The Friends Reunion is gepauzeerd, maar Lisa Kudrow stelt zich voor hoe Phoebe in 2020 eruit zou zien

Inhoudsopgave:

The Friends Reunion is gepauzeerd, maar Lisa Kudrow stelt zich voor hoe Phoebe in 2020 eruit zou zien
The Friends Reunion is gepauzeerd, maar Lisa Kudrow stelt zich voor hoe Phoebe in 2020 eruit zou zien
Anonim

Hoewel de Friends-reüniespecial oorspronkelijk op 27 mei zou uitkomen, is de productie stopgezet vanwege de inspanningen om afstand te nemen van het coronavirus.

Dat weerhoudt Lisa Kudrow er echter niet van om voorspellingen te doen over wat haar personage, Phoebe Buffay, zou doen in 2020.

InStyle meldt dat de actrice onlangs met de Sunday Times sprak over de aanstaande Friends-reünie en wat ze denkt dat Phoebe nu gaat doen.

Hoe Lisa Kudrow Phoebe Buffay ziet in 2020

Afbeelding
Afbeelding

De show staat misschien stil, maar dat weerhoudt Kudrow er niet van om herinneringen op te halen.

Om te beginnen denkt ze dat Phoebe waarschijnlijk zou rondhangen met haar man Mike Hannigan (Paul Rudd) en haar artistieke carrière zou voortzetten.

"Ik heb het gevoel dat als ze kinderen hadden gehad, ze militaristisch zou zijn in het maken van kunst," zei Kudrow. "Dus hun plaats zou worden overspoeld met enorme, bizarre projecten."

Ze denkt ook dat de show heel anders zou zijn

Afbeelding
Afbeelding

"Het zou zeker geen volledig witte cast zijn", zei Kudrow. "Maar voor mij moet het worden gezien als een tijdcapsule, niet voor wat ze verkeerd hebben gedaan. Ook vond deze show het erg vooruitstrevend. Er was een man wiens vrouw ontdekte dat ze homo en zwanger was, en ze hebben het kind samen opgevoed? Wij hebben ook draagmoederschap gehad. In die tijd was het vooruitstrevend.” Inderdaad, dat was het ook en dat was een van de vele redenen waarom mensen er zo van hielden.

Wanneer komt de Vriendenreünie?

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh/?utm_source=ig_embed[/EMBED_INSTA]Hoewel er geen plannen zijn voor een reboot van Friends, komt de originele cast samen voor een special die naar verluidt deze zomer zal worden opgenomen, volgens Warner Media Entertainment en Direct-to-Consumer-voorzitter Bob Greenblatt. en hopelijk kunnen we weer in productie gaan”, vertelde Greenblatt maandag aan Variety. het op een webgesprek met, je weet wel, zes pleinen en mensen die vanuit hun keukens en slaapkamers schieten. Wat Lisa Kudrow betreft, ze kan niet wachten op de reünie. "Het zijn niet wij die onze personages spelen. Het is geen aflevering. Het is niet gescript. We zijn met z'n zessen voor de eerste keer in ik weet niet hoe lang, 'zei ze.

Aanbevolen: