Is Lisa Kudrow echt close met Jennifer Aniston en Courteney Cox?

Inhoudsopgave:

Is Lisa Kudrow echt close met Jennifer Aniston en Courteney Cox?
Is Lisa Kudrow echt close met Jennifer Aniston en Courteney Cox?
Anonim

Het is niet ongebruikelijk dat castmates elkaar absoluut haten. In feite kan een begin van spanning een positieve bijdrage leveren aan de kunst zelf. Maar er zijn enkele projecten waar authentieke en vriendelijke chemie alles is. Eén zo'n geval is ondubbelzinnig Vrienden.

De recente aankondiging dat Jennifer Aniston en David Schwimmer iets voor elkaar hadden, maakte zeker hun 'zullen ze/niet?' op het scherm. meer impact. Maar de oprechte genegenheid die elk castlid voor elkaar had, is vrijwel zeker wat de show zo speciaal maakte.

Tot op de dag van vandaag zijn Jennifer en Courteney Cox hecht. Ze reizen samen. Heb dezelfde kring van beroemde vrienden. En hangen constant rond. Maar waar blijft hun andere vrouwelijke castmate, Lisa Kudrow?

Jennifer en Courteney's relatie

Volgens E! Nieuws, de twee Friends-sterren zijn ronduit bijna onafscheidelijk. Tientallen jaren nadat Friends eindigde, proberen de twee zoveel mogelijk tijd met elkaar door te brengen. In de loop van hun relatie zijn hun partners vrienden geweest en is Jennifer bevriend met Courteney's dochter, Coco.

"We hebben gewoon plezier, we lachen, we zijn onafscheidelijk en het is geweldig", vertelde Courteney Cox aan TV Week.

"Er is absoluut geen uitspraak in de rechtbank", vertelde Jennifer Aniston in 2014 aan More Magazine. "Je zult je nooit uitgescholden voelen. Ze is buitengewoon eerlijk, belachelijk loyaal en enorm liefdevol."

De twee alles wat je van beste vrienden zou verwachten. Ze zijn vaak bij elkaar thuis, ze gaan samen op vakantie en ja, ze zijn naar elkaars bruiloften geweest. Volgens Nicki Swift was Courteney de allerlaatste die de bruiloft van Jennifer en Justin Theroux verliet.

Natuurlijk zijn de twee vrouwen er ook voor elkaar geweest in de moeilijke tijden. Beiden hebben bijvoorbeeld te maken gehad met zeer openbare echtscheidingen. Toen het thuis een uitdaging werd, sliepen de twee zelfs bij elkaar thuis.

In het interview met More Magazine zei Jennifer: "Zonder al te veel van mijn privé-dingen weg te geven, kan ik alleen maar zeggen dat ze er door dik en dun voor me is geweest."

Hoewel de vriendschap tussen Jennifer en Courteney goed gedocumenteerd is, is de betrokkenheid van Lisa Kudrow bij de groepsdynamiek iets minder…

Is Lisa Kudrow uitgesloten van de vriendschap van Jennifer en Courteney

In juni 2021 deden Jennifer Aniston, Courteney Cox en Lisa Kudrow een gezamenlijk interview in The Howard Stern Show. Bijna alles onder de zon werd besproken, waarvan de meeste grote krantenkoppen haalden. Dit omvat hoe Courteney het echt vindt om het enige lid van Friends te zijn dat niet is genomineerd voor of een Emmy wint, hoe een gastster Jennifer echt boos maakte en hoe Lisa extra werk moest doen om haar rol in de show te winnen. Maar de ware aard van hun drievoudige vriendschap werd ook besproken.

Howard was vooral geïnteresseerd om ze ernaar te vragen omdat hij in het echte leven heel goede vrienden is met Jennifer en Courteney. In feite hebben zij, evenals hun partners, allemaal meerdere keren samen gereisd. Maar wanneer Howard met de twee Friends-sterren omgaat, is Lisa er nooit.

Maar de waarheid is… Jennifer, Courteney EN Lisa kunnen het allemaal heel, heel goed met elkaar vinden. En het begon allemaal tijdens het werken aan Friends.

Toen hij dit hoorde, zei Howard: Vind je het niet geweldig dat jullie drie zo goed met elkaar kunnen opschieten? In die zin dat… ik heb gewerkt met mensen waar ik gewoon niet tegen kan. rotte klootzak in de hele groep. Het is geweldig. Zoals, jullie drieën zouden elke dag samen lunchen op de set van Friends. En het veranderde nooit in een soort rare rivaliteit. Het is nooit geërodeerd tot 'die persoon is zo irritant '. Ik bedoel, het is echt geweldig! Het is een wonder, vind je niet?'

"Het is echt zo," zei Jennifer.

Maar hoewel ze het bijna onmiddellijk met elkaar konden vinden, beweerde Lisa dat ze zich in het begin een beetje ongemakkelijk bij hen voelde. Dit kwam vooral omdat Jennifer en Courteney ongelooflijk klein en mager zijn, terwijl Lisa groter is gebouwd.

"Het is niet dat ik me vreselijk voelde bij hen. Fittingen waren niet leuk. Dat is zeker. Ik heb een ander lichaamstype ", legde Lisa Kudrow uit voordat ze zei dat het lastig was om ze te knuffelen. "Ik voelde me als een bergachtig ding dat ze levend opslokte."

Ongeacht kleine onzekerheden, Lisa's intimiteit met Jennifer en Courteney was en blijft onmiskenbaar. De drie zijn onmiskenbaar beste vrienden voor altijd.

Dus, waarom is Lisa schijnbaar minder aanwezig in de vriendschap?

Er lijken meerdere redenen te zijn waarom Lisa Kudrow schijnbaar minder in de buurt van Jennifer Aniston is dan Courteney Cox. Ten eerste brengt Lisa veel tijd door in New York City, terwijl Jennifer en Courteney in L. A. wonen. Dus afstand kan een factor zijn in hun dynamiek.

Tijdens het hoogtepunt van de COVID-19-pandemie in de VS woonden Jennifer en Courteney echt samen. En als ze dat niet deden, namen ze elkaar op in hun 'veiligheidsbubbel'. De twee konden gewoon niet uit elkaar. Lisa, aan de andere kant, was extreem nerveus en hield zich aan zichzelf en haar familie om te voorkomen dat ze het virus opliep voordat ze een vaccin kreeg. Maar naarmate het beter ging, verbleef Lisa uiteindelijk in hetzelfde huis als Jennifer en Courteney.

Ten slotte brengen de drie echt meer tijd samen door dan op het eerste gezicht lijkt. Jennifer en Courteney doen gewoon meer samen in de publieke belangstelling en daarom lijkt het alsof ze meer met elkaar omgaan.

Zoals de drie van hen uitlegden in hun geweldige interview met Howard Stern, zijn ze constant aan het eten, bellen ze elkaar en hebben ze zelfs logeerpartijtjes.

Dus, twijfel niet, de liefde van Rachel/Monica/Pheobe is echt!

Aanbevolen: