Lisa Kudrow had de meeste reactie van Phoebe Buffay op de verrassing van Courteney Cox voor haar

Inhoudsopgave:

Lisa Kudrow had de meeste reactie van Phoebe Buffay op de verrassing van Courteney Cox voor haar
Lisa Kudrow had de meeste reactie van Phoebe Buffay op de verrassing van Courteney Cox voor haar
Anonim

Courteney Cox werd vergezeld door haar muzikale vrienden in haar nieuwste Instagram-post, die een eerbetoon is aan het Friends-personage van Lisa Kudrow, Phoebe Buffay. De Scream-actrice deelde een video van haar vrienden; Ed Sheeran, Elton John en Brandi Carlile die een speciaal nummer hebben opgenomen voor haar voormalige co-ster.

Ze coverden het favoriete nummer van Phoebe

Dagen nadat de HBO Max-reünie in première ging, houdt Courteney Cox de Friends liefde gaande! Nadat ze de iconische "Routine"-dans van Ross en Monica met Ed Sheeran opnieuw had gemaakt en elke stap had genageld, maakte de actrice het favoriete romantische lied van Phoebe Buffay opnieuw, maar met een twist."Een van de grootste momenten van mijn leven. Deze is voor jou @lisakudrow", schreef Courteney in het bijschrift.

De groep begon toen een vertolking van Elton John's legendarische Tiny Dancer te zingen, en veranderde de woorden in plaats daarvan in "Tony Danza", een epische verwijzing naar Kudrow's personage Phoebe op het scherm.

In een aflevering van het derde seizoen zegt Phoebe (Kudrow) dat het meest romantische nummer ooit niet The Way We Were is, maar "het nummer dat Elton John schreef voor die man op Who's the Boss? Houd me dichtbij me, jonge Tony Danza…" zegt Phoebe.

Als eerbetoon aan de aflevering zongen Ed Sheeran, Elton John, Brandi Carlile en Courteney Cox Phoebe's versie van het nummer, ook bekend als "Tony Danza". In het begin van de video draagt Sheeran het nummer aan haar op en zegt: "Lisa Kudrow, deze is voor jou."

Later deelde Kudrow haar hilarische reactie op Courteney's verrassing en channelde ze haar innerlijke Phoebe Buffay terwijl ze een poging deed om hun versie recht te zetten.

De actrice zei in de video: "Technisch gezien is het 'Hold me close, Young Tony Danza', maar wat je deed was ook geweldig. En, inclusief het originele nummer dat je schreef, Sir Elton, dat was echt goed te." Het is duidelijk dat niemand het kan zoals Phoebe!

Courteney deelde in een reactie: "Ahahaha! Je hebt gelijk Lisa!!! De volgende keer zorgen we ervoor dat de 'jongen' erbij zijn."

Dit is niet de eerste samenwerking tussen Courteney Cox en Ed Sheeran. Fans verwachten dat er een duet komt van de nieuw geslagen pianist en singer-songwriter nadat hij een clip heeft geplaatst waarin ze samen muziek maken, met het bijschrift: "25 juni."

Aanbevolen: