The Bachelor: 10 geheimen achter de schermen onthuld door voormalige deelnemers

Inhoudsopgave:

The Bachelor: 10 geheimen achter de schermen onthuld door voormalige deelnemers
The Bachelor: 10 geheimen achter de schermen onthuld door voormalige deelnemers
Anonim

De Bachelor-franchise is een van de grootste delen van de popcultuurtaart. Sommige kijkers kijken naar de show voor het drama (of gewoon om het drama voor de gek te houden), en anderen geloven oprecht dat er een potentieel sprookje uit de ervaring zal komen. Toen de show in 2002 begon, konden fans er nergens anders echt veel vuil op vinden. In de jaren 2000 moest een roddeldoek voldoende zijn voor wie meer wilde weten.

De jaren 2010 hebben alles veranderd. Sociale media hebben het verhaal omgedraaid, zodat de sterren van The Bachelor hun verhalen kunnen delen, hoe waar ze ook zijn. Dankzij Instagram-accounts, YouTube-kanalen en dagelijkse online artikelen is het moeilijk om aan Bachelor Nation-nieuws te ontsnappen. Bekijk tien insider-bachelorgegevens van voormalige deelnemers.

10 Truc Videografie

Demi Burnett op Ellen
Demi Burnett op Ellen

In juli 2020 was Demi Burnett te gast bij 'Chicks in the Office'. De presentatoren van de YouTube-show/podcast, Ria en Fran, praatten met Demi over haar quarantaine, haar vriendschap met Demi Lovato en haar hoekje van Bachelor Nation. Toen Demi ronduit werd gevraagd naar slechte videobewerkingsmomenten, had hij een verhaal om te delen. Ze herinnerde zich haar gisteravond op Colton's seizoen van The Bachelor en zei dat de redactie haar woorden "franken-beet". De gehakte versie was: "Na vanavond zal Colton geen maagd meer zijn." Demi beweert dat ze die exacte zin nooit heeft gezegd. Haar pro-tip? Als de camera is gericht op het landschap en niet op het gezicht van de persoon, dan is de audio misschien gewoon een "frankenbite".

9 Druk op Stress

Afbeelding
Afbeelding

Entertainment Tonight's Lauren Zima interviewde Peter Weber en Kelley Flanagan in juli 2020 over hun wervelende romance. Het gesprek ging vooral over hun connectie en het dagelijks leven, maar Kelley zei iets heel interessants. Ze merkte op dat ze een beetje aarzelde om bij Peter te zijn vanwege "PR-redenen", maar besloot zich daar uiteindelijk minder zorgen over te maken. Deze korte opmerking laat zien dat deelnemers veel nadenken over hun relatie met de pers, zelfs nadat de show voorbij is.

8 Een kant van de vergelijking

Afbeelding
Afbeelding

Kelley Flanagan legde ook uit dat ze het gevoel had dat ze veel stukken van Peter had gezien tijdens zijn tijd in Hannah's seizoen, zijn eigen seizoen en nieuwsartikelen over zijn familie. Helaas zag Peter niet altijd hun compatibiliteit.

Elke kijker kan zien dat hij vaak verwikkeld was in zichzelf of in stom meisjesdrama. Peter gaf zelfs toe dat hij "ingehaald" was en tot over zijn oren was.

7 Inpakken voor het herenhuis

Afbeelding
Afbeelding

Lauren en Arie hebben een YouTube-kanaal waar ze bachelorgeheimen zijn gaan delen. Ze hebben onlangs een Q&A gedaan waarbij de eerste vraag was hoe de vrouwen zich inpakken voor de show. Lauren antwoordde dat hoewel twee koffers technisch gezien de regel is, sommige deelnemers wegkomen met veel meer, zelfs zeven!

6 Allemaal verkleed en nergens heen

Afbeelding
Afbeelding

Naast het inpakken van kleding voor twee en een halve maand, moeten bachelordeelnemers zich voorbereiden op unieke leefregels. De meeste fans weten dat de dames hun mobiele telefoon niet bij zich kunnen hebben tijdens hun verblijf. Het is minder bekend dat ze het landhuis niet kunnen verlaten tenzij ze op date zijn. Volgens Lauren en Arie wordt deze regel minder streng na hun geboorteplaats, omdat de overgebleven vrouwen een producer toegewezen krijgen om hen te helpen de laatste weken van de show te navigeren. Degenen die in huis vastzitten, worden creatief met zelfgemaakte manicures, gezichtsmaskers, haarmaskers (een gezichtsmasker voor haar) en ander meisjesachtig tijdverdrijf.

5 Zonder script

Arie en Lauren
Arie en Lauren

Lauren en Arie hebben bevestigd dat de show niet gescript is. Dat gezegd hebbende, was het paar niet verlegen over hoe producenten de Bachelor of de deelnemers ertoe kunnen brengen bepaalde dingen te zeggen. Het is bijvoorbeeld normaal om een deel van een vraag in een interview te herhalen. Een producer zou kunnen vragen: "Is hij jouw persoon?" Een deelnemer zou gemakkelijk kunnen antwoorden: "Ik denk echt dat hij mijn persoon is."

4 Mediatraining

Afbeelding
Afbeelding

JoJo en Jordan hebben ook een YouTube-kanaal waar ze hun ervaringen met de franchise hebben besproken. Op de vraag of ze een mediatraining hebben gevolgd, was hun antwoord een verrassend 'nee'. JoJo zei: "Je wordt er gewoon in gegooid."

Toch maakt de filmstructuur van de show het voor de Bachelor of Bachelorette mogelijk om zich hier en daar te hergroeperen. Jordan en JoJo onthulden dat de rozenceremonie niet altijd in één keer wordt gefilmd. De vrijgezel of vrijgezel kan hun eerste paar namen zeggen, naar een privékamer gaan om de fysieke opstelling van deelnemers te bestuderen en weer naar buiten gaan om het af te maken.

3 Geen voorschotkopieën

Peter Hannah Ann Madison De vrijgezel
Peter Hannah Ann Madison De vrijgezel

Dit geldt misschien niet voor elke deelnemer, maar Hannah Ann Sluss verklaarde dat ze Peter net als iedereen op de nationale televisie moest zien. Dat is een nogal verbijsterende gedachte. Deelnemers leven natuurlijk door de show. Maar het feit dat ze niet alles in elkaar zien zitten totdat het op de tv komt, is een verrassend concept. Toen Hannah Ann verder ging met "The Viall Files" met voormalig bachelor Nick Viall, was ze openhartig over hoe moeilijk het kijkproces was.

2 Zip het, sluit het

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl ze met Nick Viall aan het praten was, vertelde Hannah Ann Sluss ook hoe moeilijk het is om de inhoud van de show vertrouwelijk te houden. Hoewel de winnaar af en toe uitstapt vanwege spraakzame familieleden, was dit niet het geval voor Hannah Ann en Peter Weber. Hannah verklaarde dat ze haar beste vriendin niet eens zou vertellen wat er was gebeurd. Dit was in het begin een uitdaging voor haar omdat ze het opwindende nieuws verborg dat ze verloofd was met Peter. Het werd nog moeilijker om het geheim te bewaren toen zij en Peter hun verloving beëindigden.

1 Dingen in twijfel trekken

Dylan Barbour
Dylan Barbour

Hannah Godwin is een andere Bachelor Nation YouTuber, samen met verloofde Dylan Barbour. Ze opende zich over hoe ze dingen in twijfel heeft getrokken gedurende haar tijd in de franchise. Ze zei dat het normaal is om dat te doen als je mensen niet zo goed kent in een bepaalde show. Het aantal verbroken relaties van de franchise is een bewijs van het feit dat de deelnemers (en leads) niet altijd hun gezond verstand gebruiken. Het is aardig van ze om achteraf openhartig te zijn over hun ervaringen.

Aanbevolen: