interessant detail over het voorstel dat aan het licht is gekomen.

Kourtney's ring is identiek aan die van Hailey Bieber

Hoewel het paar een glimp van het voorstel deelde op hun sociale media-profielen, hebben we de familieleden van Kourtney en Travis te danken! Het pas verloofde stel woonde een soort familiediner bij, waar Kourtney's zussen Kim, Khloé, hun moeder Kris, Tristan Thompson en Barker's kinderen aanwezig waren.

Meerdere foto's en video's die van het diner zijn gedeeld, geven fans een kijkje in het paar, en bij Kardashian's enorme diamanten verlovingsring, waarvan fans zien dat deze vergelijkbaar is met die gedragen door supermodel Hailey Bieber. Ten tijde van Biebers verloving meldden online bronnen dat de ovaalvormige diamant tussen de 6-10 karaat was en een geschatte waarde had van $500k.

"Een beetje lijkt op een ring van hailey biebers…", schreef een persoon op Twitter.

"De ring van Kourtney is niet hetzelfde als die van hailey bieber… de smaak van justin bieber is onberispelijk," spoot een ander.

Sommige fans vroegen zich af of Barker contact had opgenomen met Bieber om te vragen waar de ring van Hailey vandaan kwam, omdat ze er identiek uitzagen. Anderen vertelden dat Kourtney's ovaalvormige rots mooier was, omdat "het ovaal breder is, dus het heeft meer facetten."

"WOW Travis heeft geld gekregen. Kijk naar Kourtney's ring! Haar ring belde me kapot in 65 verschillende talen.." grapte een fan.

In de berichten die op Instagram werden gedeeld, deelde Kourtney twee foto's van het voorstel, waarop het paar een omhelzing deelt nadat Barker op één knie was gevallen. In het bijschrift schreef ze aan haar 146 miljoen volgers: "forever @travisbarker". De drummer plaatste de foto's opnieuw op zijn eigen Instagram-verhalen en schreef hetzelfde: "voor altijd".

Hoewel Travis Barker al twee keer eerder is getrouwd, is het de eerste verloving voor Kardashian.

Aanbevolen: