Lisa Kudrow's zoon had een zeer unieke bar mitswa

Inhoudsopgave:

Lisa Kudrow's zoon had een zeer unieke bar mitswa
Lisa Kudrow's zoon had een zeer unieke bar mitswa
Anonim

De zoon van Lisa Kudrow, Julian Murray Stern, had een zeer unieke bar mitswa. Ze vertelde het hele gekke verhaal tijdens een optreden in Conan's talkshow in 2014. Conan baalde dat hij niet was uitgenodigd voor Stern's speciale evenement, maar in werkelijkheid was niemand uitgenodigd. Het grappige van het verhaal is dat de Bar mitswa van Kudrow's zoon heel snel gebeurde in een winkelcentrum. Het was eigenlijk een drive-by bar mitswa. Ja, blijkbaar zijn die een ding.

Bar mitswa's zijn religieuze ceremonies die worden uitgevoerd voor Joodse jongens die de leeftijd van 13 jaar hebben bereikt. Ze geven aan dat de jongens klaar zijn om deel te nemen aan de openbare eredienst. Tot deze drive-by bar mitswa plaatsvond, had Kudrow's zoon, geboren in 1998, nog geen bar mitswa gehad. Hij ging naar het winkelcentrum om een nieuw spel te kopen en kwam thuis om zijn moeder het verrassende nieuws te vertellen. Het verhaal is best komisch.

6 De zoon van Lisa Kudrow werd geboren in 1998

Veel fans van Friends zullen zich herinneren dat het personage van Kudrow, Phoebe, in het vijfde seizoen het leven schonk aan de drieling van haar broer in de show. Dat komt omdat de producenten van de show besloten om Kudrow's echte zwangerschap in seizoen vier te schrijven. Ze beviel van haar zoon op 7 mei 1998, niet lang nadat het vierde seizoen van Friends was ingepakt. Hij is nu een volwassen volwassene en is onlangs afgestudeerd aan het USC.

5 Lisa Kudrow is joods

Wat veel fans misschien niet weten, is dat Kudrow joods is. Haar man echter niet. Haar man, Michel Stern, is Frans en is reclameman. Dit maakt haar zoon, Julian, half joods. Kudrow zelf had inderdaad een Bat Mitswa-ceremonie toen ze opgroeide in een Joods gezin uit de middenklasse. Ze heeft echter toegegeven niet religieus te zijn. Haar vader is atheïst en haar familie behoorde niet tot een synagoge. Kudrow koos voor een Bat Mitswa omdat haar familie een vriend had die rabbijn was, vertelde ze aan de Saturday Evening Post. De rabbijn stemde ermee in om Kudrow bijles te geven door middel van banden waar ze naar luisterde.

4 Bar mitswa's zijn religieuze initiatieceremonies

Bar mitswa's zijn voor Joodse jongens die de leeftijd van 13 jaar hebben bereikt en de term verwijst naar 'zoon van het gebod'. Volgens Chabad.org: "Wanneer een joodse jongen 13 wordt, heeft hij alle rechten en plichten van een joodse volwassene, inclusief de geboden van de Thora. Vanaf die datum zal hij dagelijks tefillien dragen, deelnemen aan synagogediensten en zijn plaats innemen in de Joodse gemeenschap." De website gaat verder met te zeggen dat "de bar mitswa automatisch is, of er nu een viering of speciale ceremonie wordt gehouden of niet, maar aangezien bar mitswa zo'n belangrijke mijlpaal en vreugdevolle gelegenheid is, maken we er een punt van om het samen met familie en vrienden."

3 De zoon van Lisa Kudrow had een drive-by bar mitswa

In 2014 vertelde Kudrow het verhaal van de drive-by Bar Mitswa van haar zoon in een winkelcentrum. Op het moment dat ze het verhaal vertelde in een aflevering van Conan's talkshow, was haar zoon 16. Hij was naar het winkelcentrum gegaan om een nieuwe game te kopen en kreeg toevallig Bar Mitswahed erbij. Kudrows zoon was alleen in een winkelcentrum en Kudrow zei dat "misschien een paar aardige mannen, ik weet het niet, een huis in Habad? en hij zei: 'Nou, de helft.' en ze zeiden: 'Welke helft?' 'Mijn moeder.' 'Dat is goed, kom hier.'" Vervolgens vroegen ze Stern of hij een bar mitswa had gehad en hij antwoordde dat hij dat niet had gedaan en dus vroegen ze hem of hij er een wilde hebben en hij zei "ja". Vervolgens wikkelden ze de vulling om zijn arm, deden een pet op zijn hoofd en lieten hem een gebed opzeggen. Daarna namen ze een foto voor zijn moeder.

2 De zoon van Lisa Kudrow kocht een videogame en kwam thuis Bar mitswahed

Stern ging toen naar huis en vertelde Kudrow over een nieuwe videogame die hij in het winkelcentrum had gekocht en zei toen: "Oh, ja. Ik was Bar Mitswa." Kudrow antwoordde: "Wat? Wat bedoel je?" Toen liet haar zoon haar de foto zien die de mannen hadden gemaakt en Kudrow zei dat er "een aardige vent met een rode baard" was. ja, hij was het. Hij maakte ook grapjes voordat Kudrow het verhaal vertelde dat hij teleurgesteld was dat hij niet was uitgenodigd voor de bar mitswa van haar zoon, omdat hij vond dat hij dat had moeten zijn.

1 De familie van Lisa Kudrow schreef cheques aan haar zoon

Kudrow vertelde Conan dat "het grappig was omdat mijn familie zei: 'O, oké,' en ze schreven cheques uit. Je weet wel, zoals voor een Bar Mitswa-cadeautje." Zo'n hilarisch verhaal. Kudrow, die zichzelf niet als religieus beschouwde, gooide haar zoon waarschijnlijk nooit een bar mitswa. Het is echter nogal hilarisch dat haar familie cheques uitschreef en hem geld gaf als Bar Mitswa-cadeau, ook al was het een drive-by Bar Mitswa zonder dat er vrienden of familie aanwezig waren. Zo grappig!

Aanbevolen: