Teen Mom: 20 geheimen waarvan alleen producenten weten dat ze echt achter de schermen zijn gebeurd

Inhoudsopgave:

Teen Mom: 20 geheimen waarvan alleen producenten weten dat ze echt achter de schermen zijn gebeurd
Teen Mom: 20 geheimen waarvan alleen producenten weten dat ze echt achter de schermen zijn gebeurd
Anonim

Het is gek om te bedenken hoe populair de tv-serie Teen Mom is geworden sinds het debuteerde. We hebben nu ook Teen Mom 2 en Teen Mom OG. Er is gewoon iets aan realityshows dat ons gewoon verslaafd maakt, ook al weten we diep van binnen dat het niet allemaal 'realiteit' is. We zien graag mensen in levensechte scenario's waar we ons in kunnen vinden, echte situaties waardoor we om de personages in de show kunnen geven.

Vier vrouwen waren degenen die de Teen Mom-franchise begonnen door ons in vogelvlucht te laten zien hoe het was om op jonge leeftijd een baby te krijgen. De eerste vier waren Amber Portwood, Maci Bookout, Farrah Abraham en Catelynn Lowell. De franchise is sindsdien gegroeid en er zijn meer meisjes die hun verhaal vertellen. De show was veel populairder dan verwacht en deze meiden werden hierdoor sterren. Iedereen wilde weten wat deze meisjes nu zouden gaan doen, want het was vrij duidelijk dat ze deden wat ze wilden, ongeacht of ze op de nationale tv waren.

Veel van deze meisjes zijn inmiddels volwassen en uitgegroeid tot verantwoordelijke volwassenen. We horen graag hun verhalen en wat nog beter is, is erachter te komen wat er achter de schermen gebeurt. Bekijk deze 20 feiten waarvan alleen producenten weten dat ze echt achter de schermen van Teen Mom hebben plaatsgevonden.

20 Amber Portwood had niet op de show mogen zijn

Afbeelding
Afbeelding

Amber Portwood heeft absoluut een zware reis in haar leven achter de rug en ze heeft er veel van meegemaakt voor de wereld. We weten niet zeker waarom ze ervoor koos om tijdens de show een turbulente tijd door te maken, omdat het de zaken erger lijkt te hebben gemaakt, omdat zij niet alleen haar is - de wereld praat over alles wat ze doormaakt.

Een reality-tv-expert vindt dat ze de show een tijdje had moeten verlaten. Ashley Majeski, die The Ashley's Reality Roundup runt en een boek over de show schreef, werd geïnterviewd in Cosmopolitan en zei:

"Er was een tijd voor Amber specifiek toen ze naar mijn mening had moeten stoppen met filmen. Ze was mentaal niet voorbereid, of volwassen genoeg, om naast haar eigen problemen met het geld en de roem om te gaan. Ik geef niet per se de schuld aan het netwerk en de producenten, maar ik denk dat ze haar hebben uitgebuit."

19 Kailyn Lowry houdt niet van Kylie Jenner

Afbeelding
Afbeelding

Kailyn Lowry en Kylie Jenner hebben zeker dingen gemeen, zoals op reality-tv zijn. Ze hebben allebei hun leven daarbuiten voor de hele wereld om te zien en te oordelen. Net als de rest van ons heeft Kailyn de shows bekeken die de levens van de Kardashian-Jenner-clan hebben uitgebeeld.

Hollywood Life meldde dat Kailyn kritiek had op Kylie omdat ze probeerde het idee van een jonge moeder te 'glamouriseren'. Wat echt ironisch is, aangezien Kailyn in een realityshow zit over jonge moeders!

18 De crew en cast zijn allemaal vrienden

Afbeelding
Afbeelding

Er zit een enorme crew achter het maken van Teen Mom. Er lopen producenten rond, evenals de cameraploeg. Een ding dat we niet op het scherm zien, zijn de vriendschappen tussen cast en crew.

Volgens MTV News zijn er enorme banden tussen de kinderen, moeders en crew. Elke moeder heeft zijn eigen producer en een speciaal aan hen toegewezen crewlid. De crew en cast zijn een familie geworden die samenwerkt. We zouden graag een show zien waar het gewoon dingen achter de schermen zijn, zodat we kunnen zien wat echt en wat nep is. Is dat teveel gevraagd?

17 Briana en Kailyn hadden ruzie

Afbeelding
Afbeelding

Wie houdt er niet van een braaf meisjesgevecht? Met zoveel vrouwen in de show die heel verschillende persoonlijkheden hebben, moest er op een gegeven moment ruzie komen. Kailyn hield er niet van om Briana bij haar kinderen te hebben. Het is haar verdienste dat de tienermoeder heeft geprobeerd rustig met Briana te praten over de problemen die ze tussen hen hebben.

Ze wist dat Briana deel zou gaan uitmaken van Javi's leven en wilde gewoon dat de zaken rechtgezet zouden worden. Het gesprek liep echter niet zo goed. Dit werd niet gefilmd en de producenten konden ze uit elkaar halen.

16 Farrah is geen fan van de cast of crew

Afbeelding
Afbeelding

Farrah Abraham is absoluut een castlid dat niet altijd in het beste licht van de show werd gezien en nu ze niet meer in de show is, heeft ze er veel over te zeggen. Ze was een probleem in de show omdat ze tegen de producers schreeuwde en zich op de set als een diva gedroeg.

Ze heeft laten weten dat ze geen fan is van de cast of crew. Ze vertelde Cosmopolitan: "Dus ik ga het gewoon echt houden met jou: ik beschouw [de producenten] niet als vrienden of familie. Ik heb gezien hoe echt de wereld is. Voor mij is dit gewoon werk. Dit is mijn werk."

Wat nog verrassender is, is dat ze dat zei toen ze nog in de cast zat!

15 Soms moet de politie gebeld worden

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn veel dingen die in de show zijn gezien en die kijkers verontrust hebben. We vragen ons vaak af hoe deze dingen zijn toegestaan, maar we zien de actie achter de schermen niet. In Touch Weekly meldde dat een bron beweerde dat soms de politie moet worden gebeld vanwege gedrag in de show.

"We hebben in de loop der jaren de politie gebeld over castleden en hebben de politie de situatie laten afhandelen", legt de bron uit."We hebben ook vaak CPS gebeld over castleden als we dingen met betrekking tot de kinderen zien die niet kloppen. Kijkers zien niet alles. Ze zouden waarschijnlijk nooit weten wat er achter de schermen gebeurt. Het castlid kan Ik weet niet eens dat wij het waren, om eerlijk te zijn."

14 Producenten moeten illegale activiteiten melden

Afbeelding
Afbeelding

Er is veel dat we niet zien in de show en dat komt omdat ze niet uitzenden dat producenten bepaalde dingen aan de autoriteiten moeten melden. Er zijn zeker veel twijfelachtige dingen in de show geweest en bronnen verzekeren fans dat er voor gezorgd wordt.

Een bron vertelde In Touch Weekly: "We zijn verplicht om alles wat we zien te rapporteren aan de hogere [producenten] die ons zullen vertellen wat we moeten doen en het vanaf daar zullen behandelen. Dit omvat alles wat we zien dat is illegaal gebeuren…"

13 De cast kreeg aanvankelijk niet veel geld

Afbeelding
Afbeelding

Toen de show voor het eerst werd uitgezonden, waren producenten niet eens van plan om het in de buurt te houden, dus de cast van de show werd niet betaald in de buurt van wat ze nu krijgen. Aan het begin van de franchise kregen de castleden slechts $ 5.000 per stuk.

Tegenwoordig leven de castleden groot, of in ieder geval een stuk groter dan vroeger. Sommigen hebben nu de mogelijkheid om zakelijke ondernemingen aan te gaan en zelfs nieuwe huizen te kopen vanwege de show. Ze waren zeker niet eerder in het deeg aan het rollen.

12 Producenten worden gewaarschuwd castleden niet te confronteren

Afbeelding
Afbeelding

Sommige castleden in de show hebben behoorlijk vluchtige situaties meegemaakt. Er zijn altijd bewakers op de set voor het geval er iets geks gebeurt, maar producenten worden eigenlijk geadviseerd om zich niet bezig te houden met dingen die ze zouden kunnen zien.

Kijkers gaan ervan uit dat producenten de macht hebben om de situaties aan te kunnen die ze zien en dat doen ze niet. Producenten worden niet alleen afgeraden om castleden te confronteren vanwege hun veiligheid, maar ook omdat ze geen wettelijke bevoegdheid hebben om kinderen bij hun ouders weg te halen. Ze kunnen niet zomaar tussenbeide komen en de ouders in de problemen brengen. Ze zijn niet de politie, dus ze kunnen zichzelf gewoon in een situatie verwikkelen die zonder reden gevaarlijk kan zijn.

11 Amber's trieste jeugd

Afbeelding
Afbeelding

Het duurde niet lang voordat kijkers een voorproefje kregen van de trieste jeugd die Amber had, omdat het duidelijk was in alles wat ze deed tijdens haar tienerjaren. De details van wat er in haar jeugd gebeurde, werden nooit besproken in de show. Maar Amber schreef een memoires genaamd Never Too Late, die in 2014 werd gepubliceerd.

Het gaf ons meer informatie over de donkere kant van haar jeugd.

10 Het is hun taak om de realiteit van een situatie vast te leggen

Afbeelding
Afbeelding

Wat veel fans zich niet realiseren, is dat het de taak van de producer is om de realiteit vast te leggen zoals die gebeurt. Als ze naar binnen zouden gaan en elke situatie zouden stoppen, dan zou het de werkelijkheid helemaal niet weergeven.

Veel fans schrokken toen ze videobeelden zagen van Ryan Edwards die in slaap viel in de auto. "Die beelden (en bijna alle beelden van auto's) zijn vastgelegd op Go-Pro-camera's die op het dashboard zijn geïnstalleerd", vertelde een bron aan In Touch Weekly. "We hebben geen live-feed om de cast in hun auto te zien, ondanks wat sommige kijkers denken. We hebben niet de hele tijd dat we ze filmen, live naar ze kijken."

9 Jenelle is niet altijd blij geweest met de show

Afbeelding
Afbeelding

Het kan moeilijk zijn voor de meisjes van de show, omdat ze tijdens het filmen niet altijd in het allerbeste licht worden afgebeeld. Natuurlijk doen ze zichzelf deze dingen meestal aan, maar toch zijn het in feite kinderen die kinderen opvoeden, dus je verwacht dat ze het van tijd tot tijd verknoeien.

Jenelle Evans is een castlid dat niet altijd blij is geweest met de show. Ze heeft een aantal serieuze beproevingen doorgemaakt die door miljoenen mensen werden bekeken. Volgens New York Daily News plaatste Jenelle in 2016 op sociale media: "Ik ben er vrij zeker van dat MTV me constant wil laten lijken op de meest verschrikkelijke moeder ooit…"

8 Maci's ex gebruikte een dating-app terwijl ze getrouwd was

Afbeelding
Afbeelding

Het is vrij algemeen bekend dat als je een relatie hebt, je waarschijnlijk niet zou moeten swipen op een dating-app, ook al is het maar voor de lol. Maci's ex Ryan, die de vader is van haar eerste kind, was een van die jongens die graag wilde zien wat er nog meer was.

Ryan is nu getrouwd met Mackenzie, dus het is nog erger voor hem om dat te doen. Volgens OK! Magazine, hij is echt een grote fan van Tinder.

7 Producenten houden van bewerken

Afbeelding
Afbeelding

Een ding dat producenten achter de schermen graag doen, is het bewerken van de beelden die ze hebben. Het zou niet de eerste keer zijn dat een castlid zegt dat haar woorden uit hun verband zijn gehaald en dat komt omdat het op een bepaalde manier is bewerkt.

Jenelle Evans van Teen Mom 2 heeft verklaard dat de show niet altijd de realiteit is en dat is te danken aan de montage. Ze zal vaak op sociale media posten over haar ongeluk met bepaalde scènes die alleen de donkere kant van haar leven laten zien.

6 De show heeft het aantal tienerzwangerschappen daadwerkelijk verminderd

Afbeelding
Afbeelding

Toen Teen Mom voor het eerst op het toneel verscheen, waren veel moeders bang bij het idee dat hun kinderen naar de show zouden kijken. Ze dachten dat de show meer kinderen zou aanmoedigen om uit te gaan en zwanger te worden, maar dat is helemaal niet het geval.

De franchise heeft een positief effect gehad op de tieners die ernaar kijken. Statistisch gezien is er een afname van tienerzwangerschappen. Volgens PopSugar, via een artikel in The New York Times, "kan dit soort programma's worden toegeschreven aan het verlagen van het geboortecijfer voor tieners met maximaal 6 procent." Daar ga je, moeders!

5 De show moest maar één seizoen zijn

Afbeelding
Afbeelding

Wie had gedacht dat een show over tienermoeders zo lang zou duren? De makers hadden zeker niet gedacht dat het zou gebeuren. De show was oorspronkelijk bedoeld als een "vuller" -show en was niet bedoeld om meer dan één seizoen te duren. In plaats daarvan werd het zo'n enorme hit dat ze het in de lucht moesten houden.

Producers vertelden Cosmopolitan in 2017 dat de show bedoeld was om de tijd te vullen terwijl ze wachtten tot het volgende seizoen van 16 & Pregnant klaar was met filmen.

4 Tyler en Catelynn B altierra hadden een avondklok

Afbeelding
Afbeelding

Klinkt moeilijk te geloven, toch? Nou, het is waar. Als het op dit echtpaar aankwam, waren ze beperkt omdat ze een avondklok hadden. Ze mochten alleen na school filmen en moesten vroeg thuis zijn om huiswerk te maken.

"Ik kan me herinneren dat ik de eerste twee seizoenen alleen met Catelynn en Tyler kon filmen van 16.00 uur tot ongeveer 20.00 uur omdat [Tylers moeder] Kim de regel had dat ze niet na 8 uur mochten filmen, "zei producer Kirsten Malone volgens Insider. "Ze hadden school en moesten hun huiswerk maken, wat ik fantastisch vond. Het maakte ons werk niet gemakkelijk, maar we hebben het gedaan en we hebben nog steeds super respect voor de kinderen en hun schema's."

3 De show is soms gescript

Afbeelding
Afbeelding

Soms moet je oppassen voor die cameramannen die de bonen morsen! Een voormalige cameraman ging in 2012 op Reddit AMA en lekte dat de show gescript is. De AMA werd later verwijderd, maar niet voordat fans erachter kwamen dat de verhaallijnen niet altijd echt zijn.

"De verhaallijn wordt zwaar geproduceerd door de regisseur", zei de cameraman op Reddit. "Het komt op het punt waar de regisseur [de cast] lijnen aan het voeden is."

2 Jenelle kreeg backstage problemen

Afbeelding
Afbeelding

Het is voor niemand een verrassing dat Jenelle en haar moeder niet altijd met elkaar overweg konden. Elk jaar komt de Teen Mom-crew bij elkaar en praat over wat er in het seizoen is gebeurd als het voorbij is. Eerder dit jaar was de crew getuige van het verhitten tussen Jenelle en haar moeder backstage. Haar moeder had de voogdij over haar zoon, Jace, en Jenelle wilde hem meenemen. Jenelle liep met haar zoon naar buiten, zette hem in de auto en reed weg.

Volgens Us Weekly moesten de producenten de politie bellen omdat ze haar zoon niet mocht krijgen.

1 De bemanning blijft weg van onorthodox ouderschap

Afbeelding
Afbeelding

De bemanning houdt misschien niet van sommige dingen die ze de ouders achter de schermen zien doen, maar tenzij het illegaal is, zullen ze er over het algemeen buiten blijven. De camera's zullen blijven draaien, zelfs als de ouders twijfelachtige dingen doen.

"Het is niet illegaal om tegen je kinderen te schreeuwen of te schreeuwen, dus zelfs als we het niet eens zijn met hoe [een castlid] opvoedt, kunnen we de politie niet bellen voor zoiets", vertelde een bron aan Ons Wekelijks. "We kunnen niet tussenbeide komen als iemand zo opvoedt."

Dat kan frustrerend zijn om te zien, maar het is waar, soms moet je mensen laten opvoeden zoals ze dat willen.

Aanbevolen: