Adele's Chaotic UK Special had een inspirerende verrassing "Je hebt mijn leven echt veranderd"

Inhoudsopgave:

Adele's Chaotic UK Special had een inspirerende verrassing "Je hebt mijn leven echt veranderd"
Adele's Chaotic UK Special had een inspirerende verrassing "Je hebt mijn leven echt veranderd"
Anonim

Adele's UK-special 'An Audience With…' bevatte een emotionele verrassing voor de zangeres die haar fans recht in hun hart sloeg.

Uitgezonden door ITV op 21 november, zag het programma veel beroemde gasten aanwezig om de Engelse zanger te vieren. Het met sterren bezaaide publiek omvatte onder meer Emma Thompson, Emma Watson, Samuel L. Jackson, Bryan Cranston, Dua Lipa en meer. Echter, een van de niet-beroemde mensen in het London Palladium stal uiteindelijk de show toen hij werd geïntroduceerd door Thompson.

Adele wordt emotioneel tijdens UK Special wanneer ze herenigd wordt met haar lerares Engels

Een onbewuste Adele werd door de 'Cruella'-actrice gevraagd naar de mensen die haar hebben geïnspireerd toen ze jonger was.

"Ik had een leraar in Chestnut Grove die me Engels leerde, juffrouw McDonald," vertelde Adele aan Thompson vanaf het podium.

"Ze was zo verdomd cool, zo boeiend. Ze zorgde er echt voor dat we om ons gaven en we wisten dat ze om ons gaf," vervolgde ze.

Adele onthulde meer over hoe de leraar haar had geholpen.

"Ze vertrok in jaar acht, maar ze heeft me echt in de literatuur gebracht, ik ben altijd geobsedeerd geweest door Engels en nu schrijf ik natuurlijk teksten. Maar ze deed ook aan streetdance, ik was te bang om naar binnen te gaan, maar zoals in de kantine deden ze deze dansen en dat soort dingen, "zei de zanger.

"Ze was zo verdomd cool, zo boeiend, en ze zorgde er echt voor dat we om ons gaven, en we wisten dat ze om ons gaf en dat soort dingen. Ze had al die gouden armbanden en gouden ringen. Ze was verdomd cool en zo herkenbaar en sympathiek, dat ik echt uitkeek naar mijn Engelse lessen, "voegde ze eraan toe.

Thompson verraste Adele toen door haar te vertellen dat mevrouw McDonald inderdaad in de kamer was, waardoor ze in tranen uitbarstte.

Adele's voormalige leraar ging het podium op waar de twee elkaar omhelsden. Een betraande Adele vertelde toen aan mevrouw McDonald dat ze alle boeken had bewaard die de leraar haar op school had gegeven.

De 'Easy On Me'-zangeres beloofde ook het nummer van mevrouw McDonald's te krijgen, zodat de twee contact konden houden.

Adele zei de Britse special 'Was Just Heaven'

Het moment werd uiteindelijk een van de meest gezonde van de special. De avond ging verder met Adele die haar make-up liet bijwerken en komiek Alan Carr vroeg om op het podium te springen en 'Make You Feel My Love' te zingen om de gasten in de tussentijd te vermaken.

Adele reageerde op Twitter op de hereniging met mevrouw McDonald en zei dat ze altijd al het 'An Audience With…'-format van ITV had willen doen.

"Home Sweet Home. Ik heb er altijd van gedroomd om An Audience With te doen … Er was zoveel liefde in de kamer voor elkaar, het voelde als zo'n optreden! Iedereen was rauw en knalde ervoor! En mijn lerares, mevrouw McDonald, was er, het was gewoon de hemel", twitterde Adele.

Aanbevolen: