Fans zijn geschokt door deze geheimen achter de schermen van 'Bling Empire

Inhoudsopgave:

Fans zijn geschokt door deze geheimen achter de schermen van 'Bling Empire
Fans zijn geschokt door deze geheimen achter de schermen van 'Bling Empire
Anonim

Er is zoveel om van te houden aan de realityshows op Netflix en Bling Empire is zeker een geweldige toevoeging geweest. Bling Empire is een echte en authentieke show en fans willen meer weten over de relatie tussen Anna Shay en Christine Chiu.

Zoals vaak het geval is, is er dankzij de montage veel te weten over de realityserie die niet te zien was in het eerste seizoen van 8 afleveringen. Laten we eens kijken naar enkele fascinerende geheimen achter de schermen over Bling Empire.

Kevin en Kim

Christine Chiu had kunnen schitteren in de Real Housewives, en hoewel het geweldig zou zijn geweest om haar bij RHOBH te zien spelen, denken fans van Bling Empire zeker dat de show niet hetzelfde zou zijn zonder haar.

Het is leuk om meer te horen over hoe het was om Bling Empire te filmen en er is wat sappige informatie over Kevin Kreider en Kelly Mi Li.

Kevin had het over 'een vonk' met Kim in de finale van seizoen 1. Volgens BuzzFeed sprak Kevin hierover in een interview met Entertainment Weekly en hij zei dat hij in die aflevering romantisch aan haar begon te denken op het feest.

Kevin legde uit: "Ik zag daar een zachte kant die ik nog nooit eerder heb gezien. En we hebben daarna veel gepraat, zoals: "Was dat echt? Was het niet?" Ik weet het niet." Kevin zei dat toen hij vroeg of hij een zet had gedaan, ze ja had gezegd, ze antwoordde: "Misschien." Hij zei, "dus dat was niet erg veelbelovend. Maar ja, we hebben erover gepraat. Het is raar."

Bling Empire werd in maart 2021 vernieuwd voor een tweede seizoen, volgens Good Housekeeping, dus misschien zien fans meer chemie tussen de twee sterren.

In een interview met H k.asiatatler.com zei Kane Lim dat de cast veel scènes filmde terwijl ze aan het winkelen waren, en dat ze uiteindelijk niet in de show kwamen.

Een geweldige scène die fans graag hadden willen zien? Anna en Kane gingen winkelen en ze zag een diamant die $ 10 miljoen kostte. Hoewel sommige scènes natuurlijk moeten worden geknipt, zou dat leuk zijn geweest om naar te kijken.

Kane deelde ook in hetzelfde interview met Anna dat ze bevriend was met Jeff Jenkins, een uitvoerend producent van Bling Empire, en dat ze geld investeert in films. Hij zei over Anna: "Ze was eigenlijk verrast dat ze uiteindelijk zelfs in de show was."

Anna's verhaal

Anna Shay werd geïnterviewd door Entertainment Weekly en het artikel noemde een aflevering waarin Anna een feestje gaf en Christine werd verteld om op een later tijdstip te komen dan wanneer alle anderen oorspronkelijk arriveerden. Anna zei dat ze niet zeker weet hoe dat is gebeurd, maar misschien kwam het omdat ze altijd te laat is.

Anna zei: "Dus als er iets was, dat was voor mij bedoeld. Eerlijk gezegd! Ik weet niet hoe ze op het verkeerde moment is gekomen. Ik heb de uitnodigingen niet verzonden, dus ik weet het niet." Dit is interessant om over te horen, want dat was een heel sappig en dramatisch moment in de show waar mensen het nog steeds over hebben, en het is leuk om te horen hoe het was achter de schermen.

Anna sprak ook over Christine en toen haar werd gevraagd of de manier waarop hun relatie op tv werd getoond levensecht was, zei ze: "Ik denk het niet."

Op de vraag of ze naar elkaar toe groeiden, zei ze: "Ik denk het niet", maar ze gaf een heel beleefd antwoord. Ze beledigde Christine niet, ze zei: "Ik heb niets tegen Christine" en vervolgde: "Ik kende Christine negen, tien jaar geleden toen ik naar Fashion Week ging. Ik kende toen een andere kant van Christine. Tijdens de show echter, ze wilde dingen uitbeelden - ik ging gewoon mee met wat ze zei. Ik zou gewoon proberen te antwoorden en iets te begrijpen van bepaalde dingen die zijn gebeurd, maar het is goed. Aan het eind van de dag is alles in orde."

Toen Oprah Daily haar vroeg naar het feest en haar late uitnodiging, legde Christine haar kant van het verhaal uit: "Het leuke van Anna is dat ze veel tijd over heeft. Ze heeft tijd spelletjes te bedenken. Dat brengt haar plezier. Misschien soms ten koste van anderen. Maar als ze daar een beetje om moet lachen, is dat oké. Ik kan laat komen. Ik ben een grote meid. Ik heb veel andere prioriteiten in mijn leven dan lastig gevallen worden door een feestje."

Het is leuk om deze geheimen achter de schermen te horen over zo'n geweldige realityshow, en fans willen graag zien met wat voor soort drama de cast te maken krijgt in het tweede seizoen van Bling Empire.

Aanbevolen: