Survivor: 10 geheimen achter de schermen onthuld door voormalige schipbreukelingen

Inhoudsopgave:

Survivor: 10 geheimen achter de schermen onthuld door voormalige schipbreukelingen
Survivor: 10 geheimen achter de schermen onthuld door voormalige schipbreukelingen
Anonim

Kijkers vinden het heerlijk om op de bank te kruipen en naar een goede survivalshow te kijken. Survivor is een van de meer klassieke survivalshows die het publiek altijd boeit. Deze realityshow gaat over een groep mensen die moeten overleven op een afgelegen locatie. Survivor speelt zich af in verschillende delen van de wereld, dus deelnemers weten nooit wat hen te wachten staat, en ze moeten middelen om hen heen gebruiken om water, onderdak, voedsel en warmte te vinden.

Bovendien moeten deelnemers de hele reis gezond blijven. Maar dit is nog steeds een tv-show, wat betekent dat er een bepaalde richting, outfits en geheimen achter de schermen zijn. Kijkers concentreren zich meestal zo veel op de show dat ze niet stoppen om na te denken over wat er achter de schermen gebeurt. Laten we eens kijken naar wat er werkelijk gebeurt bij het maken en produceren van deze populaire reality-tv-serie.

10 Stage

Kijkers gaan er misschien van uit dat Survivor-deelnemers geen oefening hebben in overleven - dat punt van de show is om gewoon in leven te blijven met het weinige overlevingsvermogen en instinct dat je al hebt.

Maar in de zomer voor het filmen gaat een groep deelnemers op Survivor-stage. Deze stage leert hen verschillende vaardigheden en technieken om te overleven in afgelegen gebieden. Op deze manier zijn de deelnemers niet helemaal kwetsbaar tijdens de show. Ze leren ook over fouten die ze tijdens de show kunnen maken en manieren om ze te vermijden. Oefening baart kunst tenslotte.

9 Kostuums

Survivor is niet het type realityshow waar uiterlijk er zoveel toe doet. De deelnemers hebben echter kostuums die ze dragen, zoals bij elk ander tv-programma. Voor de show nemen ze een paar outfits mee die passen bij hun job. Vervolgens beslist het team of de outfits die ze dragen het beste bij hen passen.

Sommige producenten veranderen zelfs van outfit, zodat ze meer op hun professionele rol lijken. Denk aan Gilligan's Island en hoe de professor er altijd uitziet alsof hij op het punt staat een klas les te geven, ook al is hij op een onbewoond eiland.

8 Waar de producenten slapen

Hoewel Survivor uitstekend werk levert door de deelnemers geïsoleerd te laten lijken, is er een grote cameraploeg die ze overal volgt.

Aangezien het team technisch gezien niet bij hen op de show is, hoeven ze niet te proberen te overleven. Ze verblijven in een aparte ruimte in kleine hutjes met comfortabele bedden en voorzieningen. Sommige deelnemers breken zelfs in deze hutten in om hier en daar eten te halen.

7 Stammenraad

Het meest spannende deel van Survivor zijn de stammenraden. Dit is het deel in de show waar deelnemers een eliminatieproces doorlopen. Met andere woorden, om de paar dagen stemt iedereen over wie er moet vertrekken.

Deze raden zijn niet alleen gemanipuleerd en helemaal niet willekeurig, maar ze duren ook een eeuwigheid. Kijkers zouden kunnen denken dat ze slechts een paar minuten geklets zijn tussen de producenten en de deelnemers. In totaal kunnen ze echter tot drie uur duren. Kijkers hebben gewoon het geluk om de beste delen te bekijken. Over spannend gesproken.

6 locaties zijn geheim

Telkens wanneer de deelnemers voor een uitdaging staan, kijken kijkers ze er meestal naartoe lopen. Maar in werkelijkheid rijden ze in auto's met zwarte ramen. Dit is om te voorkomen dat ze weten of nadenken over waar de uitdagingen liggen.

Door de locaties geheim te houden, wordt voorkomen dat deelnemers rivaliserende teams zien. Producenten hebben de indruk dat als de groep weet waar alles is, ze misschien vals spelen.

5 Stunts

Dit feit achter de schermen stelt misschien meer kijkers teleur dan de bedoeling was. Deelnemers nemen tijdens de show deel aan een heleboel gekke uitdagingen. Ze staan voor elke fysieke en mentale uitdaging die kijkers zich kunnen voorstellen. Dit maakt deel uit van wat Survivor zo intrigerend maakt.

Stuntmensen treden echter op in delen van sommige uitdagingen. De mensen die deze stunts uitvoeren zijn het Dream Team, dus ze zorgen er altijd voor dat het er goed uitziet.

4 Benodigdheden

Aangezien deelnemers aan Survivor bijna twee maanden in de show zijn, hebben ze wat benodigdheden nodig. Natuurlijk is het doel van de show om op zichzelf te overleven zonder iets. De producenten hebben echter het gevoel dat ze een soort van hulp nodig hebben. De deelnemers zijn op verschillende eilanden, dus er is een kans dat ze infecties of ziekten oplopen.

Producenten voorzien hen van medicijnen en al het andere om verwondingen te behandelen. Deelnemers ontvangen ook anticonceptie, zonnebrandcrème en producten voor vrouwen. Wat ze niet krijgen, zijn onnodige luxe, zoals scheerapparaten of tandenborstels.

3 Verboden toegang

De eilanden waarop de deelnemers zich bevinden zijn vrij groot. Deelnemers hebben alle ruimte nodig om te overleven. Er zijn echter bepaalde delen van het eiland die ze niet kunnen verkennen. Dit is niet alleen uit veiligheidsoverwegingen, maar de kans bestaat dat ze een ander team tegenkomen.

Alle teams staan relatief dicht bij elkaar. Producers houden de deelnemers daarom graag wat dicht bij elkaar. Ze doen echter overtuigend werk waardoor het lijkt alsof ze de hele eilanden verkennen.

2 Verboden Items

Hoewel deelnemers worden geadviseerd om onnodige items mee te nemen, doen ze dat toch. De bemanning zorgt ervoor dat deelnemers worden gescand op alles wat ze misschien niet nodig hebben. Er zijn echter eindeloze manieren om de gewenste items te verbergen.

In seizoen 2 kon een vrouw genaamd Peih-Gee bijvoorbeeld in vishaakoorringen sluipen. Ze droeg ze tijdens een visscène in de show. Oorbellen helpen echter niet per se om te overleven, dus het is niet alsof ze vals speelde.

1 Daten

Veel kijkers, of ze het nu toegeven of niet, vragen zich af of een van de deelnemers tijdens de show bij elkaar komt. Het antwoord is "ja."

Kijkers kunnen ervan uitgaan dat sommige relaties tussen deelnemers misschien alleen fysiek zijn. Fans herinneren zich misschien Rob en Amber uit seizoen 8. Deze twee ontmoetten elkaar tijdens de show, begonnen te daten en trouwden uiteindelijk en kregen kinderen. Ze hebben een geweldig verhaal over hoe ze elkaar ontmoetten om hun kinderen te vertellen. Wat een machtspaar!

Aanbevolen: