Fans zijn geschokt door deze geheimen achter de schermen van 'Selling Sunset

Inhoudsopgave:

Fans zijn geschokt door deze geheimen achter de schermen van 'Selling Sunset
Fans zijn geschokt door deze geheimen achter de schermen van 'Selling Sunset
Anonim

Hoewel Netflix bekend staat om vele sappige reality-series, is het eerlijk om te zeggen dat Selling Sunset de afgelopen jaren echt onderdeel is geworden van de popcultuur.

Fans willen het oorsprongsverhaal van de show weten, want het is een perfect idee voor een realityshow, en kijkers zijn ook nieuwsgierig naar het werk van Mary's echtgenoot Romain. Het blijkt dat er veel leuke en spannende feiten achter de schermen zijn over Selling Sunset. Laten we een kijkje nemen in deze vermakelijke show.

De relatie van Christine en Mary

Het is fascinerend om te horen wat kijkers vinden van Selling Sunset en of iemand nu helemaal geobsedeerd is of dat hij hier en daar een paar afleveringen heeft gezien, het is onmogelijk om het persoonlijke drama tussen castleden Christine en Mary niet op te merken.

Het blijkt dat Christine en Mary huisgenoten waren en volgens Buzzfeed twee jaar op dezelfde plek woonden.

De publicatie merkt ook op dat de reality-sterren niet zo dichtbij zijn als vroeger.

Volgens Express.co.uk legde Mary uit: "Ik zou graag terug willen naar een vriendschap met haar, maar ze heeft net veel dingen gezegd en gedaan die niet goed zijn voor de show. Dat zijn niet accuraat, ze zijn niet aardig voor mijn vrienden en collega's en totdat ze kan opgroeien en zich als een volwassene kan gedragen, wil ik echt niet veel met haar te maken hebben, denk ik."

Mary noemde de situatie "verdrietig" en zei dat ze "een beetje hoop heeft dat ze dezelfde persoon zal zijn die ze was toen we kamergenoten waren."

Terwijl iedereen altijd nieuwsgierig zal zijn of een show scripted is en niemand ooit weet hoeveel bewerkingen er zijn geweest, lijkt het erop dat de vriendschap van Mary en Christine is veranderd, en iedereen die dat zelf heeft meegemaakt, kan zich zeker inleven in dit aspect van de show.

Christine's ervaring

Christine heeft ook gedeeld hoe haar ervaring met Selling Sunset was en in een interview met Refinery 29 zei ze dat ze niet zeker wist of ze terug zou komen voor het tweede seizoen. Christine zei dat ze de "schurk" werd genoemd en dat ze vreselijke berichten op sociale media heeft ontvangen.

Christine zei dat hoewel de productie haar liet weten dat bepaalde dingen niet in de afleveringen zouden worden opgenomen, deze scènes er uiteindelijk wel in kwamen, en daar was ze boos over.

Christine legde uit: "Het is zo moeilijk om mezelf te zijn omdat alles uit de context wordt gehaald. [Kijkers] zien het volledige gesprek niet. Er waren een paar keer dat ik seizoen 2 aan het kijken was en ze maakten mijn opmerkingen over een meisje, terwijl ik het eigenlijk over Mary had. We probeerden zeker meer echt te zijn, maar we zijn ons er gewoon van bewust dat iedereen zo beledigd is door alles.”

Leven op kantoor

Volgens Buzzfeed heeft de Oppenheim Group 15 medewerkers. Ze zijn niet allemaal gefilmd voor de show, daarom weten fans misschien niet dat het er zo veel zijn.

Jason Oppenheim heeft ook gezegd dat hij niet wist dat toen Selling Sunset begon te streamen op Netflix, de show helemaal zou gaan over het drama tussen de werknemers. Hij is echter zeker bijgekomen en het is interessant om zijn uitleg te horen over hoe hij de show bekijkt.

Jason vertelde Hallo! magazine in een interview: "Als ik had geweten dat de show zo gericht zou zijn op ons persoonlijke leven, zou ik me er waarschijnlijk niet voor hebben aangemeld. Ik wilde dat het allemaal over de nuances van onroerend goed ging, maar ik realiseer me nu dat de show ik voorzien, zou niet zo populair zijn! Ik ben het idee gaan accepteren dat ik meer in een realityshow zit dan in een vastgoedshow."

Vragen over de show

Natuurlijk willen mensen weten hoe het echt is op het kantoor van de Oppenheim Group en hoe het filmen van de show is, en volgens The Tab heeft iemand die zegt dat ze een productiecoördinator zijn bij Selling Sunset enkele geheimen achter de schermen in een Reddit-thread. Mensen waren nieuwsgierig naar wat ze te zeggen hadden en stelden hen veel vragen. Als ze een productiecoördinator van de show zijn, is wat ze te zeggen hebben absoluut sappig. Ze hebben hun naam niet in de Reddit-thread gedeeld om discreet te zijn.

Ze legden uit dat de meeste scènes "in re altime zijn opgenomen" en beweerden dat het 90 procent is. Ze legden uit: "Soms moeten we dingen opnieuw opnemen, bijvoorbeeld als een locatie of een huis niet beschikbaar is - of als een castlid de stad uit is, dan zullen dingen buiten de juiste volgorde worden opgenomen of achteraf."

Het bemanningslid zei ook: "Niemand krijgt ooit lijnen 'gevoed'. De EP's [uitvoerende producenten] vertellen ze gewoon welke onderwerpen of 'verhaallijnen' ze in de scènes willen bespreken op basis van wat er op IRL gebeurt, en ze rollen camera's tot het gesprek opraakt. En natuurlijk, iedereen is een mens en heeft goede of slechte dagen en dingen worden gemonteerd, maar de cast IS precies hoe ze over komen in de show.”

Aanbevolen: